Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor am avut o zi de liniste si o noapte exemplara...fetita mea a acceptat suzetasta si trage din ea toata ziua, se mai uita pe pereti, doarme cu ea si o mai molfaie si in somn asa ca: acum pot sa-i dau sa manance la ore fixe ca pa na acuma sugea haotic, a adormit singurica in patut uitandu-se la carusel...asta de 2 ori intr-o zi, cum o chinuie colicii cum trage mai cu foc de suzetica sper sa o tina tot asa!Asta s-a intamplat dupa doua zile de cosmar in care a urlat aproape in continuu...eu cu sotul meu speram ca aia a fost perioada de varf a colicilor si ca de acum in colo or sa-i scada ca intensitate...noi speram...dar nu se stie stau cu frica in san ora de ora sa nu o apuce iara crizele!
Sa va spun o faza haioasa! Sotul meu stie ca sunt disperata cu un forum, mai citeste si el din cand in cand ca eu las pagina deschisa toata ziua, ce nuprea stie el sunt capitolele pe unde scriem , si i-am explicat eu cand am iesit la plimbare ca am trecut la clubul scutecelor si acum ne numim fulguletzi de noiembrie decembrie....e si aseara, surprind discutie intre tati si bebe:
Tati:-Ma fulguletzu de noiembrie a lu tata, te-ai facut mare esti la scutece?!
Bb:-Aaa .. aaga ...!
Si eu care credeam ca am vorbit ca televizoru si tati nu a retinut cum se numeste forumul nostru!!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

E buna ideea asta cu trecutul datei nasterii la semnatura ca si eu alergam mereu la listutza sa vad cate saptamani au bbi

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si eu sunt cam nervoasa, ca am incercat ieri sa-i schimbam un pic programul, sa-i facem baia mai devreme, ca ne apucam pe la 10 si pan pe la 12 noaptea tot distractie.. si implicit s-au schimbat si orele de masa.

Numai ca in afara ca in loc sa ma trezesc o singura data noaptea (in jur de 4), m-am trezit de 2 ori (la 1 si la 5) , nu cred c-am facut mare branza.. doar la zapacit si pe el de cap.
Incerc sa revenim la vechiul program.

Aka, si noua ni s-a luat pielea la primele bai. Parca mai ales pe maini.

Danita, stai linitita cu bubitzele acelea. Uite noi azi facem 7 saptamani si a inceput sa se curete pe fatza. Ca la o vreme ziceai ca e in plina criza de pubertate, asa de plin era. Acum aproape ca nu mai are nimic.
Si nu i-am dat cu nimic.
Asa a fost si la Matei.

Mirona,off, off.
Dar nu ii dadeai Milumil? De ce ai schimbat pe Bebelac?

Ralumat, roaga pe cineva daca tu nu poti sa intre intr-o farmacie si sa ceara prospectul, sa-l citeasca ca sa te poata lamuri cu dozajul.
Si apropo poate ne spui si noua apoi, ca n-am auzit pana acum de Flautil.

Apropo de urlat cand suntem la plimbare (ca si Mirona povestea): si pe mine ma enerveaza infiorator, am impresia ca toata lumea se uita la noi, lalalalala.
Cand era Matei bb cel putin eram asa stresata cand rasuna Herastrau-l de plansul lui. Sper ca acum sa ma mai fi intarit un pic..
Oricum suzi "de plimbare" sta strategic numai in carutz.

Elise si ce are ploaia cu plimbarea?
Ia uite acum au aparut si !!!
Fa-ti rost de copertina pt ploaie la carutz, tie de-o canadiana impermeabila si .. la aer!!

Noi ieri am stat 2 ore in parc, ce cald si frumos a fost!
Sper ca azi sa tina ninsoarea si pana ce iesim noi.

Am uitat: pt Crina de Dandusa, Antonia de Bamboletta pt implinirea celor 2 luni!!

Iar azi Karina de Mirona a implinit 2 luni! Felicitari!

Carla2005, tare dulce taticul Alexandrei Maria.

