Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Dragele mele nu stiu daca mai apuc sa intru.
Am in cuptor ultima placinta si-am terminat cu bucatareala.

Acum astept sa inchid focul si sa ma asez in pat poate-poate adorm putin, dupa care ne pregatim sa plecam.

Va doresc ca noul an sa fie de-o mie de ori mai bun, mai frumos si mai plin de realizari decat toti anii care-au trecut!
Va imbratisez cu muuuult drag pe toate si trimit dulci pupici tuturor spiridusilor !

LA MULTI ANI

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Dragele mele,
multumesc de urari.
Sunteti niste dragute ca de obicei.
Noi suntem bine, cu pregatirile , ca toata lumea de altfel.

Va urez si eu ca anul care vine sa fie mai bun , cu mai multa fericire, bucurie si realizari , pe toate planurile.Copii sanatosi si veseli.La Multi Ani!

Va pup si ne "vedem" in 2007.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI ACINA
LA MULTI ANI DIANA SI RAZVANEL
sunt indragostita de copii, de unde inainte de a o avea pe Ioana nu le dadeam prea mare atentie, acum de cate ori iau un copil in brate imi vine sa plang, cam stupid dar asta este. Asa este si atunci cand privesc pozele cu copilasi, ma impresioneaza foooarte tare, toti sunt minunati, frumosi, destepti, etc,etc,.
Bee, distractie placuta diseara la restaurant. Pupicei Anei.
Denisa si tie petrecere frumoasa de Revelion, foarte frumoasa toaleta Emmei. Sunt stupida dar ce naiba sarbatoriti pe 6 ianuarie??
Mira, foarte frumosi copii tai, eu n-as mai avea curajul sa-l fac si pe al treilea. Sotul tau este curajos rau. Abia astept sa ne spui cum face fata
Moni, naspa situatia nepoatei tale, imi pare rau ca nu stam prin apropiere ca ti-as fi dat o gramada de toale smol, ca eu sunt la categoria balena si pana imi revin se demodeaza cu siguranta. voi faceti revul la mama ta? Si cu Diana ce faci? O tii treaza pana la 12 noaptea?? Voi maine iara petreceti, doara luati motul la duracela.
Bai Irina???? Ia pune mana si da un telefon!!!!!! Nici nu ne-ai invitat la ziua lui Mario!!! Sa stii ca m-am suparat!
Giova, distractie placuta si voua, desi sincer n-am citit si nu stiu unde faceti revul. Am vazut si eu pozicile cu Marcolino. Suuuuper!!! Si apartamentul vostru mi se pare tare frumos desi n-am vazut mare lucru.
Maraki tot cu problema "soacra"
Dana, petrecere frumoasa in casuta de la tara.
Cred ca la scorurile spuse de voi ma mut Draq la bloc!!! Fac economie o gramada! Eu la casa numai curent electric platesc 2,5 mil lunar, nu va mai spun de celelalte.

daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Somn usor mamicilor, sa rezistati la noapte
March, tu cred ca din cauza hormonilor esti asa impresionata de bebici Ce faci in noaptea asta?
Mamicilor care se pregatesc de plecare, distractie placuta, sa petreceti super Noaptea Integrarii,sa fie cumintei bebelacii si sa ne auzim cu bine in noul an
Moni cu mine te conversezi sigur diseara

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Acum mi-am gasit sa intru pe net, am o clipa libera, in rest, nu pot sa respir.
LA MULTI ANI ANUKAI, ANGELOS, ALEXANDRA SI JASY!! SA VA TRAIASCA DRAGALASHII SI SA VA BUCURATI DE EI IN FIECARE CLIPA!!
LA MULTI ANI RAZVANEL SCUMP, SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA-I ADUCI DOAR BUCURII MAMICII TALE!
Eu acum ma pregatesc de baitza, Diana doarme inca. Deseara plecam la fratele meu si dupa aceea prin centru la artificii, apoi acasa la fetitza.
Ea e cuminte, doarme, papa, deci sunt bucuroasa. Afara cand o scot urla de zici ca o injunghii, nu-i place la frig, desi o imbrac foarte bine. Cand e in casa, rade si nu are treaba. Ce copil e asta sa nu vrea afara???
Va las, ca mai am de calcat ceva, ne reintalnim in noul an, ca sa ii uram si tizei noastre de Arad toate cele bune!

UN AN NOU FERICIT SA AVETI SI TOT CE DORITI SA VI SE IMPLINEASCA!

Va pe toate cu drag si multumesc ca v-ati gandit la noi!!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

LA MULTI ANI ACINA!
sa fii fericita alaturi de cei dragi!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

hello ladies,
noi suntem inca in Bucuresti, plecam pe 3 dimineata (parca Mirela a intrebat). Noi nu prea ne agitam de revelion, am luat sa fac friptura cu sos de ciuperci. Sper doar sa nu se trezeasca Carlita de bubuituri la 12 noaptea.
Parca Maraki simtea mila fata de Saddam? N-ai de ce. Eu sunt impotriva pedepsei cu moartea in general dar cand e vorba de dictatori si revolutii cam trebuie. Ca deseori oamenii uita ce rau a fost si-l vor inapoi pe dictator - cum e cazul si in Ro unde multi nostalgici plang dupa vremurile demult apuse.
Moni am vazut si eu inregistrarea de pomina cu Diana urlatoare - si eu am fost impresionata. Vai de voi! Sa speram ca trece repede faza asta. In rest e frumoasa si jmekera ca intotdeauna. Iti vine sa crezi ca maine face un an?
Giova imi pare bine ca ai inviat si sper sa va puneti net in curand ca sa nu mai lipsesti. Vad ca si tu ai scapat de pregatiri de sarbatori, cool!
March si eu zic ca hormonii iti joaca feste dar e bine. Sunt curioasa ce bebe vei avea? tu ce crezi, baiat sau fetita? Nu mai e mult si vei afla!
Am uitat cui mai vroiam sa raspund ca sunt obosita moarta. De ceva timp am luat-o pe urmele Carlei si nu mai pot sa adorm. Numai pe la 3 si ceva adorm asa ca va dati seama ca sunt zombie. DAr numar orele pana voi pleca in concediu!! Abia astept. Uneori imi mai aduc aminte ca voi zbura cu avionul dar imi trece, m-am inarmat cu ceva carti si sezonul 3 din "neveste disperate" pe laptop si cu ajutorul unei sticlute mici de whisky sper sa trec cu bine. Urasc avioanele!
Revin mai tarziu.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

LA MULTI ANI Fericiti!
Fie ca maine sa fie minunat.
Fie ca maine sa aveti parte de dragoste si fericire!
Distractie placuta tuturor in noaptea dintre ani!
Sa ne vedem sanatosi si cu bine la anul!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

La Multi Ani!
Un An Nou fericit, prosper si plin de realizari va dorim.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

LA MULTI ANI SI MULTE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI SI SA MAI VINA BARZAAAAAAAAAAA

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput