Aspirante optimiste>20 ani (26)
Raspunsuri - Pagina 19
danielle02 spune:
Selina,iti doresc sa ai un bebe frumos,sanatos si destept.Dumnezeu sa va pazeasca si sa iti dea puterea de a trece peste toate greutatile de zi cu zi.sunt sigura ca sotzul tau o sa isi revina.mai ales cand o sa vada ce minunatie de bebe are. si nu fii suparata.noi suntem aici.
selina-d spune:
Olivia - TB a mea seamana un piculet cu a ta, pentru ca tot oral am luat-o. Am ovulat la 36,1 si am crescut treptat pana la 36,6 - 36,7 In sensul ca o zi una, o zi alta (am o scarita ) Si acum am ramas la 36,6. Nu a crescut mai mult, dar nici nu a coborat. Nu am avut scadere la implantare, nici pete, nimic. Si bebe e acolo ca l-am vazut!
selina-d spune:
Va multumesc inca o data la toate, dar absolut toate pentru cuvintele frumoase si pentru sprijin!
ancadragoman spune:
fetelor aseara am visat ca aveam 2 linute la test si ii spuneam lu sormea...si vb cu ea sa nu spunem la nimeni pana nu mergem la dr....am inebunit
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Laura Ioana spune:
Danielle nu toti stiu sa fie finuti, parca ar umbla cu obiecte, nu cu oameni
Haidet, fetelor, cine ne mai da o veste buna la inceput de an?
Poze Laura
Olivia26 spune:
Seli,
Clau, eu sunt Z26. Cel mai lung CM l-am avut de 28 zile (mi-au venit uratii in Z29), luna trecuta, in mod normal il am la 26.
Anca, n-ai innebunit, eu am visat tot noaptea trecuta ca facusem test si n-am avut tupeu sa ma uit si i l-am dat sotului si topaia ca sunt 2 linii. Of, cand m-am trezit si am revenit la realitate, mi-au dat lacrimile
Laura
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare