Mamici de martie - aprilie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
cria_bv spune:
Neata fetelor,
Nu prea pot sa dorm si bebita m-a cam ingrijorat ca nu a miscat cateva ore bune si imi faceam griji da pana la urma mi-a dat niste semne.
Referitor la comunicare cum mai spunea cineva de multe ori si eu intru si citesc doar, vad intrebari la care nu stiu cum sa raspund si sincer nici nu imi place sa dau sfaturi dupa ureche. Sa intamplat sa adresez si eu intrebari si sa nu primesc raspuns dar una peste alta pe mine ma ajuta mult acest forum si pt ca am aflat lucruri noi pe care nu aveam de unde sa le stiu dar si pt ca pot sa iau legatura cu alte viitoare mamici care trec prin aceeasi experienta ca si mine.
Unele dintre noi inca mai lucram si poate si din aceasta cauza nu scriem prea des sau unele sunt mai putin vorbarete dar ne urmaresc. Hai sa nu ne suparam 
Raisa eu mi-am cumparat deja Garmastan pt ca mi-a recomandat o mamicuta si am aflat ca te poti da inca din luna a 8 cu el pt desfundarea canalelor.
Krissy si eu sunt de acord sa primesc hainute de la alti bebei daca sunt in stare buna da eu nu prea am de la cine sa primesc.
Eu deja am inceput cu vise despre nastere. Azi noapte am visat ca eram la maternitate si ba nu o gaseam pe dr. ba nu imi mai venea sa nasc, stiu ca pe masura ce se apropie termenul o sa tot am vise pt ca asa patesc mereu cand am un eveniment important in viata.
Rebiana felicitari pentru examen si multa bafta in continuare.
Andreea ai grija de tine si asteptam vesti de la tine.
Cria
cu 
23+
cria_bv spune:
LA MULTI ANI
pt toti si toate care isi serbeaza ziua onomastica. La Multi Ani si pt fiul tau Paxela, sa creasca mare, sanatos si sa va bucure inimile.
Apropo, si eu sunt pentru nastere naturala daca o sa fie bine totul si bebe e ok, poate cu peridurala desi inca nu stiu toate avantajele sau dezavantajele acestui tip de anestezie. Poate ne mai spun mamicile care au mai trecut prin asta.
Hai ca m-a duc sa ma culc ca e destul de tarziu.
Cria
cu 
24+
paxela spune:
La multi ani! tuturor celor care serbeaza azi, onomastica!!
Alexa
29+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Laina spune:
Buna fetelor! Eu sunt noua de tot in "meseria" asta, sunt la primul copil si bineinteles ca totul e nou si alarmant pe alocuri, sweet de tot in alte momente :) Noi suntem acum in sapt 23, cu DPN in 30 aprilie...cine stie daca asa o fi sau daca bb meu s-o hotari mai devreme sau mai tarziu. Ultima eco am facut-o in sapt 18, si dimensiunile copilasului (ca si restul) se potrivesc cu ce scrie pe site la odiseea sarcinii ;) asa ca banuiesc ca o sa fie bine.
Incerc sa stau f. calma si sa-mi spun ca toate femeile au trecut prin asta si nu e nimic asa de speriat :))
Anyway...sper sa mai vorbim si sa ma primiti si pe mine in club ;)
kisstherain999 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI 
Bucurestencelor sun geloasa pe voi ca sunteti multe si va puteti intalni ![]()
Aliona Craciun Fericit 
kiss 
26+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
paula75 spune:
Buna fetelor si La multi ani de ziua numelui tuturor Ioanelor!
Fetelor va rog sa-mi spuneti si mie daca vreuna din voi a patitt-o ca mine.Acum 1 sapt. am facut viroza respiratorie care a debutat cu durere in gat apoi dureri musculare si in final febra 38,1. Am luat paracetamol, strepsils, sirop de patlagina. Dr. de fam. mi-a dat si ampicilina injectabil doza de copii numai 2 zile si vitamina C.
Temperatura nu mai am dar continua tusea care rupe ceva ceva urat din gat si durerea din gat inca persista.......ce sa mai fac ca imi e teama pt. bebe. Eu am deja 7 luni si jumatate si desi stiu ca bebe e mare de acum imi e sincer teama.
Ce sfaturi imi mai puteti da?
