Mamici de martie - aprilie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Iertati-ma Tzuna, Rianna si Ramiha ca am incurcat asa tare borcanele...asa imi trebuie daca ma bag tot timpul.... dar eram convinsa ca e vb despre Rianna

roxana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

buna fetelor,

eu ma chinui sa nu adorm la birou . Aseara dupa gimnastica in apa am fost la un concert simfonic intr-o biserica. Ne-a placut tare mult, dar scaunele au fost atat de incomode ca de abia asteptam sa se termine ...

De dimineata tot sun pe la diverse moase si spitale sa imi gasesc un loc si la un curs de pregatire de nastere. Nu stiu cum am facut de am amanat chestia asta atat de mult, bine ca ma duc insa la gimnastica in apa . Ar fi niste cursuri care incep mai devreme, dar sunt pentru perechi iar sotul nu e doritor de asa ceva. As insista eu mai mult, dar v.am mai spus ca el scrie acum teza de doctorat si prin aprilie s.ar putea sa aiba si sustinerea.
Pana la urma s-ar putea sa ma inscriu la un curs care incepe pe 13 februarie. Mi se pare un pic cam tarziu caci dureaza pana pe 3 aprilie, iar eu ar trebui sa nasc pe 9 aprilie. Ce spuneti o sa apuc sa fac tot cursul sau o sa nasc inainte ?

Va pup dulce! Magda 28+

http://mfoca.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

in primul rand LA MULTI ANI, fie ca noul an sa va aduca multa sanatate, BB-ii sanatosi si papaciosi.
ca nu am mai scris cam de mult. sa nu aruncati cu rosii
acum sa raspund si eu la ce s-a discutat pe aici in ultimul timp. de abia am apucat sa citesc tot ca ati scris, nu gluma
legat de hainute eu as primi cu drag numai ca nu prea am de la cine. toti prietenii ba au copii mai mari ba ne asteapta inca pe noi...
in legatura cu micul-dejun care apropo, la noi este pregatit de fiecare data de tati, la mine este cam asa: fie paine cu unt, miere si nuci cu lapte sau cu ceai fie ceva sendvisuri cu cascaval sau alta branzica tot cu lapte sau ceai sau ou ochi. depinde de cerinte...
miscarile bebelului sunt din ce in ce mai puternice, lucru care ne bucura ffff mult, atat pe mine dar si pe tati care o data ajuns acasa nu face altceva decat sa fie atent cum se mai misca burtica si in ce parte
cu greutatea......aici e mai dureros. pana acum am luat 10kg. nu ar fi ff mult, dar la greutatea avuta inainte de a ramane gravi, aveam voie "doar" 12kg toata sarcina. asa ca sigur sar muuuult peste limita asta. deci am 1.77inaltime si am plecat de la 88kg . acum am 98kg.
fetele care sunteti din galati sau care ajungeti in galati, laina si paula75 poate reusim sa ne vedem la un suc sa mai vorbim. ca sigur avem despre ce...

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Am intrat si io repede sa va salut, sa va rog sa-mi dati si mie un pm sau e-mail cu date de cum sa pun si io poze in albumul nostru..please, am reusit sa pun citeva in albumul meu pe webshot (asta de jos)....daca vreti sa-mi vedeti si mie burtica plimbareata

Sa raspund si io un picut...ca nu prea am timp...

Hainute..as primi cu drag..dar nu am de la cine...suntem primii in gasca...micul dejun in primul rind a inceput sa existe..si e in functie de toane...dar in special lactate...ca mie imi plac foarte tare...apropo de kg, aici e trist...in ultimele doua saptamini am luat proportii acum am 76de kg, si inainte de Craciun aveam 72Kg...sper sa ma mai opresc totusi...
La patut si toate celelalte cautarile mele s-au oprit la cercetari pe net... patutul poate o sa-l i-au si io pe cel de la mag Barza, ca e ieftin si pare ok (Anita+ parca)....la carucior nu m-am decis inca, iar la scaun de masina am primit indicatii de la o colega sa fie ala omologat RAR - Chicco Vector (parca)

Azi am implinit 25 ...si deja am inceput sa ma gindesc ca ar trebui sa fac lista cu bagajul...pe maine...pupici
Roxygeo 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Intru fuguta sa va spun ca imi faceti tare bine cu incurajarile voastre. Multumesc pentru raspunsuri.
Paxela, am citit si eu ca la prima sarcina apar mai des probleme de genul asta. Doar ca eu nu am avut tensiune(11 a fost maximul) iar pulsul, azi-dimineata cand eram mai linistita, era 88.

Tzuna, multumesc pentru oferta. Din pacate sunt din Tulcea si nu pot sa ptofit de ea. Insa deja prospectez pentru un nou doctor de familie.

