Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
bits spune:
offf asa eram si eu la prima sarcina.e greu dar macar la pranz incearca sa te odihnesti.ai nevoie de odihna multa pt perioada ce vine!ceaiuri de tei si plimbari seara dupa cina mai ajuta!
AMR 6,KEN(1nov 2004)
Messa spune:
Pai eu as dormi, ca somn imi este... dar ba am nasul infundat, ba face bebe gimnastica de-mi sare burta cat colo, ba ma mananca toata pielea ca de râie... 

Azi am programare la consult si de asemenea am discutia cu doctorul meu despre nastere, bagajul de spital, data, ora, cum sa ma pregatesc, la ce sa ma astept etc. Acuma tocmai am facut un mare dush (a fost taaare bine, cat timp sunt sub apa nu ma mananca pielea, oare as putea dormi in cada?
) si peste o juma' de ora plec, am de traversat orasul cu masina pe vremea asta infecta.
Am fugit sa ma pregatesc ![]()
monu spune:
Neatza, si eu la cafea. Nu am dormit azi noapte de mancarici si nici net nu am avut.
Meg spune-mi si mie te rog ce inseamna cand ai aspartataminotransferaza (GOT/AST) e 98 fata de <31
si alaninaminotransferaza (GPT/ALT) e 190 fata de <31
au vreo legatura cu clexanul pe care il iau? merci mult. In rest analizele sunt ok. aaa VSH marit dar cred ca e de la infectia urinara.
Eu am bagajul facut la usa. Trag de mine sa ajung in zona de siguranta respectiv 9 ianuarie cand e si dr la munca.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
roandre spune:
Neata!
Monu, transaminazele sunt marite. Eu la prima sarcina le-am avut cu valori si mai mari. Am facut analizele de hepatita, am repetat des transaminazele si am fost monitorizata la 2 sapt ecografic pt a vedea evolutia bebelinei (in caz ca aparea ceva sa-mi faca cezariana de urgenta). In timpul sarcinii mi s-a spus ca nu au ce-mi face si nu-si pot da seama de ce au luat-o asa rau razna aceste analize (cam de prin sapt 28).
Poti sa-mi spui unde ai facut analizele? Cand mi-au iesit la sfarsitul sarcinii analizele cu valorile astea asa de mari le facusem la Medicover.
Acum la a doua sarcina am avut teama sa nu creasca iar...la inceput au fost f putin marite iar la analizele de la 28 sapt au iesit in valori normale. Nici acum nu stiu ce s-a intamplat la prima sarcina...oboseala, ficat marit, etc...
Ylilimic, in sfarsit ai si tu ceva burtica...hihihi. Dar tot ne faci in ciuda ca nu te-ai ingrasat deloc...asa gravidutza mai zic si eu.
Marybell, am vazut puiutul aseara dupa ce m-am logat...Doamne ce frumos e si ce dulce e la baita in chiuveta.
megbeng, eu nu am cumparat umidificator dar am pus toata iarna pe calorifer un castron de lut cu apa.
Cartile sunt f utile...am citit doar ce ma rodea...cum primeste copilul mai mare aparitia unui nou bb in casa (era cartea cu...pana la 6 ani). Mi s-au parut f bune sfaturile din acea carte.
Restul poate mai citesc in spital dupa ce nasc.
Eu ma pregatesc acum sa plec la dr la control...si am un chef de nu se poate sa ies afara!
Pupici!
Utile pt burtici, viitoare mamici
adela2006 spune:
bun gasit la cafea
A.Alina inca nu am nascut sunt tot super oferta 2 in 1 azi sun la doctorita si sper sa merg maine la ea la spital sa vedem ce si cum
am citit tot dar mi-era prea lene sa si scriu poate din cauza ca nu prea pot dormi noaptea , nici ziua ma dor incheieturile de la sold cum stau doar pe parti
intr-un fel m-am saturat si abia astept sa nasc dar pe de alta parte sunt putin speriata ca nu stiu exact ce se va intampla in acele momente ; ma ingrozeste ideea de ceza de fapt de anestezie mai ales dupa experienta trecuta
mai experimentez si niste contactii super dureroase din cand in cand prima oara a fost mai greu ca ma gandeam ca nasc dar acum m-am obisnuit si cu ele , burta mi-e 90% din timp intarita ca un pietroi dar am citit ca ar fi un semn bun asa ca din nou stau linistita
voiam sa intrb fetele cu cezariana ( cand aveti timp de raspunsuri ) dupa operatrie v-a adormit ? ati fost duse la salon dormind sau nu ?
azi am de gand sa termin cuibul lui bebe ( patut , hainute chestii de genul asta ) si poate termin si bagajul de spital
AMR 9 zile +
alexia maria