Gashka vesela de nov - dec 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 28
ionikka spune:
Maria: Sa/i trag eu mucii? Hm, tre sa improvizez ceva!
Ahh, fain ca ne/ai zis de ursuleti, multumim! Cati am mai aruncat si noi, vb ta!
Mai fetelor? Voi lasati copilasii la TV?
Noi de/abia daca dam drumul la Tv cand e el in preajma!
Eu si cu bruder, acasa, nu am fost lasati la TV cat am fost mici. Si stiu ca copii nostri nu or fi la fel de inventivi ca noi pe vremea "ceea", pentru ca ei au atatea chestii care le capteaza atentia, dar stiu ca nu ne/a lipsit deloc TV/ul. Doar ca eram curiosi de ce adultii au voie si noi nu!
Ehh! Inca il mai tinem departe de TV pe cat posibil!
"http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos"Aron Cristian (20 XII 2005)
maria_alexia spune:
Camelia, noi folosim capatul de la batista bebelusului + tubul (l-am extras dintre cele doua adaptoare). Aspiri(tragi) pur si simplu aerul cu gura (muculetii raman in aspirator, nici o grija!). Ai control mult mai bun decat cu aspiratorul plus ca e silentios, ii poti scoate si noaptea.
Ideea nu e a mea, am gasit-o pe subiectul special cu batista bebelusului.
ela27oana spune:
ionika-la noi merge de dim pana seara televizorul,mai mult pe kiss tv ca ii place muzica,eu una nu as putea sa stau in casa fara sa mearga radio sau tv,cand va fii mare si ne vom intelege atunci va avea un anumit program cand se va uita la tv
acum am ceva de zis,chiar daca stiu ca voi deranja ,sper sa nu se intample asta,nu am nimic personal cu nimeni
azi am incercat sa fac putina atmosfera hazlie ,initiind "campania electorala",la fel si pe YM ,si au fost fete care au savurat momentul,
NU am vrut sa impun sau sa va influentez "votul" pt titulatura,ci pur si simplu sa fac din asta un moment placut
DAR serios acum vb ,mai, altceva chiar nu se poate gasi decat "......",MIE NU -MI PLACE,nu exprima nimic,e atat de gol si de............... asta-i parerea mea
ASTEPT ROSIILE
Ela si Oana-Daria
dordia2000 spune:
Si la mine mine merge TV-ul de dimineatza pana seara si Stefan se uita doar la reclamele preferate (Nestle si Hvb bank cu piticii) in rest il ignora. Dar daca nu e deschis imi arata spre el si spune " lalalala" Asa ca...ii lipseste. Si pe UTV mai merge si la anumite melodii danseaza dezor. Uneori dansam impreuna si e taaare fericit. Cand se va mari si se va uita o sa ii fac un program dar pana atunci...asa l-am obisnuit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
joy04 spune:
rosiile pt ELA dati-mi=le mie ca nu am completat pt supa, ca am uitat sa-i dau lui cristi borcanul sa-l desfaca
daca se propune si ramane in cursa STRUMFII votez cu ei, daca nu ramane la PRICHINDEI POZNASI
sunt de acord si cu votul de p eprima pagina, chestia e cine se va ocupa de subiectul cu pricina??? ca cu parerea ne dam toate.
cam atat...ma duc sa ma uit la film ca fuse reclama (cu dragostea la psihiatru. pe PRO)
MARIA_ALEXA eram asa de sigura ca TANIA zis de batista.....sorry.
si io as fi vrut sa raman la dimensiunile sanilor de dinainte de a rammane gravi...la mine nu s-au umflat la alaptare ci inca din primele 4-5 saptamani de sarcina nu m amai incapea 75B-ul.
doar ca acum nu pot sta fara sutien c aparca mi se lipesc de "burta"

Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
si la noi sta de dime pana seara tv-ul aprins, nu se uita f mult, da la anumite reclame e disperat chiar.
gata, NOAPTE BUNA
edit la edit: kk-tii asti ade la pro tv au taiat cateva secvente de film pt reclama cu mcdonalds...uffff ca-mi vine sa le zic una de bine....
addya spune:
hei gagici!
mai stie cineva cum aratam???
La Multi Ani ! pe 2007 si sa vi se implineasca toate visele/fanteziile...stiti voi ce!!!
sa va zic ca am gasit greu subiectu?? am luat-o tip sherlock holmes de la un scutec vechi...pai daca baba e chioara...apropo cred ca am ramas cea mai baba de pe aici..fac 38, ma contrazice cineva?
madau mai primesti voturi? oricum e tardiv dar mie-mi place asta cu gashka. nush de ce dar inca nu-l vad pe fi-miu prichindel. noi inca suntem la stadiul de patruped cu tentative de biped (merge solo vreo 10 pashi si se pune in fund. deh, atarna!)
ce facem noi? bineeeee, ma gandeam sa-mi deschid o fabrica de muci. n-au descoperit inca celebrii cercetatori americani la ce sunt buni mucii de BB? as fi avut de vanzare niste kilograme...oricum ne-au trecut acum, dar ni s-au umflat gingiile asa ca...
hai sa va fac un bilant de sfarsit de an: Razvan: 10 kg si 74 cm. Mananca orice, bea din cana/pahar/farfuria de la ficus/galeata mop...etc. Nu zice nimic precis, tata, dada etc dar nu la ceva anume. Nu-i tace gura decat cand are suzi, canta pe strada, cerseste mere in piata (si rosii) si capata deobicei, pleoscaie cand vrea apa sau papa, scoate limba, musca din amor, pupa la greu, danseaza pe ritmuri diferite si e complet amorezat de paturica lui galbena care din pacate a ramas cam mica si de o carpa ordinara fosta batista decolorata si obostia.A, si sa nu uitam micile crize de personalitate cand vrea el ceva si nu e voie. Strange pumnii, se incordeaza, tremura si zbiara. faza la care eu ma uit cu o privire bovina si-i zic: degeaba mama, tot nu e voie. daca zbiara in continuare ma intorc cu spatele si se calmeaza.
in rest ce sa va zic, tot cu problemele de sanatate ale familiei..au amanat-o pe soacra-mea pentru luni cu operatia...sper sa fie bine.
va pup ca m-am lungit si asa cam mult, incerc sa pun niste poze si revin.
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!! 
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by joy04
daca se propune si ramane in cursa STRUMFII votez cu ei, daca nu ramane la PRICHINDEI POZNASI
sunt de acord si cu votul de p eprima pagina, chestia e cine se va ocupa de subiectul cu pricina??? ca cu parerea ne dam toate.
pai tocmai asta ar fi hazul, ca nu trb sa se ocupe nimeni... adica deschid (eu, ca feli m-a lasat) subiectul nou, fac toata tarasenia, da' apoi fiecare voteaza singur... sau isi schimba votul dupa cum doreste!
astept sa deschid subiect nou, da' vad ca nu mai scrie nimeni
sa ajungem la pg 20.Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
leea_cv spune:
Gindacel cam la fel face si T.Daca il ignor,paaaarca renunta la ce avea de gind sa faca.Iar daca intorc privirea la el,face acel lucru repede repede,ca sa nu apuc sa0l smulg de acolo.Referitor la olita,T sta pe ea fara probleme de pe la 8 luni.Si asa cum zici tu,mai in spate ca sa-i intre si putza.E drept ca genunchii nu se flexeaza,dar nu sta atit de mult acolo incit sa-l deranjeze,zic io.
Mada ma infunda risul cind vad rindurile tale intregi de
si
.Si ca sa mai pun paie pe foc,imi place la nebunie varianta Mareicu s(h)trumfi.
Canutza si Tudor are pasiuni netzarmurile pt aragaz,wc si gunoi.Deci nu ma mai pling ca vad ca e in trend.
Melkule am vazut pozele Dariei alaturi de tonele de jucarii de sub brad si alaturi de piticul ala care era cam cit ea.
Maria adevar graiesti?Ce de ursuleti se dusera pe apa simbetei...Dar oare aci in cretacic unde locuiesc io,o fi valabila promotia aia?
Ionikka TV-ul merge toata ziua,dar T se uita doar cind si cind.Are lucruri mai interesante de facut .Gen cele de mai sus.
Adina ce de realizari la Razvan.Felicitari.Crizele de personalitate sint la moda,deci...Sanatate soacra-tii.
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE
joy04 spune:
quote:
Originally posted by cristinamhquote:
Originally posted by joy04
pai tocmai asta ar fi hazul, ca nu trb sa se ocupe nimeni... adica deschid (eu, ca feli m-a lasat) subiectul nou, fac toata tarasenia, da' apoi fiecare voteaza singur... sau isi schimba votul dupa cum doreste!
astept sa deschid subiect nou, da' vad ca nu mai scrie nimenisa ajungem la pg 20.
CristinaAndrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
pai vezi, trebuie sa faca cineva tarasenia asta, nu???

? este vorba de tabloul pt DECEMBRIE???? poze de trimis???
ADDYA te
dulce. azi la tine ma gandeam ca numai zisei nimic de ceva vreme.asta asa ca am mai dat un refresh inainte sa inchid pc_UL
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Maria adevar graiesti?Ce de ursuleti se dusera pe apa simbetei...Dar oare aci in cretacic unde locuiesc io,o fi valabila promotia aia?
Leea si Tudor (19.12.2005)POZE

Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)ardeiasul meu umplut