Prichindei martie - aprilie 2005 (117)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Rrox- eu iti spuneam de relatia mea cu sora-mea nu pentru a diminua din talentele Ioanei, sunt convinsa ca e un copil inteligent (are cui semana, slava Domnului!) si extraordinara e relatia celor 2 surori. La noi diferenta era de 2 ani doar si mi-aduc aminte ce ne mai bateam...eram rele rau! Mai mari am inceput sa ne iubim!

Mamacita- era logica explicatia ta, sper ca nu mi-o iei in nume de rau, am punctat ca habar nu aveam. Eu iti multumesc pentru informatie!

Ligia- esti tare dragutza! Acolo era in regula in poza, dar de 2 saptamani tot slabeste! De-aia m-am panicat (si oricum sunt panicoasa din fire in ceea ce-l priveste pe toddlerul meu!)

O saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Mamacita, scuza-ma, am vazut laudele tale pentru Andrada, dar mai tirziu am uitat sa mentionez. Rusine sa-mi fie, imi fac "mea culpa" - n-a fost cu intentie, sa stii!! Multumim! Ma bucur ca si lui Alex ii place pianul, Andrada inca nu s-a plictisit de el, noroc ca are buton si se poate reduce volumul!

Rrox, eram sigura ca o sa iti aperi puiul! Sper ca nu te-ai suparat pe noi si ti-ai dat seama ca n-am spus-o cu rautate sau invidie - am zis: "si" faptul ca are o surioara mai mare o influenteaza benefic pe Ioana! Pe noi ne-a luat prin surprindere Andrada cu deschisul usii, pur si simplu intr-o zi am vazut-o ca intra si inchide usa dupa ea in camera ei (asta facea de mult timp) si dupa un minut apare iar linga noi victoriasa!! Dar nu poate inca sa deschida chiar toate usile din casa...

Ligia, multumesc pentru complimente! Vroiam sa-ti rapsund la intrebarea legata de Pikovit, dar am uitat. Noua ne-a prescris dr. vitaminele astea dupa ce am avut o cura de antibiotice, scrie pe prospect ca ajuta la refacerea organismului slabit si e bun dupa antibiotice. Noi ii dam de 2 saptamini, dar doar o linguirita de 5 ml/zi. Sanatate! Mai e iarna la voi? Ca la noi e soare si cald, vine primavara si parca vad ca in martie o sa inceapa inghetul ...

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Dragele mele, va urez la toate un La Multi Ani fericiti ! Un 2007 sanatos si plin de bucurii.Sper ca ati petrecut de la foarte bine in sus cu toate.

Scuze pentru lipsa noastra, noi am demontat calculatorul ca sa putem pune bradul pe masuta si asa o sa ramana pana scapam de brad. Desi nu stiu cand ne vom invrednici sa facem asta avand in vedere ca Mihai e innebunit dupa brazi.
Nu mi-a lipsit computerul, dar voi toate mi-ati lipsit tare tare mult.
Am fost in concediu pana azi, saptamana trecuta am fost plecati in Sibiu la soacra. Am avut zapada si Mihai s-a bucurat din plin de zapada si de saniuta. Cu mine a fost mai greu, m-au chinuit tare rau durerile de spate (pregatirile pentru Sarbatori, iar apoi plimbarile cu sania m-au cam daramat dar n-am renuntat la nici unele si iaca am supravietuit). Plus bebe mic care isi incepe activitatea cand vreau sa ma culc. Plus insomnii aproape in fiecare noapte. Cred ca dupa sarcina asta imi arunc toate hainele de gravidutza, a treia oara nu mai am chef. Vali nu ma ia in serios, zice ca tot chestii de-astea am avut si acum 2 ani, dar eu nu tin minte sa ma fi simtit asa de chinuita atunci.

N-am citit nimic din ce-ati scris, acum sunt super ocupata si la servici (parca au innebunit cu totii, acum trebuie facute 1000 chestii, toate blocante, toate urgente, parca nu mai exista nimeni capabil sa le faca sau poate ma stresez eu acum mai tare), imi vine sa intru de ieri in prenatal, dar din pacate nu ne permitem inca. Sper sa recuperez din urma si sa reusesc sa pun si cateva poze (ca n-am mai facut de foarte mult timp).

Va pup pe toate si mi-a fost tare dor de voi.

Dana 23+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

La Multi Ani celor cu nume de Ion / Ioana - uram si noi cu intarziere, si multumesc in numele sotului - Rrox - !!!

Connie, Simonela - multumim de aprecieri!

Am si eu o intrebare, ca tot veni vorba de laptele de seara: mai sunt mamici care sunt pe Milumil, Nan sau altceva? Pana la ce varsta intentionati sa-i tineti pe laptic din asta? noua ni s-a recomandat pana la 2-3 ani, cred ca ne oprim la 2 ani.

Recunosc ca la noi e o mare problema mancarea, noroc ca Irinei ii gatesc socrii. Dar in w/k e jale, eu n-am nici timp, nici avant sa gatesc, cu Nati dupa mine si Irina printre picioarele mele. Asa ca si sambata si duminica de-abia incropesc ceva, si n-am mai facut o mancarica normala de cand m-am intors la servici...

Voi cum va descurcati? Dati-mi si mie idei, va rog...

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

danutza

andira, noi tot pe lapte praf suntem, Lactana3. La 2 ani trecem pe lapte de vaca normal. Sincer asa m-am plictisit de numarat cupe si masurat ml apa...:)
Cat despre gatit, eu doar pentru Rares gatesc, daca pot zice asa, zilnic. Pentru noi, traiasca friptura la cuptor cu legume diverse, cartofi prafiti si hrana rece. Altfel, gatesc destul de rar.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by ligia13

mamacita, eu citisem ca normal pana la 2 ani cantitatea de lapte tre sa fie intre 400 si 700 ml. De-aia nu eram panicata, ca facusem eu calculul, 550 lapte (care e praf, nu stiu daca echivaleaza cu laptele de vaca) si 100-150 ml iaurt, eram in grafic.
O sa vad cum merg mai departe, tre sa-mi refac un pic graficul de mancare.

Exact,intre 400-700 ml fara alte lactate,daca nu,se transforma si acelea in echivalente[aveam la un moment dat si echivalentele],adica daca intra in schema si iaurt,branza,cascaval,cas,smantana,unt etc.adica toata familia de lactate.Nu te stresa,am observat ca ei cam cer singurei cat au nevoie.S-ar putea sa fie intr-un puseu de crestere.N-am facut remarca aceea sa te supar,ci puir si simplu ptr.ca si eu observasem ca ii dau multe lactate.

In alta ordine de idei,eu am ramas singura sanatoasa,Alex si taica-su au racit,cel mai cobza Alexut,ca l-a mancat pe taica-sau ieri sa stea la malul marii vreo 40 minute,iar vremea pare de primavara,dar are dinti si coltiToata noaptea a tusit de la secretiile ce curg ca la robinet.azi s-a prezentat si bona racita,cand mi s-a terminat concediul,asa ca veselia e in toi.Adevarul asta este,toti sunt binedispusi,singura ofticata pentru ei sunt eu,,minoritatea sanatoasa!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by andrruzza

danutza

andira, noi tot pe lapte praf suntem, Lactana3. La 2 ani trecem pe lapte de vaca normal. Sincer asa m-am plictisit de numarat cupe si masurat ml apa...:)
Cat despre gatit, eu doar pentru Rares gatesc, daca pot zice asa, zilnic. Pentru noi, traiasca friptura la cuptor cu legume diverse, cartofi prafiti si hrana rece. Altfel, gatesc destul de rar.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Glasul natiunii!Ce sa mai scriu,ca a descris andruzza perfect situatia ,inclusiv pupici ptr.danuta.singura diferenta este laptele folosit:Nan junior.Daca nu va vrea de vaca,vom continua pana la 3 ani,noi sa fim sanatosi sa ne putem permite.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

mamacita, hai ma, chiar nu m-am suparat, nu aveam motiv. daca as fi suparacioasa nu as dezbate cu voi problemele astea.
Dar chiar tzin sa il hranesc bine pe Radu sa sti, ma straduiesc, avand in vedere ca eu am un meniu tare dezorganizat!
Sanatate betegilor din casa!

Apropo de mancare, ieri i-am cumparat niste sunca de Angst (din asta mancam si noi de obicei) si l-am testat. A mincat cu amandoua mainile. Era de-a dreptul incantat!
Nu i-am dat decat un pic ca mi-era frica!

Apropo de asta : meniul de ieri
- lapte
- o felie de paine prajita cu almette si una cu gem
- mar
- ghiveci de legume cu carnitza de pui
- mere si suc de portocale cu biscuitzi
- paine cu shunca
- banana
- lapte

De doua zile, am reinceput sa-i dau piure de fructe cu piscuti . Refuza fructele in afara de banana si mar , asha ca il pacalesc cu piure , stiu ca e un regres, dar nu vreau sa renuntz la fructe.

Mi-a mai venit o idee de mic dejun, o sa experimentez in weekend.
O sa-i fac pateu de casa: ma gandeam sa-i fac ficatel fiert (pe care de obicei il refuza) pasat cu unt si eventual iaurt ca sa faca consistentza buna! Sa vedem ce succes am!
Voi ati incercat? Aveti alta retzeta de pateu?!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

andira si noi suntem inca pe Nestle Junior.Cel putin pana la 2 ani intentionam sa continuam asha!
Mie mi-e comod, nu ma deranjeaza!

danutza, bine ai revenit! Sarcina usoara in continuare si serviciu usor!

Si eu sunt azi la serviciu si tare grea e readaptarea. Noroc ca nu am multe probleme "blocker"

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

La multi ani celor cu nume de Ion si Ioana!!!!!!

Andira noi Alexiei i-am dat de la 1,3 ani lapte Dorna rosu. Cred ca innebuneam sa mai stau si la ea cu masuratul Cu mancarea Alexiei stam intotdeauna prost, improvizam zilnic cate ceva, bineinteles in afara de zilele cand are supa sau ciorba.
Cat despre noi, doar ce incropesc pe loc, nu am timp de mancaruri elaborate. Dar ce vorbesc eu, cand tu esti cu serviciu. Nu stiu cum te descurci.

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

Mergi la inceput