Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

gata, m-am hotarat, ii iau fetei fotoliu, gen balansoar, ca imi rupe spatele cand o tin sun pe umar 15 min dupa fiecare masa! mergea si scoica de la masina, dar aia e deja montata si nu umblu la ea, ca dupa aia trebuie si pusa la loc!

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

bebele meu are numai caciulite cu snuruletz dar nu mi-am pus niciodata problema ca se spnazura...n-are cum..doar sa nu fie prea strans legata sub barbie..in rest e ok..asa ca stai linistita Miro, e ok sa pui caciulita cu siret, e chiar mai bine pentru urechiuse. EU II PUN CACIULITZA SUBTIRE DE BUMBAC PERMANENT !!!

dianav, ce o fi cu aceste frecusuri la san? asa face si al meu de cateva zile ! Eu am un san care curge mai bine si unu care curge mai incet si am pus-o pe seama faptului ca isi doreste ca si celalalt sa ii vina asa mura in gura si ca nu mai are rabdare sa munceasca ! dar am observat ca mai nou si la sanul "bun" face figura ! se inroseste si plange si se enerveaza, cu toate ca are lapte de supt ! tare as vrea sa stiu si eu inainte de a-mi face sfarcurile prastie !

desiree si bebe Octavian

http://new.photos.yahoo.com/desiree7000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf" target="_blank">priviti ce am gasit pe mailul comun de la Marcela

Si calendarul Disney e f.fain

Mirona,Dandusa-o sa treaca si colicii astia
cand o sa treaca colicii o sa apara dintii oare are vreun efect gelul ala de calmare pt gingii? deja ma gandesc la dinti eu

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

miroda-i suzeta pe afara...a mea pe afara imediat ia suzeta si tace ca mortu in papusoi...nu deschide okii pe afara sta zici ca se piteste sa nu o vada careva cum intra in casa pe teritoriul ei , cum incepe spectacolul!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Greu este sa tin pasul cu voi...dar incerc
Referitor la subiectele discutate:

1. Baitza - cu apa de la robinet, fara ceai... dureaza cam 10 minute si ii place; pana acuma nu a plans deloc. Dupa, un masaj scurt facut cu Mustela si apoi imbracat, si dat bibe (din pacate, laptele muls nu ajunge nici de pus in cafea).
2. Caciulitza - a stat la spital cu caciulitza, dar in casa il tin fara. E cald la noi -22-23 de grade si nu consider ca este nevoie.. sper sa nu gresesc.
3. Sustinere cap- inca din spital isi tinea destul de bine capul; cand il pun pe burta si-l intoarce singur; eu stau cu ochii pe el sa fiu sigura ca nu se sufoca daca nu reuseste.
4. Colici inca nu au venit, dar citesc cu interes ce postati voi sa fiu si eu pregatita. Am auzit si eu de acel infacol - care nu se gaseste la noi, ca ar fi f. bun. Am o amica care vine din Londra la sfarsitul lunii si poate imi aduce ea.

Dianav, al meu Luca e din familia delfinilor cu siguranta. Scoate diverse zgomote in somn... chiar ma gandeam ca il duc la Constanta. Ei inca dorm in faza REM. Eu deja am devenit imuna... la inceput saream din pat la fiecare miscare a lui.. acum, m-am relaxat.
Asiza, pupici si stai linistita.. totul va fi bine. Cand iesim cu bb-ii la plimbare? Eu l-am scos ieri vreo 30 minute si azi vreo 15 minute... asa in bratze...
Va pupicesc pe toate.... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Am probleme cu ID-ul si parola Mail-urilor noastre comune. Poate cineva sa-mi trimita un mail cu Id-urile si parolele, poate imi scapa mie ceva.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

DA, SI EU AM OBSERVAT CA NU MAI MERGE VECHEA PAROLA !!!
NE LAMURESTE SI PE NOI CINEVA ?

desiree si bebe Octavian

http://new.photos.yahoo.com/desiree7000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

v-am trimis parola pe PM

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Yagmur, am vazut pozele cu Luca...e un dulce...iti seamana, sa stii...desigur are si trasaturi de la tata...eu deocamdata il tzinla geam pe Denis...ieri si alaltaieri cate 5 min, azi am marit intervalul la 10 min...nu stiu exact cand il voi scoate in fata blocului...insa pana la a-l scoate in carucior mai trebuie sa treaca ceva vreme...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

vreau si eu parola,multumesc anticipat

Mergi la inceput