Fug la epilat, vin mai tarziu sa citesc pe indelete ce ati scris.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

magdutah, cursul in apa ajuta si la durerile de spate? Ce tre sa faci acolo? Sper ca nu trebuie sa inoti ca eu habar n-am.
Bagajul de spital nici eu nu l-am facut dar mai e timp berechet si eu cred ca nu o sa-mi cumpar camasa de noapte (eu nu port decat pijamale) ci o sa iau niste tricouri de ale sotului care-mi vin destul de lungi. Prietena mea asa a nascut de data asta, in tricou.
Si in rest ce ar mai trebui? Eu stiu de papuci si haine de schimb in caz de te patezi, hainutze pt bebe de scos din spital si cam atat, restul primesti acolo.
La mine micul dejun, bine ca exista ca eu bag orice in mine si neaparat cafelutza cu lapte sau as putea spune laptele cu cafelutza.
Miscarile bebelului, de cateva zile misca toata ziua, fara pauza, se trezeste odata cu mine, neaparat si cand merg noaptea la toaleta si adoarme odata cu mine, cred eu. Si face valuri, valuri in burtica, si mai trage cate una in coaste si o taie dupa pe vezica, de alerg ca rapidul pana la wc.
Am imprumutat si mersul de rata sau pinguin, cum vreti voi, doamne ce mai rad prietenii de felul cum merg.

Am tulito acum sa vad ce-mi face sotul.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Sunt disperataaaaaaaa m-am trezit cu o durere ingrozitoare de dinti,pana nu m-am dus la dentist nu am avut nimic acum ma dor parca toti dintii pe care ii am ,maine merg iarasi sper sa rezist cu durerea asta pana maine,problema este ca nu ma doare unul anume nici eu nu stiu care dar sper ca maine se rezolva .

Referitor la greutate eu am luat 11 kg pana acum 1.70m,si mie mi se pare mult dar le dam noi jos dupa nastere am avut prietene care au luat toata sarcina 20 kg si acum sunt la fel de slabe ca inainte de a ramane insarcinate.Noi si bebei nostrii sa fim sanatosi in rest nu conteaza acum si nu are rost sa ne stresam din cauza asta acum.

Bagajul de spital si noi suntem in toiul pregatirilor mai avem unele lucrusoare de cumparat dar in mare am cam pregatit totul.

Despre hainute primite eu nu am de unde sa primesc dar la cati prieteni avem aici cu siguranta ca vom primii multe noi,de la parintii de asemenea care acum cumpara de zor hainute pt. prima lor nepotica,pe care o sa mi le aduca soacra-mea cand vine aici inainte de nastere .

Elyanne ma bucur ca esti bine in limita posibilitatilor si sunt in continuare alaturi de tine si bebeii tai.

Va pup pe toate si mai dam vesti.

Laura26+Arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Gata m-am inscris la cursul in apa. Sotul rade de lesina, i-si imagineaza cum o sa arat in costum de baie si cu burta pana la gura, ca o balenutza.
Mi se pare oleaca naspa ca tre sa platesc intrarea la piscina plus cursul in sine, chiar nu le inteleg logica, dar acu e asa si gata. Merg in fiecare miercuri (maine e prima zi) de 10 ori, cam pana aproape de nastere. Sper din suflet sa ajute la durerile de spate care le am ca simt ca o iau razna.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Aurasa, elyanne, katink multumesc ptr raspunsurile despre ingrijirea copilului... Sper sa gasesc si eu dupa nasteer acea incredere interioara de care vorbiti voi, deocamdata ma gindesc la bebe ca la un bibeleu pe care mi-e frica sa nu-l sparg

Roxanici, ptr senzatia de pietroi iti recomand cu incredere centura prenatala, am mai laudat-o pe aici de citeva ori, de o crede lumea ca ii fac reclama . Dar zau ca in cazul meu chiar face minuni... nu pot iesi fara ea din casa ca mi-e burta grea si merg ca o ratusca, iar seara, cind sint mai obosita chiar n-as putea merge fara sa-mi tin miinile sub burtica.

Am pus si eu 11 kg de la inceputul sarcinii... norocul meu e ca nu prea se vede in afara de burtica. La intrebarea mea despre greutate asistenta mea mi-a sugerat (subtil de altfel ) sa evit produsele zaharoase.

Arissa, nu pot decit sa-ti spun sa schimbi medicul! Asemenea medici n-ar trebui lasati sa profeseze! Au un pietroi maaare in loc de inima si profesionalism ioc!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Ce mai faceti harnicutelor?

La noi totul e bine, miscari aproape toata ziua.

Mihaelaa e frumos tare patutul, sa-l foloseasca bebe sanatos!
Claudi@, acu vreo 2 ani aveam si eu probleme dimineata dupa ce ma trezeam. DE genul ameteli si transpiratii, dar imi treceau dupa ce mancam un pic de zahar. Acum nu stiu exact daca de la glicemie sau daca e de la lipsa de Fe( asta mi-a mai zis si dr de aici, ca daca incep sa ametesc e cazul sa incep sa iau Fe- eu il iau si fara sa ametesc). Cel mai bine e sa intrebi medicul, si asa te linistesti si tu.

Am vazut ca mai scriati de ajutor dupa ce nastem, din pacate noi o sa trebuiasca sa ne descurcam singuri. Ale noastre mame nu le putem aduce inca in vizita, mai trebuie sa asteptam. Noi speram sa ne dea Dumnezeu putere sa facem fata responsabilitatilor si instinctul de mama sa apara foarte repede

Va las ca sotul isi cere dreptul de a sta si el la calculator. Mai scriu eu azi daca imi mai aduc aminte de ceva.
Pupici

28

Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput