O zi buna tuturor!
Stau si va pandesc de mult, insa nu am scris nici un mesaj pana acum. Am o intrebare pentru voi toate/toti. Cum este dl. dr. Anca? Am ajuns la el prin intermediul unei colege de birou. Cartea lui de vizita e impresionanta, insa vreu sa aud impresiile voastre.
Mai multe detalii:
conf. dr. Alexandru-Florin Anca - Spitalul Clinic Universitar de Urgenta Bucuresti (adica Spitalul Municipal).
Sa auzim numai de bine!
Eu am fost de cateva ori la el si mi s-a parut un doctor super-si am auzit si multe persoane multumite de el.
Eu am fost la el pe vremea cand dadea consultatii la Centrul Medical Unirea si apoi nu am mai dat de el...dar mi-a facut o impresie buna.
Eu am o prietena care a nascut cu el prin cezariana si a fost foarte multumita din toate punctele de vedere: si uman si profesional.
Nastere usoara :-)
Andra si bb Andrei
Eu sunt pacienta lui si de cand sunt pe forum n-am reusit sa gasesc nici un subiect legat de el.
Sunt in luna a6-a si de la inceputul sarcinii ma duc la consultatii(1 data /luna)la cabinetul lui din apropierea Pietzei Miciurin.
Sora mea a nascut cu el prin cezariana si s-a dovedit a fi foarte multumita.Eu il cunosc personal de multa vreme(casa lui e lipita de casa parintilor mei) si mi se pare un om deosebit.
E foarte competent si ce-mi place cel mai mult este ca te tine la consultatii peste juma de ora si-ti raspunde cu foarte mult calm si blandetze la toate intrabarile(oricat de pertinente ar fi ele).
Pentru alte detalii iti stau la dispozitie.
Irinuca
Irinuca, te rog, poti sa-mi dai si mie adresele de contact ale doctorului Anca?
as vrea sa nasc la Municipal si il vreau pe el ca doctor.
Si niste telefoane daca poti...Multumesc