Paula 32+
martutza spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor:mamici,tatici, frati, surori,bunici,copii si doctori

Sa fim cu totii sanatosi si sa ne bucuram de fiecare clipa petercuta alaturi de cei dragi.
Referitor la lipsa de comunicareeu am un citat dintr-un mare filozof"in dragoste e intotdeauna unul care saruta si unul care intinde obrazul".Nu mai fiti necajite; hai sa fim noi cele care "saruta", care fac primul pas.Avem nevoie una de cealalta si asta s-a vazut de cateva luni si in viata mea.
Ca sa intelegeti va voi spune pe scurt povestea mea:
Pe 11.06.2004 am pierdut o sarcina la 8 saptamani;fiind convinsa ca daca seful ma invoia din data de 02.06(cand au inceput durerile) sa merg la dr. eu imi salvam copilul mi-am dat demisia.Asa mi-am deschis propria firma de prestari servicii.Am cartea de munca pe firma mea dar lucrez in trei locuri
:sunt head-hunter la o firma de excutive search, consultant de asigurari de viata si coordonator peste aprox 12 oameni la o firma de cosmetice.
Toate aceste activitati le desfasor de la ora 08 - 19 si mai fac si naveta de la Ploiesti(temporar).Eu sunt din Pitesti si mi-am vandut garsoniera de acolo pt a lua ceva in Buc.Ce am luat??Nimic ca nu mi-au ajuns banii.Sotzul e din Ploiesti(aici avem casoiul) dar nu putem ramane aici deoarece avem amandoi job in Bucuresti, surorile mele tot acolo, medicul acolo si de 1 luna si parintii mei au luat un ap cu 3 cam in Buc.
Saptamana asta stam la una din surori pt ca sotul meu sa dea o mana de ajutor la amenajarea ap parintilor mei unde vom sta si noi.
e ff greu cu un astfel de program si cu unele probl de sarcina sa mai stai seara la calc sa scrii.Eu am scris destul de rar dar am citit toate mesajele.Sunt alaturi cu gandul de fiecare dintre voi si ma rog sa ne fie bine la toate pana la sfarsit.
Daca stabiliti intalnire vin si eu dar sa fie sambata ca duminica merg la un botez.
Sper ca nu v-am plictisit dar eu vb mult(deh meseriile
)si scriu mai putin.
Pupici si sanatate
marta
roxanici spune:
La Multi Ani Ioanelor si Ionilor!
Paula, poate cel mai bine ar fi sa mai vb odata cu medicul tau sa vezi ce iti mai zice legat de gatul care inca te mai doare. Poate totusi a trecut raceala dar inca mai esti in perioada de convalescenta. Eu cand racesc imi trece repede apogeul racelii dar cu tusea si gat sensibil raman multa vreme.
Ceaiurile cu lamaie si miere nu au cum sa iti faca rau, daca te ajuta continua cu ele.
roxana
28+
RaisaFudulu spune:
Buna dimineata fetelor
Abia acum m-am trezit....am avut o noapte foarte grea .... nu stiu daca am inchis ochii 2 ore legate...M-am chinuit ingrozitor dar uite ca s-a facut dimineata si cand s-a luminat de ziua am adormit putin. Acum sunt bine dar insomnia pentru mine inseamna numai ganduri negre si numai eu stiu cum am trecut peste noapte.
In rest suntem bine ...miscam atat cat este necesar si acum mergem sa mancam. Voi ce mai mancati dimineata ca eu nu mai stiu ce sa mananc?
Diana 26+ 
RaisaFudulu spune:
Am uitat 

In legatura cu nasterea eu voi naste prin cezariana cu anestezie totala. Eu nu am avut posibilitatea de a alege intre cele doua pentru ca am dioptrii mari la ochelari si as risca foarte mult daca as naste pe cale naturala.
Felicitari celor care sunteti atat de viteze si hotarate sa nasteti natural, sa aveti parte de nasteri usoare si rapide - eu nu cred ca as fi avut curajul vostru
Paula imi pare tare rau ca treci prin asta dar eu cred ca ceaiul cu lamaie si miere sunt super ok
BiancaM poate ne inveti si pe noi sa crosetam, asteptam si celelalte lucrari ale tale
Pupici si poate ne mai auzim azi
Diana 26+