Nou stil de viata(120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Nastad, pupam pe Doruletz dintos.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, revin si eu la raport.Am 87 de kileMerit o gramada de porci, dar m-am apucat de treaba, sper sa ma tina
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Intrebare:conteaza cate kg sunt in plus?
Adica,fiecare kg cate un porcusor?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor....mie imi e rusine sa dau raportul!!! Am zis eu cand am plecat de sarbatori ca 3 kg pun....3 kg am pus...offff ce rau imi pare acuma....dar sper ca in 3 saptamani....cu 1 kg pe sapt sa le dau jos.

Dar...daca slabesc mai mult de 1 kg / sapt??? Ca eu ma cam stiu ca la inceput dau mai mult jos dupa care....mai lent asa.

Vreau si eu pe lista celor care au slabit in 2005/2006!!!

Azi am mancat asa: un iaurt 0% grasimi cu cereale si 2 felii de paine cu pate si castravete acru(1 bucata) Si mai vreau sa pap niste fructe si cam atat. E putin...dar....tb sa incep de undeva. Si cum de carme m-am acrit....o iau pe lactate si fructe si...ceva legume!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare gasca!

Raportez si eu cu rusine, 68 kg.

Fetelor, nu discutasem noi si a ramas ca lista de anul asta sa fie modificata, adica sa o luam de la 0? Ca eu asa imi amintesc......dar va rog sa ma corectati daca gresesc.
Deci sa incepem anul cu forte proaspete si fara porci, floricele si alte adaosuri.

Anca, va ramine pe lista doar greutatea pe care o raportam saptamina asta, de exemplu:

Mik: 1.58 m53.1 kg.....51 kg

Fetele care au avut bila neagra pe lista: Pisix, Lulu77, Noel si Anca74, vor primi a doua bila pentru absenta.
In rest, lista va fi lipsita de alte adaosuri.
Saptamina viitoare, in functie de evolutie, fetele care slabesc vor primi cite o pentru fiecare kg in minus si cite un pentru fiecare kg in plus.

Olo, si mie mi se pare mult 1 kg pe saptamina, eu slabesc foarte incet dar totusi sper sa scap de jumate de kg pina saptamina viitoare.

Dordia, cite kg ai slabit anul trecut?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

11kg. De la 103-92 dar...am pus 3 de sarbatori pe care le voi da jos pana la sf. lui Ianuarie cu sigurantza! Chit ca fac greva foamei!!!(glumesc)

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Anca, trebuie modificata lista cu cele care au slabit anul trecut. Vor apare pe lista doar cele care au slabit 5kg si mai mult (fetele care au slabit in anul 2005 ramin pe lista. Lista ar trebui sa arate asa:

1. Dordia: 11 kg/0 kg
2. Sigrid - 9.3 kg/9.5 kg
3. Crystina - 8.1 kg/10 kg
4. Khristin, Leeloo: 6 kg/0 kg
5. Tzuni - 5.6 kg/6 kg
6. Nastad, Noel : 5kg/0 kg
7. Miag - 3 kg/8kg
8. Cami - 0 kg/15 kg
9. Delidana - 0 kg/9 kg
10. Mephala, Daria - 0 kg/6 kg

Dordia, imi cer scuze, am rectificat greseala.

De fapt lista de mai sus ar trebui modificata din nou in functie de raportul de saptamina asta. De exemplu Dordia ar trebui sa aiba - 3kg (adica 8 kg pe lista 2006) si Crystina -2 kg (deci 6.1 kg), etc, dar cred ca o facem deja prea complicata asa ca mai bine ramine ca mai sus , daca n-are nimeni nimic impotriva.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Raportez si eu: 60 kg. Deci stau f bine! Asta inseamna ca trec la categoria fulg? (oh, ce-mi place cum suna...) Ce-mi propun eu anul asta e sa ating tinta pana la ziua copiilor. Sper sa reusesc...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata!
Fetelor mie nu mi-e frica de raport dar mi-e asa de rusina ca-mi vine sa intru in pamant daca s-ar putea, 87.6 kg.. De azi is pusa pe treava ca nu mai tine figura.
Delidana e normal ca tu sa nu dai randament in concurs la kg care le ai. Concursul e pentru cele cu gabarit depasit care daca-si modifica un pic meniul si cantitatile sigur pierd 1 kg/sapt.
Anca multumim pentru listuta!
Doina felicitari pentru dintisori. Si noi ne chinuim acum cu cei de sus.
Carmen succes cu sala si bafta la concurs.
Crys spor la invatat si sper sa ne-auzim mai slabute cand termini.
Tzuni vechile obiceiuri mor greu, nu? Mai lasa munca si mai si odihneste-te, please. Te vreau alaturi de noi pentru o perioada cat mai lunga.
Dordia succes dar fara greva foamei te rog. Da-i stomacului sa rontaie mai des cantitati mai mici si sa vezi ce bine sa fie.
Olo te-apuci dinou de alergat??
Khris frumoase poze. Yasmin cred ca s-a distrat de minune. Pana la urma i-ai gasit o sala de dans unde s-o duci?
Cami de ce te apuci azi? Eu am zis ca poate o sa urmez Scarsdale dar mi se pare un pic cam grea. Am sa incerc sa-mi injumatatesc portiile si sa beau cat mai multe lichide.
Deja am inceput ziua c-o cana de apa fiarta. Am inteles ca taie pofta de mancare si mai topeste si grasimile.
Sigrid incepem anul de pe aceleasi pozitii?? Sau esti mai slaba decat mine?
Si eu am de gand sa m-apuc de una alta dar sa vad cum si cand. De moment am sa iau scarile ca deh! doar stau la 11, o sa mai incer s-aleg pe ici pe colo si plimbari cu Isabella cat mai lungi.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzilici o intrebare pentru tine : dar nu ametesti cind urci scarile ?
(asta e o solutie foarte faina de slabit, trebuie sa recunosc si eu).

Mergi la inceput