Cirese de Mai Iunie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 22
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI DOROTI!Multa sanatate,fericire alaturi de Guguta si de cei dragi!
LA MULTI ANI MAYA SI IRINA_GABRIELA PT CELE 8 LUNITZE SI CATALIN ANDREI SI RADU GABRIEL PT CELE 7 LUNITZE!
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by virgi
Camelia - ai doi copii superbi. Amandoi au ochi albastri? Andrei e dulce tare si seamana perfect cu tati. Tare reusite pozele cu olita, foarte frumos bradutul.
Virgi multumesc. Fini are ochi verzi si Andrei albastri. Eu si sotul avem verzi amandoi.Dar avem bunici cu ochi albastri si eu si sotul.Cat priveste asemanarea cu tati....daaaa, toata lumea zice la fel. Asa era si Fini cand era mai mic. Toata lumea ma intreaba unde am fost eu la conceperea lor.Zici ca i-a facut tati singur.Noroc ca am burtica de martor ca am fost si eu prezenta cu ceva......
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
wapi spune:
Adib noi maine plecam la tara (sunt cam 300km pana acolo) ; am mai parcurs aceeasi distanta in septembrie. Atunci bebe a dormit cam tot timpul, dar am facut pauze la 2 ore ca sa se intinda. Pe 1 ianuarie am fost pana la Busteni si la intoarcere a inceput sa faca galagie in scaun, am facut o pauza de 10-15 minute, iar apoi l-am pus iar in scaun. Eu zic ca n-o sa ai probleme, mai ales daca sunt ceva gropi o sa doarma tot timpul ![]()
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Lume, lumeeee.....pentru cine vrea sa vada cat am crescut, cum stam la olita, cum facem gimnastica, ce bradut am avut....etc....poftiti aici : http://community.webshots.com/album/556844659QWqQGO
Baieteii lui mamiAICI
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
Nota 20 pt cupii!Super!Si ce sut incasa Fini!HI!HI!HI!
adib spune:
multumesc de raspunsuri
Raluca nu prea doarme in scaunul de masina.
wapi gropi?!?! vorba aia, "cicalau". chiar ma gindeam ca daca tot se trece usor frontiara, sa mergem prin Ungaria. e ceva mai lung dar scurtam foarte mult traseul cu gropi.
camelia.t
iar poze cu cei doi copii ai tai? sint aproape convins ca 2007 ne aduce si noua al doilea copil. mai ramine de convins consoarta. ca si SHORICUTZA, virsta ... ne pune pe ginduri.
camelia.t spune:
Adi muuuult succes cu bb2. Eu dupa Fini am zis ca nu mai vreau copii in veci.Bine ca mi-a dat Dumnezeu mintea romanului de pe urma si m-am razgandit.E superb cu 2 copii. Desi sunt aproape 5 ani intre ei, e superb.Sunt niste dulci cand ii vad cum se joaca unul cu altul. Fini e topit dupa Andrei.Sa va ajute Dumnezeu sa va bucurati de 2 bebei.
Baieteii lui mami
AICI
shoricutza spune:
LA MULTI ANI DOROTI!!!! SA FII FERICITA SI SANATOASA SI SA-TI TRAIASCA MINUNATIA CEA MICA!
shoricutza spune:
Camelia, ai doi copii superbi! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
Adi, mult succes la bb2.
Eu zic ca sunt femei care nu se pot hotari la al doilea bb asa de repede dupa prima nastere. Poate ca unele au nevoie de mai mult timp ... asta este si cazul meu ...
Pur si simplu nu ma simt pregatita dpdv psihologic ... poate ca dupa ceva vreme n-o sa mai vad nici-un impediment, nici macar varsta sau faptul ca avem doar 2 camere sau ca n-am nici-un ajutor etc. Dar acum imi este teama si mi se pare prea curand sa iau tot greul de la capat chiar daca varsta ma preseaza sa iau o decizie rapida. Poate ca si Ela simte la fel si trebuie sa-i mai acorzi ceva timp ...
zax spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Lume, lumeeee.....pentru cine vrea sa vada cat am crescut, cum stam la olita, cum facem gimnastica, ce bradut am avut....etc....poftiti aici : http://community.webshots.com/album/556844659QWqQGO
Baieteii lui mamiAICI
Da' ce "braduti" mici cresc la voi!!! Super fain. Iar copiii sunt minunati, sa va traiasca!
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru