Cirese de Mai Iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 26
oana.iat spune:
Am vazut toate pozele, tare frumoase. Nu se poate spune ca unele sunt mai frumoase decat altele, toti copilasii sunt frumosi. Incerc sa pun si eu ceva poze noi mai tarziu.
LYLY, ai primit si votul meu?
A inceput si copilul meu sa manance normal...ca tare greu ne-a fost cu legumele si carnea. Azi a mancat carne de vitel cu legume pasate si i-a placut tare. A facut o indigestie urata de la ou alaltaieri si nu stiu cum sa-l mai combin acuma sa i-l pot da. I-l dadeam cu piure de cartofi... Fructe, cereale si branza calcica mananca la greu...numai asta ar manca daca s-ar putea.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
puiudana2004 spune:
DA!Spanac si alte legume+usturoi care ii place tare mult!Si chiar ii place sa se spele pe dinti.Cum vede periuta,deschide guritza!
Ioana,bine ai revenit si LA MULTI ANI si voua!ce vesti ne dai de Magda si Carminutza??Pe unde umbla fetele astea ca au disparut!
Fetelor,ne bucuram ca va plac pozele noastre si va dam multi
Si asa il oboseste berbantu meu pe cupil neastamparat si cu o energie care ne doboare pe amandoi!!!masinutza buclucasa!!
vavitzu spune:
FETELOR A CAROR COPII LE-AU IESIT DINTII AM SI EU O INTREBARE...LUI EDUTZU I-A "SPART" GINGIA PTR. PRIMUL DINTZISOR DE PE DATA DE 3 IAN. ...DUPA CATE ZILE IESE RESTUL DINTELUI CA SA ZIC ASA...SE SIMTE LA MANA SI SE VEDE UN PIC GINGIA CUM E CRAPATA...
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
DA!Spanac si alte legume+usturoi care ii place tare mult!Si chiar ii place sa se spele pe dinti.Cum vede periuta,deschide guritza!
Ioana,bine ai revenit si LA MULTI ANI si voua!ce vesti ne dai de Magda si Carminutza??Pe unde umbla fetele astea ca au disparut!
Fetelor,ne bucuram ca va plac pozele noastre si va dam multi![]()
Si asa il oboseste berbantu meu pe cupil neastamparat si cu o energie care ne doboare pe amandoi!!!masinutza buclucasa!!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
SA IL MANANCE MAMA DE BAIAT CA IL INSCRIEM LA FORMULA 1...

oana.iat spune:
Avem poze noi, de la sarbatori, aici :
http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762382637203
Oana si
/
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Fetelor,ne bucuram ca va plac pozele noastre si va dam multi![]()
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Ahaaa....deci tati are masina cu telecomanda!!!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
oana.iat spune:
Dana, Andrei e un scump cu masinuta buclucasa, iti vine sa il papi tot...cum o tot urmareste el mititelul si nu poate sa o prinda...
Oana si
/
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by inaioana
La multi ani, Doroti!Sa fii fericita si sanatoasa si familia ta pe langa tine la fel!
Ioana cuSerghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Multumesc mult Inaioana.
Ma simt asa de bine ca uite cita lume ma felicita!! Eu nam mai fost asa de felicitata niciodata!!!
1000 de
uri la toate.doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
La multi ani Doroti! Sa-ti traiasca Natalita si sa va bucurati de ea! Numai bine!Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Multumesc mult Tiza mea!
Am o dispozitie, de nu mio strica nici socrii!!!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Andrei (6 mai 2006)
Sa fii fericita si sanatoasa si familia ta pe langa tine la fel!