Da, si uneori au oferte afara de catalog, normal, cu limita de stoc dar oricum...daca ai noroc...poti prinde.- asa cum e oferta la fondul de ten giordani.
tu ce varsta ai (scuze ca te intreb) am inteles ca folosesti Giordani...mie mi se pare totusi devreme sa folosesc antiaging
Mami si
Buburuza lui mami
Eu sunt de parere ca fondul de ten si mascara trebuie sa fie de calitate. Eu una nu as cumpara de la Oriflame fond de ten, poate ruj, oja, farduri.... dar nu fond de ten. Nu dati cu roshii, asta e parerea mea 
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
io am 29 innaa dar am destule riduri pe la ochi deja![]()
da tasia ai dreptate ca fondul de ten trebuie sa fie de calitate dar eu cred ca asta e destul de bun de la giordani chiar mai bun decat max factor sau altele
INGRID
De ex eu de l'oreal sunt suuper dezamagita....tot ce am incercat de la aceasta firma mi s-a parut prea laudat . incepand de la sampoane, la creme si vopsele. si au totusi preturi maricele.
in schimb produse mai ieftine decat l'oreal de la oriflame sau firme autohtone mi se par super ok.
Mami si
Buburuza lui mami
quote:
Originally posted by innaa
Dar Giordani e antiaging..si eu am abia 23 de ani(pe 12 fac 24 dar nu se pune...inca mai am 23) . Si eu inclinam spre aceasta marca insa mi se pare ca nu e tocmai adecvata pt varsta mea.