Laura Olteanu - un interviu despre moda 2007

Laura Olteanu - un interviu despre moda 2007 | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

http://www.supereva.ro/INFO.ASP?id=1050

Laura este un designer roman cu multa personalitate care a reusit sa se impuna prin stil, curajul unei mode ne-inhibate si de o excentricitate placuta.

va place Laura Olteanu?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Initial creeata de desprecopii

http://www.supereva.ro/INFO.ASP?id=1050

va place Laura Olteanu?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Nu.Foarte "incarcata" colectia de rochii pentru gustul meu...de blugi nu mai spun,parca s-a inspirat din magazinele chinezesti 123 dollar.pe acolo gasesti haine cu atatea" arabescuri" si sclipiciuri.Asta nu se numeste "excenticitate placuta" mai degraba kitch.

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

We may have different skin colours, but we are all PINK on the INSIDE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankank spune:

Nu imi place de Laura Olteanu. Hainele create de ea mi se par intruchiparea kitch-ului si a vulgarului. Nu au nimic in comun cu eleganta si cu bunul gust.
Si din interviu mi s-a parut putin ingamfata de parca ar fi "mama lor". Nu e chiar asa. Cred ca mai avem mult pana sa ii ajungem pe cei de afara si ar trebui sa fim mai cu bun simt si mai modesti. Dar de fapt, tot noi ii invatam asa. Dupa cum spunea si ea, clientii ei ii cer cristale swarovski si dau 18 mil pe o rochie de seara pe care nu o poarta niciodata.
Cat era salariu mediu pe economie? Parca 8 mil, nu? Helloooooooo, in ce tara traim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyella983 spune:

sunteti invidioase ca nu aveti succesul ei,laura stie ce este frumosul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Nu ma impresioneaza in mod deosebit si chiar daca as avea bani multi tot nu as da 18 mil pe o rochie ,as da 20 mil pe o rochie dar care sa imi ia ochii (binenteles daca as avea un venit de 60-100 milioane)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smolei_2004/album?.dir=/759fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Initial creeata de desprecopii

Laura este un designer roman cu multa personalitate care a reusit sa se impuna prin stil, curajul unei mode ne-inhibate si de o excentricitate placuta.

de acord. creatiile sale sunt curajoase si in acelasi timp elegante si sofisticate. jeanshii cu cristale, paiete sau broderii nu sunt pentru oricine...personal, pot sa fac diferenta intre jeanshi brodati "chinezeste" si jeanshi brodati de un designer adevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns exotic spune:

Mie una imi plac super mult rochiile si blugi ,chiar daca sunt incarcate ,este calitate si se vede asta ,facute cu gust ,sunt foarte multe femei care si-ar dori o asemenea rochie doar ca buzunarul,,,,,,,si nu foloseste orice ca material si pietre.Pentru persoanele care au bani ,de ce nu?!Sunt chiar foarte tari

Mergi la inceput

Mai da,pentru unii blugii brodati si rochiile cu cat mai multe brizbrizuri sunt..elegante.nu toata lumea percepe"elegant" la fel...Pentru mine elegant e sinonim cu simplu ,cu personalitate,de bun gust.nu o sa-mi placa niciodata sclipiciurile,stridentele in general.

Christinel
New Zealand
Osama

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dannyella983

sunteti invidioase ca nu aveti succesul ei,laura stie ce este frumosul

Christinel
New Zealand
Osama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Jeans - da, rochiile de seara, nu.

Sint de prost gust.
Ca si declaratia despre ele:

quote:
"Depinde de fiecare cat poate sa isi permita sa faca;. Daca iti permiti sa-ti faci faci o rochie de seara pentru fiecare eveniment atunci o porti o data si gata."

Adica daca dai 800-900 USD pe o rochitza pe care vrei sa o mai porti si a doua oara, clar esti un sarantoc amarat....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellietudor spune:

Daniela, care zici ca suntem invidioase pe succesul ei... nu te supara, dar care succes?! Scuza ma, are aceiasi lokatie la magazin de 6 ani, numai eu stiu sigur, caci in facultate chiar mai luam de la ea, dar tinand cont ca am terminat actorie gasesc o scuza in asta ca am purtat hainele ei! Sa ti zic eu care i treaba cu hainele alea, cel putin din punctul meu de vedere! Nu stiu ca femeia asta sa fii terminat realmente ceva de specialitate in domeniu... De ani de zile ea aplika pe jeans acelasi gen de dantelarii, ca mai pune un sclipici nou, si ca dom'le le mai baga ea la un anume proces de prespalare a'la Laura's style... ma scuzi! Si am intrat si n atelierul ei... si chiar nu e cine stie ce! Dar pt cele care n au purtat haine extravagante si ar vrea, sau li se pare culmea curajului asta... da, atunci poate Laura Olteanu o fi vreun talent, dar de altfel... unde ai putea purta acele haine? In club, la concert-sa fii tu cantareatza, si cam atat! Si crede ma bunul gust n are legatura cu hainele alea! Uita te la Max Mara, la Vivienne Westwood... si mai vb! Cam asta e parerea mea! No offence!

Mergi la inceput