Aspirante optimiste>20 ani (26)
Raspunsuri - Pagina 14
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by danielle02
Gabitzoi,zii si mie te rog din suflet ce e ala testu papanicolau.eu cred ca am incurcat cu testul swab si sa nu fii suparat pe cineva.daca da...
E aproximativ asa cum ai zis tu, doar ca nu se ia sange. Se "introduce" ceva in vagin ( ceva f. rece, dar nu stiu ce anume) si se ia o secretie de acolo. E f. dureros acest test pt. ca se face mai in "adanc".
Iti trimit un PM.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Danielle02, vad ca nu ai PM-ul activat. Iti trimit un e-mail cu informatiile. Nu le pot pune aici pt. ca sunt de pe un alt forum.
Noi 2 singurei
danielle02 spune:
multumesc mult Irlandeza.eu,cand am facut testul swab,ma durut si mi-a luat cam de 3 ori din nauntru,ce nus.stiu ca am vazut,sange,secretzie si mai ceva.cu 3 periutze ca de dintzi diferite.
Ancutza,stii ca mai sunt cazuri cand bebele apare cand te astepti mai putin.dar daca nu e nici luna asta,eu tot sunt aici si iti tin pumnii.vreau ca visul meu sa devina realitate si sa plecam toate la odisee cat mai repede.
irlandeza spune:
Danielle, englezii( si irlandezii), numesc testul papanicolau, SMEAR TEST. Citeste e-mail-ul pe care ti l-am trimis.
Noi 2 singurei
danielle02 spune:
acum am citit putin din ce inseamna papanicolau.da` de ce mio zis ca tre sa imi faca swab test? cand l-am facut anul trecut prin februarie?eu nu mai inteleg nik
irlandeza spune:
Am cautat pe google, si tot ce am gasit despre swab , e ca se ia oral ( din saliva ), de obicei pt. testul ADN de paternitate, care se face pt. cuplurile care nu sunt casatorite.
Poate ti-a zis smear test si tu ai inteles gresit.
Sau poate nu esti casatorita legal ?
Eu zic sa intrebi un medic de pe acolo, sa-ti explice despre ce e vorba.
Noi 2 singurei
danielle02 spune:
eu va si va doresc o seara faina in continuare.
Irlandeza,poate am inteles eu gresit
de maine incepe perioada fertila la mine.asa ca poate vine si la mine
irlandeza spune:
Noapte buna.
Si spor la treaba, cu rezultate pozitive ,si eu am intrat in perioada fertila de ieri.
Noi 2 singurei
Laura Ioana spune:
Eu mi-am facut papanicolau la medlife si nu m-a durut DELOC! Nu mi-a venit sa cred! M-am dus incordata toata, cu frica de durere, dar, in afara de faptul ca sunt departatoarele alea sau cum s-or chema, altceva nu am simtit. Mi-a recoltat cu niste betisoare cu vata in varf.
Poze Laura
danielle02 spune:
Irlandeza,sunt casatorita de 2 ani.aveam 18 ani cand m-am nenorocit, si sunt impreuna cu respectivul de 5 ani jumate.deci,nici vb de alti baitani.asta mio furat inima..dar poate am inteles eu gresit ce e swab si ce e smer.
multumesc de informatii