Aspirante optimiste>20 ani(27)
Raspunsuri - Pagina 12
clauclau spune:
Printesa, felicitari, chiar este o performanta sa prestezi zilnic. Sigur la tine s-a cuibarit bine bebeul acolo!
CLAU
AleDutulescu spune:
noi in ultima vreme ne-am axat mai mult pe BB, nu ne-am mai gandit la noi insa de luna asta l-am amenintat ca tre sa presteze mai des si mai apasat. hihihi nu zic ca nu a fost bine, insa suntem cu gandul la BB.
Alexandra
printesa_roz spune:
Pai eu nu stiam ca este o performanta sa prestezi in fiecare zi, mai mult de 3 ori pe zi mi se pare mie cam mult. Iar sotul face bine, nu se plinge, vrea mereu.
clauclau spune:
Mie sincer mi se pare mult in fiecare zi , eu nu sunt chiar asa pofticioasa, dar pentru bebe merita efortul clar .
Te pupic.
CLAU
Alysh spune:
MAi fetelor....rad aici de una singura la birou si se uita colegii la mine cam ciudat. Eu l-am sleit pe sotul meu de puteri luna asta. Ne place amandurora foarte mult dar..parca in fiecare zi isi cam pierde din farmec.
AleDutulescu spune:
ahaaaaaaa. eu am noroc, sunt acasa. trebaluiesc.
si ma duc sa ma controlez din 2 in 2 ore...nimic...nici urma de urati
Alexandra
AleDutulescu spune:
cred ca si eu da ziceam sa nu fiu exagerata. mai intai am fost la 10 min si apoi m-am spalat . a 3-a oara azi.. si apoi m-am apucat de curatenie. e zi libera azi,ma duc la mama si la prietana cu bb si vreau sa fie luna in casa. mai am baia si dormitorul.
si cand si cand ma mai controlez.
Alexandra