Dureri mari de sani la jumatatea foliei de Yasmin

Dureri mari de sani la jumatatea foliei de Yasmin | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

Ma tin cateva zile, apoi trec. E prea devreme sa fie sindrom premenstrual, care poate fi cauza? Sa insemne asta ca nu mi se potrivesc? Sau sunt efecte secundare?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Nu ai specificat: de cat timp iei Yasmine?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Probabil ca atunci e perioada in care esti la ovulatie; e normal, atunci se produc schimbari la nivelul hormonal, de unde si durerile. Si mie mi se mai intampla. Iar eu nu folosesc anticonceptionale; nu cred ca ele sunt cauza.

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Iau de vreo 6 luni si de la inceput a fost asa. M-am mirat pentru ca am luat inainte si altele si n-a aparut problema asta.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Si eu am aceleasi simptome si iau de vreun an. Am intrebat medicul si mi-a zis ca Yasmin au o incarcatura ceva mai mare de hormoni si din cauza asta...Eu m-am panicat la inceput, dar apoi m-am obisnuit...Sanatate!

Mergi la inceput

Claudia, eu stiam, din contra, ca Yasmin are chiar doze mai mici de hormoni decat alte anticonceptionale.
Sau nu?

Cristina,
mama lui
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Nu. Eu luam inainte Mercilon. Am niste chisturi ovariene si anul trecut am avut dureri groaznice. Am mers la control si doctorita mea mi-a zis ca mercilonul este mai "slab" si nu-mi tine chisturile sub control (se sparsese unul si de aici durerile). Asa ca mi-a recomandat Yasmin si dupa ce le-am luat chisturile nu au mai crescut. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Buna!
Eu am luat doua luni si a fost un chin. Ma dureau continuu, erau umflati, nu mai suportam nici atingeri normale, cand ma spalam, cu hainele era un chim si nu mai vorbesc de dormit pe burta si alte activitati :)! Asa ca am renuntat. Oricum nu mi-au priit, cu toate ca erau recomandate de medic. Tot in cele doua luni in fiecare zi, dimineata, cam trei ore, faceam "exercitii de respirat adanc", daca le pot numi asa, ca sa nu vomit. Acum iau altceva pentru problema mea, din plante si ma simt foarte bine (nu le luam pentru efectul de anticonceptional).
Dar cred ca cel mai bine este sa discuti cu medicul care le-a prescris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Eu iau yasmine..si eu stiu la fel ca au o doza mica de hormoni si nu am avut niciodata nici o problema!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu iau Yasmine de aproape 1 an si nu am avut nici o problema cu ele. Sa fie de la altceva??

Claudia

Mergi la inceput

Exact la jumatate, luna de luna... suspect! Cred ca-i ceva hormonal, poate n-ar striica sa-mi fac o dozare hormonala chiar in perioada asta.
Din alte puncte de vedere imi convine Yasmin: n-am acnee, migrene, nu ma ingras (chiar scrie in prospect ca si contin ceva contra retentie de apa in organism).
La dr., daca merg, o sa-mi recomande alta marca. O sa ajung si acolo.
Cele numai cu progesteron nu-mi priesc, am luat si am avut aproape toate efectele adverse.
Iau de ieri Mastodyon contra durerilor de sani si parca a mai scazut un pic tensiunea.
Multumesc mult pentru raspunsuri.

Cristina,
mama lui
Cresc...

Mergi la inceput