Nou stil de viata(120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bravo! Vad c-ai reusit!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, pai nu asa repede... Mai stai pana pe la 9 luni cu abdomenele si exercitiile ce solicita muschii abdominali. Pana atunci poti face exercitii pe bicileta, banda, coada, stepper, alergat, inot... Ai de unde alege, numa sa vrei...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ei, Anca, ai vazut ca ai reusit?
Eu si acum pastrez mesajele de la Carmen, tot ea m-a invatat si pe mine cum sa procedez ca sa deschid subiect nou si sa modific lista. Nu se stie niciodata cind am nevoie de ele.
Ma gindeam sa schimbam lista cu cele care au slabit anul trecut si sa punem "campioana" in cap de lista si anume pe Sigrid, care a slabit cel mai mult in anul 2006!
Lista va arata asa:

Au slabit in anii 2006/2005

1. Sigrid - 9.3 kg/9.5 kg
2. Crystina - 8.1 kg/10 kg
3. Tzuni - 5.6 kg/6 kg
4. Noel - 5 kg/0 kg
5. Cami - 0 kg/15 kg
6. Delidana - 0 kg/9 kg
7. Miag - 3 kg/8kg
8. Cookie - 0 kg/8 kg
9. Mephala, Khristin, Leeloo, Daria - 0 kg/6 kg

Ce ziceti? Sinteti de acord, sau nu? Daca nu, nici o suparare.
Le-am scos de pe lista pe Georgiana, Eftimie si Mariana, care nu ne-au mai vizitat de mult.

quote:
Originally posted by khristin

...relatarile tale din blog m-au dus cu gandul spre romanele lui Stephen King, n-as putea sa-ti spun de ce....

noi si poze mai noi

Sint la fel de macabre?

Azi am fost la sala, am facut si 400 abdomene acasa, la saltea, in fata la tv.

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare, Delidanaaa ! Zi ne cum faci abdomenele, ca si Brenda vad ca se baga Sa stim si noi.
Si io o votez pe Sigrid si o asteeept pe aici !!!

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Diana, dar aerobic se poate? Intreb, sa stiu ce optiuni am.

Ghiciti ce mananca Iustin acum; ce papa si mama lui: salata de fructe (numai ca nu poate pronunta r-ul si nici c-ul)

edit: Delia, e buna varianta aleasa de tine.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare fetelor si bine v-am regasit in 2007!

Cami, bine ai revenit printre noi!Unde te duci la sala? Eu de mult imi caut 'colega' de sala si pe Leeloo o tot bat la cap sa mergem impreuna..

Tzuni, sa te ajute Dumnezeu ca anul asta sa devii mamica!

Brenda, bun venit in club!

Mamagiuliei si Brenda...si eu ma bag la abdomene..cel putin pana ajung la o sala, sa fac ceva sport.

Fetelor eu pana pe 8 ian nu ma cantaresc, dar ma apuc de abdomene si de dieta de azi..ca sigur ma sperii daca ma urc pe cantar...Voi tine dieta de la nutritionist...

Astazi meniul va fi :

10.00 un mar
Pranz:o salata cu pui
19.00: un iaurt activia cu o felie de pane graham...
Si voi avea si o abatere cu un pahar de gin pentru ca trebuie sa iesim undeva...

Pentru restul saptamanii pana luni, meniul:
7.00- un fruct
10.00- un fruct
13.00- 150 gr piet de pui cu salata de varza+ o felie de pane graham
16.00-un fruct
19.00- 200 gr branza de vaci/ un iaurt + o felie de paine graham...

In ritumul asta sper ca pana pe 8 sa am macar kg pe care le-am raportat ultima data .

Va pup pe toate.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Blog:www.rollymania.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Diana, dar aerobic se poate? Intreb, sa stiu ce optiuni am.

Ghiciti ce mananca Iustin acum; ce papa si mama lui: salata de fructe (numai ca nu poate pronunta r-ul si nici c-ul)

pt Iustin

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Blog:www.rollymania.blogspot.com

Mergi la inceput

Carmen, deci mincati amindoi salata de , maaama, ce era sa scriu.

Daria, uite aici niste exemple:
http://www.idieta.ro/articol/3264_abdomen_tare_ca_piatra.html

Eu fac asa:
- intinsa pe spate cu miinile la ceafa, genunchii indoiti (ca in prima poza dar ceva mai apropiati); ridicari de trunchi, cit de aproape de genunchi se poate.
Ca in prima poza nu fac, mi se par prea crunte.
- apoi exercitiul nr. 2, exact ca in poza, un set pentru genunchiul sting si un set pentru dreptul.
- culcata pe spate, genunchii indoiti, miinile la ceafa, se ridica genunchii in aer in asa fel incit picioarele sa faca un unghi de 90 de grade fata de sol si se face un fel de bicicleta, genunchiul drept la cotul sting si apoi genunchiul genunchiul sting la cotul drept, asta fara sa lasi picioarele jos si nici capul, deci e o continua miscare. Faza asta e mai complicata, nu stiu daca am explicat bine.
- la urma fac ultimul exercitiu de pe pagina cu poze care este si cel mai greu insa este specific pentru muschii de sub buric, adica acolo unde se depune slaninuta.
Trebuie neaparat incalzire de cel putin 10 minute inainte de exercitiile de abdomene (eu le fac dupa ce termin programul de sala) si mai ales nu incepeti cu ultimul pentru ca este foarte solicitant pentru spate.
Pentru inceput va recomand cite 10 din fiecare (1 set). Eu fac 30 pentru 1 set, 2 sau 3 seturi din fiecare.
Succes!
Daria, miine te intreb cite abdomene ai facut.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delia, nu fi oripilata, suna asa dragut spusa de el.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Te cred Carmen, te cred.

Miag, succes cu dieta.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput