Aspirante optimiste>20 ani(27)
Raspunsuri - Pagina 29
clauclau spune:
Anca, pana nu vine rosu, poti sa mai speri. Chiar daca simti ca vine, e posibil sa nu fie asa, sti ca este exact la fel si in caz de sarcina.
Te pup.
CLAU
Olivia26 spune:
Clau, sa te-auda DD
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
olim spune:
salutare tuturor
da, ramonella -a intra de luni ca acasa nu are net, are doar la socrii.
fetelor, eu aseara am vazut un reportaj despre nasteri, ca doar la asta ma uit acum, si parca ma ingrozeam ce vedeam acolo.Oare sa fie chier asa greu
dupa ce citesc, revin
vrmoana spune:
Anca si eu iti tin pumnii. Pe mine ma dor in continuare sanii. Simt ceva si prin burtica, acum m-a apucat si o greata. Ce sa zic. Traiesc o multime de stari. Dak nu vin uratii pana luni, fac test.
z
bibyrox spune:
Olivia imi pare rau pentru Z1! Dar stiu ca tu esti o optimista si luna asta o vei lua de la capat!
Ancutzaaaaaaaa o unitate nu e mare lucru!!! Doamne ajuta!!!
Clau pup fata frumoasa!
Oli nu te mai uita... eu una nu ma uit pentru ca mi-e frica de pe-acum! Am o prietena care a nascut pe 27.12 si saraca s-a jurat ca nu mai face copii in viata ei. Asa rau a durut-o! Eu vreau cezariana dar... sa vedem...
Oana tinem pumnii sa nu vina uratzii pana luni si sa iasa testul pozitiv!!!
Laurici pe unde umblii???
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
ancadragoman spune:
Fetelor cu toata modestia eu zic sa ma lasati pe mine sa deschid un capitol nou ptr ca vad ca port noroc.
Ieri am trecut pe lista 5 gravidute ......
anca
poze nunta
asteptam gemenii....