PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
MissJJ spune:
Dariana astea Maclaren sunt chiar scumpe comparativ cu alte strollere chiar si aici, dar sunt f bune sunt si aici si mai usoare dar multe din astea f usoare sunt mai putin spatioase sau sistemul de inchidere merge mai greu sau materialele sunt mai putin rezistente etc.(ma refer la piata din uk) Eu am preferat firma asta ca e cea mai buna aici si cea mai bine cotata si mai ales ca aici trasnportul public ese f bine dezvoltat si eu fara el nu as putea trai, e mult mai ieftin decat cu masina si imi trebuia un carurior mic care sa incapa usor care se strange repede si f rezistent si astea maclaren sunt f rezistente multe mame le-au folosit la 2-3 copii acelasi carucior.
Si acum vrem unul mai usor dar si mai colorat mai hazliu asa ca va fi mai mare si va putea sta in funduletz.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
dariana spune:
Da Mada, sunt f misto carucioarele, probabil ca o sa apara si la noi mai tarziu, e bine ca sunt rezistente si ca se strang usor.
La mine greutatea a fost un factor decisiv, pt ca am f multe trepte de urcat; aveam unul de vreo 8 kg si nu ma descurcam cu el singura, eu sunt si micutza de felul meu si imi era greu sa car si carutzul si copilul si cand l-am gasit pe asta de 4,7oo m-am bucurat f mult ca puteam si eu sa ies singura cu bb afara. Daca nu as fi avut asa multe trepte de urcat poate ca as fi ales unul mai sofisticat, cu rotzi mai mari, mai solide, cu o copertina mai mare si mai grosutza sa tzina mai bine la frig, maner reversibil, si altele. Si intr-adevar e cam ingust, s-ar putea in cateva luni sa trebuiasca sa-l schimbam, dar tot unul usor va trebui sa caut.
Dariana si Darius (30.07.2006)
greiere spune:
`Riana a fost racita de 2 ori, putin rosu in gat si nasul infundat, dar am scos-o afara imediat cum respira mai bine, iar baia desi era contraindicata, nu am tinut cont de sfat si am spalat-o o zi da una nu (si era sa iau bataie de la sot pentru asta`
Buna Ralu, pup puiutul mofturos de Riana si pe tati sa nu va dea bataita, (dar mai vorbim noi si pe mess
). A mea, ca sa ma `laud` la tta lumea... a reusit sa o dea din raceala in bronsiolita asa ca vedeti fetelor ca e plin de viroze, mare atentie cu bebeii, da` am auzit ca inainte de sezonul rece se fac imunizari, cele cu bebei mai mari ati facut, au vreun rost? Salut bebelusii care se ridica in fundulet dar si pe cei care merg deabusilea!
shati
greiere spune:
quote:Eu zic asa... ca am folosit si pompa Avent care desigur e foarte buna dar mi s-a rupt (nu ca ar fi fragila, avea probleme dinainte, era la a doua mana) si am cumparat una de la Primii Pasi - 27 ron - care merge foarte bine, in masura in care este totusi vorba de destui bani... eu o recomand pe cea din urma ca fiind ok. Nu stiu daca o fi reclama ca n-am nici un interes dar tot de la ei am luat si lingurita care e ingusta si tocmai buna pentru gurita lui bebe.
Originally posted by Muuh
VREA CINEVA SA-SI VANDA POMPA DE SAN AVENT?? Am o prietena care are nevoie si este dispusa sa cumpere una la mana a doua. Imi puteti da va rog un PM sau un mail la mirunaj@yahoo.com daca sunteti dispuse sa vindeti. Multumesc si scuze ca sunt off topic.
Miruna +Alexei
shati
maryion spune:
Dariana, eu pun doar o cana de lapte si 2 pastile (nici nu le pisez). Amestec si incepe sa se branzeasca. Mai las pe foc si apoi strecor. Si eu abia am inceput sa fac branza in casa, ca doar nu mai facusem niciodata, dar mi-a iesit din prima si nu ramane deloc lapte, doar zer. Dintr-o cana imi ies 2 linguri mari de branza. Fac cu laptele Milli 3% grasime (ambalaj rosu). La inceput nici Darius al meu nu a papat ca era aspra, dar am inceput sa ii pun piure de fructe si mi-am cumparat un mixer vertical si iese ca o spuma de branza. Darius o adora si el nu este un mancacios, dar o papa toata + 1 banana, sau 2 mere mai mici, sau 1 para mare.
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
maryion spune:
Dariana, din lapte praf nu cred ca iese. Laptele praf nu il fierbi. Poate daca faci prin alte metode (nu fierbere). Eu nu stiu.
