35-NEGAM inceputul declinului(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Cricor, si eu le invidiez pe cele cu mai multi copii! Oricum sa ne traiasca si sa fie sanatosi, dar tare rau imi pare ca nu am doi.
Silvana si Lemoni,va supara soacrele? ce mai asteptati?

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

quote:
Originally posted by tlaura

Cricor, si eu le invidiez pe cele cu mai multi copii! Oricum sa ne traiasca si sa fie sanatosi, dar tare rau imi pare ca nu am doi.

Laura, mama lui Andrei

Poze

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Of, Laura si mie imi pare atat de rau, atata am bocit pe subiectul asta, dar m-am hotarat sa ma opresc ca n-o sa mai vad ziua de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Deja ati scris 3 pagini la un nou capitol! Rusine sa-mi fie! Vin si eu ca o baba, taras-grapis... Am inceput si noi scoala, mai avem un pic pana la sfarsitul primului semestru, apoi iar o saptamana de vacanta. Eu am cam scapat de facut lectii, doar mai citim pe la franceza, ca e incepatoare si ceva pe la matematica, dar mai mult stie ea decat mine .

N-am dispozitie sa ma apuc inca de sport, poate dupa concediul de saptamana viitoare.

Sper ca anul asta sa ma apuc si eu de al doilea copil, ca altfel intru in declin rau de tot!

_
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Laura, Corina, Olga, imi place sa fac poze pentru ca e asa "pe gustul meu" aici.Imi place spatiul.Ma bucur ca v-au placut!

Corina, eu mai adaug poze dar se pastreaza si cele puse deja asa ca tot ce am pus poti sa vezi si tu in noul link, nu e diferenta

Olga, dar la Martirs' Shrine ai fost? Am pus poze si de acolo.Ador acel loc, am fost deja de trei ori.

Laura, parca ne-am mai intalnit la un subiect legat de samponul Vichy :)

Brendutza, ce-ai patit?

Lemoni,, tot ninge...........si la noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cricor

quote:
Originally posted by tlaura

Laura, mama lui Andrei

Poze

Of, Laura si mie imi pare atat de rau, atata am bocit pe subiectul asta, dar m-am hotarat sa ma opresc ca n-o sa mai vad ziua de maine.

Eu ce sa mai zic, nu am nici unul si nici sanse nu-s. Probabil sunt singura de pe aici cu 0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Salut fetelor!
Arinna, niciodata nu e prea tarziu! Si apropo de asta, fetelor, azi m-a lovit ca un ciocan in cap si in inima, dorinta de a mai face un copil! Poate in urma discutiilor de aici, poate pentru ca aseara cand eu stateam la calculator, Andrei plictisit de joaca singur a venit si mi-a trantit ca vrea si el un copil, sau poate atunci cand spuneam Tatal Nostru, si am ajuns la "da-ne sanatate si"..."sa ne dea si un copil" a completat Andrei! Ce sa mai spun, azi numai la asta m-am gandit! Am mai avut acum 2 ani o perioada in care mi-am dorit tot asa de arzator al doilea copil, dar mi-a trecut, dupa ce am vazut ca nu am ramas. Acum m-a apucat iar; am sa vorbesc cu sotul cand vine, daca nu imi trece pana atunci!
Of, daca nu ar fi varsta asta...!
Pupici si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Arrina, sper sa te aud cat de curand cum te doare mijlocul de la stat dupa cel mic! La mine, daca al doilea nu ar fi venit repede, nu cred ca m-as mai fi incumetat, nu ma tin balamalele.
Pe masura ce trece timpul, ma simt tot mai putin ambitioasa, parca nu mai am tragere de inima sa imi fac planuri pentru mine, sa ma implic in proiecte altadata interesante.
Voi ce mai gasiti interesant in viata exterioara, in afara familiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Arinna, nu-i tarziu pt un bb... Iar fetele cu un copil, daca vreti senzatii tari, mai faceti unul. Eu am facut-o pe asta mica pe vremea cand eram optimista, aveam un copil cuminte, si m-am ales cu o dracoaica Dar totusi e mai bine ca sunt doi, chiar daca am muuulte fire albe

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana.ady

Voi incepeti scolile si la noi se termina semestrul...
Eu am avut ieri intilnire cu invatatoarea lui Shirly. Am primit "diploma" de jumatate de an si am crescut cu 10 cm in inaltime de mindra ce am fost . Nu mai stia cum sa mi-o laude, ca ce cuminte, frumoasa si desteapta este...

Aia mica in schimb... o terorista de prima clasa. Dar nu poti sa te superi pe ea ca e o dulcee...

Sanatate la puiutzi si succes la scoala!

Cricor, merci. Dau un rind de bere cind ma-ntorc

Sivi - mami de doua printzese
Shirly (12.09.1999) & Danielle (27.03.2003)
( poze mai vechi si mai noi )

Intr-adevar, sunt foarte frumoase fetitzele, l-am chemat si pe sot sa le vada, sunt tare dulci!O incantare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Mai fetele care mai vreti un bebic treceti pe treaba ce mai stati.
Ce mai vremuri si ce nostalgie ma apuca cand imi aduc aminte de ei cand erau pititci , citeodata stau si le povestesc noaptea mai ales celui mic care se furiseaza la noi in pat din cand in cand si radem cu lacrimi de nebuniile care le faceau.
Timpul trece asa de repede , numai amintirile ramin.
Spor la treaba si sa auzim vestile bune cit de curind.

Mergi la inceput