Prichindei de noiembrie-decembrie 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

No pai si io cum fac atunci? Ca miss incepe sa scanceasca dupa lapte pe la 5-6 si pana cobor sa i-l incalzesc e in stare sa trezeasca toata casa, cartierul, orasul si ii se duce naibii si somnul de ma vad cucuvea cu ea in sala de joaca de cu noaptea in cap...
Sper sa nu o tina cu foamea asta matinala, ca doar mananca seara la 7 o portie mare de supa sau piure de legume, plus un bibe plin de lapte pe la 9 inainte de culcare( si mai nou ii pun si cateva lingurite de cereale)...da degeaba. Trebuie sa bea lapticul de dimi si apoi iar somn pana pe la 9-10.

Da si eu stiam ca nu e bine sa tin atata laptele in biberon, da' ala praf nu asta lichid si pasteurizat de care stiam ca pot sa il tin cateva ore...Inainte aveam sticle de plastic mici vidate pe care le deschideam dimineata si le turnam in bibe dar mi s-au terminat si aici nu gasesc asa ceva.Mama lor de olandezi ca nimic n-au.

Gandacel eu zic ca trebuie sa le luam un alt tip de pampers. Eu am incercat vreo 3 feluri si nik. Deja 25 sapt? Wowwww ce trece timpul!

REVELION 2007

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

gandacel, intreb si eu, sa nu te superi, nu cumva transpira foarte tare si de fapt nu e ud de pipi ci de transpiratie ?
luca a fost racit si de la panadol cand dormea se facea lac de transpiratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Alinush dar daca iti iei seara lapticul in termos...si doar il pui in bibe nu e mai bine???

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Eu de cand am trecut pe Huggies din alea cu elastic calumea nu avem treaba, sunt fte multumita de ele.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cuscra Ripley suntem de-a dreptul flatati!

Anda sanatate multa-multa!!!!

Fetelor, sa-mi tineti pumnii: maine la ora 17 am intalnire cu BONUL!!!! Sper sa nu inceapa Che direct cu noile cuvinte invatate! Am niste emotii, pe bune!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Dordia mama da' buna idee mi-ai dat. Eu zici ca m-am tampit, ca nu mi-a trecut prin minte desi la inceputuri tot cu termosul jonglam. E drept ca puneam doar apa ca dadeam lapte praf.
Da' oare laptele lichid se pastreaza in termos sau e acelasi principiu?

REVELION 2007

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,

Anda, sanatate multa piticului si tie.

Si Daria mea a facut in decembrie o enterocolita acuta, iar la cateva zile am facut si noi.
Iti scriu mai jos ce tratament si ce regim am avut noi poate te ajuta cumva:
tratament:
- pt febra doar picaturi de nevralgin 10 pic * 3 ori/zi(eu stiu de la dr mea ca se dau numai pic pt febra atunci cand copilul are diaree, nu supozitoare si nu panadol sau nurofen ca face mai rau la stomac)
- enterol - 2 pliculete / zi
- humana saruri electrolitice
- metrocloropramid - 5 pic* 3 ori/zi
regim :
ziua I si ziua II : supa de morcov, orez fiert, morcov fiert, paine prajita, cereale -orez cu roscove, ceai de menta cu glucoza (cel mai bine este sa-i dai lichidele indulcite cu glucoza, nu cu zahar), se pune 1 lingurita rasa de glucoza la 100 mul lichid caldut.
Supa de morcov se prepara astfel: se pun la fiert 500 g morcovi cu 1 l timp de 1 h, se completeaza apa evaporata cu apa fiarta separat ca in final sa fie fot 1 l de lichid.Se paseaza morcovii se amesteca cu zeama in care au fiert, se adauga un praf de sare si se mai da 2-3 clocote.
ziua III : ce se da in zilele I+II , lapte fara lactoza, carne fiarta (nu se da zeama in care a fiert carnea)
ziua IV : I+II+III + mar copt
Pe noi ne-au ajutat mult cerealele - orez cu roscove, sunt bune la gust, le faceam cu apa ma diluate si le bagam la biberon.
Ai grija cu hidratarea, este cea mai importanta. Dupa ce varsa trebuie sa-i dai cate o lingurita de lichid din 5 in 5 min.Eu nu am facut asa la inceput si mai aveam putin si ajungeam in spital cu ea.
Sanatate multa.

Va pupam.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Alinush, cu laptele tinut la cald e MULT MAI PERICULOS!!!! Nici vba sa faci asa ceva.

Sorry, Dordia, dar iti dai seama sa tii un lapte la cald atatea ore..... cea mai buna sansa e sa iasa iaurt, cea mai proasta e ce am scris mai devreme. Nu mai tineti minte patania saracutei de Anda cu lapticul la cald pe calorifer?

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

A aparut colectia

Mergi la inceput