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
andreea25 spune:
eu am facut cu lapte praf branzica( mie imi da lapte praf gratuit dar eu am inceput sa i dau alt lapte Arianei) .m am inspirat de aici:Urda din lapte praf
Sunday, July 2nd, 2006
Ingrediente:Lapte praf 75 g, calciu lactic 4-5 pstile.Mod de preparare:In 0,5 l lapte fierbinte (obtinut prin dizolvarea a 75 g praf de lapte in apa), se pun pastilele de calciu lactic. Din acest moment se lasa sa fiarba cu mare atentie numai un minut. Se raceste timp de 30 minute si apoi se strecoara brinza obtinuta prin tifon, pentru a o separa de zer.si reteta asta mi se pare mult 4 h lasat la scurs????:
2. Brinza din lapte fiert
Laptele fiert si racit la 37 grade (cald la deget), se insaminteaza cu 2 linguri iaurt, se amesteca si se pune la prins intr-o cratita. Cind este prins (circa 10h) se pune la foc mic pina se formeaza cheagurile. Se strecoara si se lasa la scurs in tifon (4h).Mai putin acruta. andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
mamaluidavid spune:
Andreea ce amintiri mi-a starnit ultima reteta de branza
,exact asa imi facea mama deseori cand eram copil,parca vad tifonul atarnat in balcon si pe mine care nu mai aveam rabdare sa pap.
Mada si mie imi plac tare mult carucioarele Maclaren ,aici le face reclama spunand ca Beckham a folosit la copii
,si eu de pe la 7 luni o sa iau un buggy,ca o sa fie Maclaren nu stiu,sunt si firme autohtone ffff bune si mai usoare, 2,5 kg;chiar nu stiu ce sa fac.Eu circul cu masina asa ca greutatea nu e chiar asa de importanta.
Maryion nu stiu denumirea pestelui decat in japoneza dar o sa imi intreb sotul si o sa iti spun.L-am cumparat proaspat,o bucata destul de mare pe care am facut-o portii,invelit in folie si bagat la congelator;scot si fierb doar cat mananca la o masa.Eu cand cumpar pestele pentru Patricia nu ma uit la denumire,daca e alb si imi place cum arata il cumpar.
Muuh parca tu ziceai ca i-ai dat lui Alexei fasole verde? Parca i-as baga si eu in piure-ul Patriciei,am ramas in pana de idei.Am o punga la congelator oare e ok sau trebuie sa fie proaspata? Cred ca mai bine astept sa merg maine la cumparaturi si o sa ii dau proaspata.
Cu mazarea astept,sunt patita de la David,pana la 1 an jumate de cate ori manca mazare noaptea il apucau durerile de burta,mama si ce mai urla.Probabil ca Patricia nu va reactiona la fel dar prefer sa nu ma risc 
Ce alte legume sa mai introduc? Pana acum am papat asa:morcov,cartof,cartof dulce,broccoli,dovleac,telina,orez.
Oare sucul de rosie nu e prea acid pentru stomacelul lor? Ca parca am citit ca punea cineva si zeama de rosie.
Lusk wow,ce superbebe ai! La 5 luni sa stea singur in picioare nu am mai auzit! Felicitari! 
Stefania,mami de David si Patricia
Muuh spune:
mamaluidavid ii dau fasole verde congelata. Se gasesc la noi niste pungi cu fasole verde gata congelata eu iau cam o mana din punga aia si o pun la fiert. Si eu stiu ca rosia este mult prea acida pentru bebei si nu intentionez sa ii dau pana pe la 8-10 luni.
Miruna +
Alexei
alina2006 spune:
buna tuturor! n-am prea avut timp sa mai scriu pt ca pitica mea nu mai sta locului nici o clipa! vroiam sa urez si eu tuturor LA MULTI ANI si multe bucurii!
dariana am tot vazut ca tot nu-ti iese branzica aia! iti spun si eu desi ti-au mai spus si fetele: pui laptele pe foc iar atunci cand e cald ( aproape de fiert dar nu fiert) pui pastilele pisate si amesteci pana fierbe! sa-mi spui daca ti-a iesit!
intrebare voi ce faceti toata ziua cu copiii? eu deja nu mai am idei! a mea sta in fund dar doar sustinuta, se plictiseste repede de orice! unde le dati sa manance? eu am un scaun de masina dar nu e prea bun si nu-i palce sa manance acolo, noi pe perna stam dar a inceput sa se miste mult si dau mereu pe langa!
sper sa0mi raspundeti si mie!
va pup!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos