Dragele mele, poate imi dati si mie un sfat, cum sa procedez cu domnul arhitect care si-a batut joc de lucrarea mea? Nefiind de specialitate, am avut incredere in el, l-am platit cat a cerut, in avans, singura mea grija a fost sa iasa lucrarea bine si la timp. Nu prea intelegeam eu ideile lui si nici el n-avea timp sa-mi explice pentru ca ziua lucra prin alte parti (persoana importanta, sic!) si seara il bazaia nevasta-sa cu telefoanele sa vina repejor acasa, asa ca omul era mereu pe fuga si cu gandul in alta parte cand vorbeam despre proiectul meu. La final am aflat ca ideile lui sunt o mare varza si nicidecum o viziune avangardista, proiectul fiind un mare rateu. Am vorbit despre asta cu domnul arhitect si mi-a promis, in mai multe randuri (am dovezi scrise) ca vine sa remedieze lucrarea, ba chiar mi-a propus sa faca asta pe banii lui. Dupa care a disparut. Intre timp am aflat ca si-a luat pentru proiectul meu si o plata suplimentara de la cei care au construit proiectul, adica omul si-a luat banii cu varf si indesat si dus a fost.
Acestea fiind zise, ma tot gandesc cum sa rezolv problema, omul lucreaza si la Minister, sa-i fac o plangere? Prin judecata nu cred ca are sens sa-l chem ca la noi mori cu dreptatea in mana.
Concret, lucrarile astea avangardiste le supervizeaza cineva sau suntem la mana unor excroci?
Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.
Poze