Copiluti de mai-iunie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 2
andutzy spune:
crissulina, frumoase cum va stiam! Tu ai devenit o FEMEIE FRUMOASA FOC(nu de alta dar atunci cand te-am cunoscut erai o copilita) si Iulia...dulce dulce!
Multumim, fetele, de complimente!
. Pe mine iar ma apuca raul...
Andra
9+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gusta spune:
Buna seara.
Fetelor crdeti-ma ca sunt aceeasi dar cum am zis ca m-am invatat cu durerea si deja imi dau seama ca ori ce as face nu cred ca voi scapa de ea.Asa ca inca o sarcina ma poate baga de tot in scaun sau poate ma refac.Deja visez cu ochi deschisi.
vazut burticile si deja imi e ca eu ma apuc de treaba .
Revin ca intre timp a reusit sa ma enerveze maicamea.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
gusta spune:
Revenit.
Nici nu stiu ce vroiam sa va mai zic ca mi-am pierdut si ideeile.
Intrebarea cu cine mai vrea un copil era asa sa vad si eu daca mai sunt doritoare.
Laura eu pe tine nu te tratez niciodata stii asta prea bine.
Monu si Ruti bea incontinuare cu biberonul dar am scapat de suzeta.
Nelia de lucruri care se intampla altora si ma afecteaza dar incerc sa numai pun la suflet,nu ca as reusi.
Al 2 lea mesaj si nu reusesc ca maicamea a reusit sa imi strice buna dispozitie
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
nelia spune:
Am mai pus si eu www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">poze cu noi din noaptea de Revelion si a doua zi.
Aici ploua cu galeata! Sint vreo 8-10 grade si ploua! Acum citeva zile era zapada mare si ger! Nu-mi place deloc ce se intimpla pe pamintul asta si cind stiu ca ne-o facem cu mina noastra, a oamenilor, ma enervez si mai tare, dar in zadar. Ca desteptii planetei fac oricum ce vor ei, ca doar e pamintul lu' ma-sa, de-acasa!
Ah, voiam sa-i spun lui Monu ca am vazut burticuta! Felicitari, arati bine si eu tot nu inteleg cum poti sa ai o burta atit de frumusica si sa fii atit de slaba la 34 de saptamini!?!
Ca eu... aveam o burtaaaa... absolut imensa, de fapt amindoua burtile au fost foarte mari. E drept ca si fetele au fost mari, dar si mami a luat 20 la fiecare, sa nu se supere nici una.![]()
Si am vazut si pozele altei gravidute (Crissu), sa-ti fie de bine, sarcina usoara si bebelus sanatos si niste ochi albastri superbi (Iulia).
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Vai ce-mi faceti voi mie...
In loc sa ma culc stau si admir burti gravide...fie-ti-va mila...
Monu este absolut superba burtica ta...arati atat de bine in ciuda tuturor problemelor...
Cu biberonul chiar nu m-am gandit...la Bianca mi-a fost simplu...l-am aruncat la gunoi pe la un an jumate si asta a fost...a mormait dar dupa 3 zile a baut laptele cu cana...la Delia sigur aman actiunea "biberonul"...macar sa-mi bea laptele si-asa...
Crissu unde ai ascuns frumusete de fata...sincer nu stiu cum aratai inainte,mai bine zis nu-mi aduc aminte,dar vorba Andrei esti frumoasa si te prinde sarcina...de Iulia no coment

... am zis ca ochi ca ai Biancai lui Elisor nu mai are nimeni...m-am inselat
Newmami nu-i chiar asa simplu...amatori de sport extrem gasesc ce-i drept,insa va vrea barbate-miu sa creasca vlastarii altuia...? De-aia am zis sa vrea si el...ceea ce nu se va intampla nici beat sa fie...
Am priceput cu carioca acuma care-i treaba...io am din cele care ies la spalat numa ca Delia foloseste orice suprafata pentru talentul ei nedescoperit...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
NewMami spune:
Crissu , m-ai lasat cu gura cascata. M-am indragostit
de Iulia, Doamne ce ochi are. Iar tu … fara cuvinte – fericita, frumoasa, infloritoare
.