Miraco, ai dreptate cu varsta bb-lui, respectiv saptamanile. Eu nu vreau sa le pun la semnatura, dar o sa mai amintesc de ele cand si cand.

avem 7 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna tuturor
noi eram cam streasati ca saptamana trecuta nu prea a luat bebelina in greutate, dar am cantarit-o aseara, ca azi vine pediatra, si a luat de vineri pana azi 260 de grame, asta insemnand in total 790 de grame!!! deci mare bucurie mare pe noi, in conditiile in care minima pe luna ar fi 750! si o luna facem de abia sambata, deci mai avem timp!

fetelor, cum se imbraca gros un bebe de isit afara? ca imi imaginez si eu ca trebuie body maneca scurta+lunga, dar parca ar mai merge ceva pana la cosmonaut, nu? ce sa ii pun pe ea, si cate straturi?

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

yagmur ma tot gandesc la tine, singura cu bb...sper ca te descurci... si va tin pumnii sa nu aveti colici...

aelita FELICITARI!!!!

panaa

asiza noi facem o luna azi si inca nu e gata de tot.dar si la 2 sapt si la 3 am zis ca gata.si dupa m-am mai masat si am facut un pic de efort si au inceput iar...

porumbita tinem pumnii

ralumat herasrau zici? pe cand o intalnire cu bbii? ca si noi tot prin zona. chiar, de biabaus mai stiti ceva?

carla sotul tau a smuls o lacrima...

acum l-am pus in pat...dimineata de la 9 la 12 avem program de colici...ca doar de-aia dormim bine noaptea...si pana acum l-am adormit in brate.m-am invatat sa-l adorm bine ca daca nu...cum il pun in pat si simte ca nu mai e cald l a burtica....si pernita aia de microunde nu e mama...stie el...va pupam pe toate

diana fericita de davidutz 03.12.06

Mergi la inceput

cris dar de ce sa o infofolesti? noi ieri, cand a fost mai cald am avut body cu maneca lunga-din ala un pic flausat pe interior- o jacheta (de fapt e bluza da' are buzunare de geaca...si fitze), pantaloni si costum de cosmonaut cu gluga. si gluga fixa la jacheta asta, in loc de caciula. cand a fost mai frig am avut aceeasi combinatie dar din haine mai grosutze un pic. intotdeauna cand ajungem acasa il verific, sa vad cat de cald ii e. de obicei, cum ridic acoperitoarea de la carut e cald. adica costumul de cosmonaut e cald pe dinafara. o singura data nu a fost asa dar era cald pe dinauntru cand l-am deschis...asa ca mai infofolit nici vorba...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80
fetelor, cum se imbraca gros un bebe de isit afara? ca imi imaginez si eu ca trebuie body maneca scurta+lunga, dar parca ar mai merge ceva pana la cosmonaut, nu? ce sa ii pun pe ea, si cate straturi?

Noi punem asa (pt temperaturi intre -5 si +2 gr C, pt 1 ora de plimbare)

1. body manaeca lunga + costumas bumbac = cum sta in casa
2. apoi adaugam inca un strat: o salopeta grosutza + puloveras
3. costumul de fas intreg, da cam subtire..
4. pus intr-o paturica groasa si mitzoasa, care se inchide cu fermoar
5. acoperit de sacul de la carutz
6. cand o da gerul o sa-i mai pun o patura

pe cap:
caciulitza bumbac + caciulitza groasa + gluga (care nu-i prea sta pe cap, fiind mai mare)

avem 7 saptamani

Mergi la inceput

Spre rusinea mea am uitat de bb-i care au implinit o luna.. ca deh, noi ne indreptam spre 2 luni si ni s-au urcat fumurile la cap..

Deci pt David de Dianocica!

avem 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu il imbrac asa: body maneca lunga,costumasul cu care sta in casa, costumas gen cosmonaut dar muuuult mai subtire si fashul de cosmonaut+caciulitza mai groasa

am facut noapte albaaaaa...iese la suprafatza scorpiutzul din el....din ora in ora s-a trezit,s-a frichinit,l-am schimbat,i-am dat sa manance..ce sa mai...sunt ko

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

ruxandra ca bine zici...noi am uitat de cei care fac 2....deci: crinutza
antonia
kara

Mergi la inceput