Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Noi am vrut azi sa sarbatorim dar cum munca se incepe prin toate partile pe 3 ..am sarbatorit pe 2 seara.

Hai ca am pus poze, doar cateva.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paul_tinta03/detail?.dir=ae89re2&.dnm=c5f0re2.jpg&.src=ph

Sper sa va placa. Tortul l-am facut in casa, nu ca nu ne-am fi dorit de acela fitos dar e mai bun ce fac eu. Am facut un tort din fructe, ca dupa sarbatori. Paul a papa primul si a dat nota 10.
Va pupic si eu si va spun La multi ani!

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

In buc. ninge asa de frumos si cu fulgi asa de mari...

si eu stau in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Paula Foarte frumoase pozele. Despre Paul nu am decat cuvinte de lauda. Cat despre iesitul afara, sa nu-ti para rau. Ninge frumos, dar afara e frig si bate vantul iar pe jos e mocirla.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Paula, mai, mai, mai ce cavaler mare.....cu costum si papion....tare scumpic

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

paula, tocmai am vazut si eu pozele...ce sa mai...ai baiat mare...la frac, danseaza, un adevarat cavaler...si cum i-ati luat motul?! am vazut ca nici paul nu prea are par...si noi la fel, ne-am cam chinuit...eu nu rea ma pricep la torturi si nu am vrut saa risc...asa ca am facut comanda de un diplomat....super....!!!inca o data LA MULTI ANI, PAUL!!!!

dana, stiu ca noi suntem restanti...imi pare rau de tot...dar exista o explicatie.pozele din lunile predente sunt descarcate pe laptopul sotului si lui, ii e greu sa mi le copieze pe un cd...zice tot timpul ca uita....acum eu le descarc pe laptopul meu, deci este ok....asa ca tre sa mai astept un pic...dar mai spune-mi te rog odara adresa de mail sa mi-o notez. multumesc mult.

vreau sa-mi fac si eu ordine in dropshots...sunt aiurea dastele, nu stiu ce s-a intampla?tcum fac sa schimb datele, sa le trec pe cele corecte? ma puteti ajuta?

am descarcat si eu poze si filme de la mot si de la 1 an al lui sebi in www.dropshots.com/bumbita

am pus si noi poze noi...de la munte

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

poza si filmuletele apar pe 13 ianuarie 2006
e varza la noi in dropshots

Mergi la inceput

Nu prea am stiut cum sa fac. Mi-au spus sa-i prin parul in mot cu o ata rosie(eu am pus un elastic de al Alexei, se vede intr-o poza) Nu am prins evenimentul taiatului. Am prins cateva fire si acelea de 4-5 cm, destul de mari fata de cat par are. Are la spate mult par ca la ratoi si este si cret. Acum vrem sa-l tumdem poate va creste uniform???

Mergi la inceput

gata!!!
am rezolvat problema1 ce ti-e si cu tehnica asta, domne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Paula, am vazut pozele. Ce frumos e Paul in frac si cu papion . Un adevarat cavaler.
Tortul arata ca si cum ar fi fost de la cofetarie. Bravo !

Bumbita, am vazut si pozele de la petrecerea lui Sebi. Frumoooos ! Mi-a placut si ca ati facut obiceiul cu turta. Si la noi se face.

Pe site am adaugat si poze de la petrecerea Biei. Sunt superbe. Le puteti vedea la Petrecerea de 1 an.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

am vazut si eu pozele de la unan al biancai...tot frumoasa a ramas...si mamica la fel...am vazut-o si pe alina la aniversare, cu spiridudul ei...
HAIDETI MAI FETELOR INAPOI....NU ESTE PACAT SA NU STIM ATATEA DE SPIRIDUSII VOSTRI...MAI SCRIETI SI VOI MACAR DIN CAND IN CAND!!!!

am mai pus si eu poz si filmulete de azi cu sebi in wwww.dropshots.com/bumbita

Mergi la inceput