Un weekend cat mai placut va doresc tuturor.
andutzy spune:
Nelia, superbe pozele, fetele zici ca sunt coborate din vise cu ingerasi! vazand pozele mi-am adus aminte de povestirea sotului tau de la party-ul de rock-eri...intr-adevar,nu se integra peisajului...
. Doamne, cat sunteti de norocoase, si tu si celelalte fete (Laura,Tora,Micky,Saryta) care aveti macar 2 fetite! Nu vreau sa-l manii pe D-zeu, dar nu se compara cu baietii...sunt atat de dragute si delicate! Poate a doua oara mi-a iesit si mie miscarea...nu de alta dar mi-e teama ca s-au legat "vorbele de duh" ale soacra-mii...ca sa mai vada si altii cum e cu 2 baieti(atati a avut ea)...Sa nu ma intelegeti gresit, va rog frumos, mi-as adora copiii indiferent de sexul lor, dar imi doresc si eu o fetita...
Andra
9+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
nelia spune:
Andutzy, multumesc de aprecieri. Te intelege mami, ca doar stiu cum e sa-ti doresti baieti si sa iasa fetite! Dar dupa ce ies sint atit de frumosi si dragi, ca uiti ce ti-ai dorit. Si daca vrea si soacra-ta sa faca un lucru bun, sa-si coboare vorbele de duh cu baietii si asupra noastra, ca vrem si noi sa cunoastem cum e sa cresti macar un baiat!
Pina una alta sint tare fericita cu ce am, mai ales acum, ca sint cuminti, adica dorm... si eu pot sa stau cit vreau pe DC fara sa traga nimeni de mine!![]()
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
gabitzam spune:
Nelia, imi place foarte mult poza www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=99684&cdate=20070102&cimg=0" target="_blank">asta! Si incercam sa-mi imaginez si un baietel alaturi de ele
Daca v-ati hotarat si ai curaj, iti doresc sa-ti iasa baiat de data asta. Urmeaza si tu cateva chestii ca sa maximizezi sansa de a fi baiat. Erau niste sfaturi in legatura cu ce sa mananci ca sa cresti sansele, ca sa modifici aciditatea parca intr-un fel care favorizeaza "baieteii" sa ajunga mai repede la ovul. Plus "momentul" cand crosetati la el sa fie cat mai fix la ovulatie. Ia-te si dupa calendarul chinezesc sa vezi si luna can iti iese baiat ![]()
Crissu-lina, arati superb, de-a dreptul infloritoare esti! Iar Iulia este o frumusete, draguta de ea, cu ochii aceia de te baga in boala.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Andra, se vede burtica
mi-e rau! La mine abia acum vreo doua saptamani a inceput sa se vada. Era ascunsa printre sunci
La ce ora te duci luni? Si eu ar trebui sa merg cu ecografia dar imi incerc mai intai norocul la spital.
Cuscra, ma bucur ca Delia se simte bine. 
Gabitza, pai faci cura? De la tensiunea mica te doare capul. Eu sunt belalie din cauza asta dar ma rezolv cu cafea.
Gusta, nu esti deloc dusa cu capul! Greutati vor fi oricum, timpul trece si e pacat ca Ruti sa nu aiba un tovaras de nadejde in viata.
Crissu, e musai sa-mi zici care anume e ecograful ala cel mai performant din buc?
Adela, uite www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20061225" target="_blank">aici
Azi cred si sper din tot sufletul sa fi experimentat ultimul episod de greturi de gravida. Il asteptam, stiam ca tebuie sa fie apoteotic si a fost.
Si la Filip tin minte si in ziua de azi cand mi-a fost rau ultima data, ca doar am borat de la volan pe trecerea de pietoni. Si azi a fost cat pe ce sa trasez o trecere de pietoni pe hol in timp ce fugeam disperata sper baie... Ufff sper ca gata, asta a fost ultima oara...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2