Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

March Mai de revelion chiar nu pot spune ca am petrecut. NU am facut absolut nimic deosebit. Cat despre ce mi-am propus pe 2007...eeeeeeeee, mi-am propus eu cateva, dar nu spun ca mi-e ca nu le realizez.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Giova tu nu ne mai zici nimic? cand iti bagi net?
Ana bine ma daca vrei sa tii secret, atunci iti urez doar sa se implineasca toate dorintele!!
Eu in curand plec sa spal copilul si sa-l bag la nani, cred ca ma bag si eu langa ea ca tare mai sunt obosita. Abia astept sa trec de primul trimestru de sarcina sa scap macar de starea asta cronica de oboseala. Mi-e o frica de ajuns la doctor, numai cand ma gandesc ce frici am tras cu Ioana...poate baga iara astia sperietii in mine cu vreo minune!

daniela10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna seara gagici,

Am intrat sa va spun la revedere, ne mai citim peste 10 zile. Am dus-o pe Carla la Ploiesti la mama si deja mor de dorul ei si cred ca maine o sa fac un atac de panica, off... abia astept sa se faca mare sa mearga cu noi.
In fine sper sa ne distram.
Va pup, urez in avans "LA MULTI ANI" bebeilor care vor implini un anisor cat timp voi lipsi eu.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Iar bag nasul un pic ... trag chiulul am musafiri,varul cu nepotica aia,dar i-a dus tati dincolo acum la frate-meu in apartament (el e pe partieee la STRAJA acum ) S-a dus si Ghitza si evident Diana.Eu am ramas cu conta I-am umplut fetei doua sacose mici (cam putin,dar parea ca ei i-a facut placere ce i-am dat si asta conteaza ) adevarul ca mai mult incaltzaminte de primavara-vara si posetele asortate i-am dat,in rest doar vreo 3 pulovere.Cam ce nu m-am indurat sa trimit inca dincolo luna trecuta,sau n-a mai incaput in cutioacele alea Am compensat golul cu un parfumel,nou nout primit de mine,ca nu prea imi place in mod deosebit mirosul si nu l-am folosit,Ghitza zicea ca e fain ... Se pare ca eu am o problema cu mirosurile Mie imi place AQUA DE GIO (de la Armani) si cand am vazut ca e 3 mil.unul micutz,am grabit pasii
Oricum e ok,ca am vorbit cu mami la telefon si cica de la unchiu-meu au adus doua genti mari ... deci o fi ceva si pentru ea de la cele doua verisoare,sper . Imi place de ea ,e tare finutza,blondutza ca ma-sa si subtirica - desi varu-meu asta e mic,brunet bine si cu parul cretz zici ca e tigan sadea Asa sunt si surorile lui,brunete cu ochi negrii,doar frate-su mai mic e blond-saten cu ochii verzi - ce face genetica asta
Acum mi-am mai propus inca ceva super necesar pe anul asta - sa-mi reinnoiesc garderoba

JANINA drum bun si spor la cumparaturi !
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Daniela, ohooo, am vazut-o de ieri mergand pe Roxanica . Inca n-am apucat s-o si filmez, poate reusesc maine.
Azi am fost toata ziua zoombie si mai am o durere cumplita de cap. Asta de la nesomn...

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Jani-drum bun si vacantza placuta si sporla shopping si enjoy it,lasa ca Carla o sa fie bien, nu te stresa, dar te inteleg!
Dana-bine ai venit si ma bucur ca a fost ok si ma bucur pt progresele Roxanei-pupici si multumim de site!
Bee-Multam de inrtebare, eu nu am avut gretzuri spre deosebie de Emma si starea de obo am combatut-o prin munca, si nu ma inscriu la alte mamici ca nu am timp si vreau sa stau aici cu voi, nu sa va neglijez- cu emma in gradi de la 1 febr, am inscris-o azi, cu job, casa si voi, cand sa mai scriu si la alt subiect?
Moni-pupci si tzie si lui Dia si va urez sa va iasa 99% din ce v-atzi propus!
Anas- pupici si ca si tine nici eu nu insir obiectivele pe 2007- dar sper macar 2mari dorintze sa ni le indeplinim- sa ajun gcu bien la termen si sa avem un bebe sanatos si inca o vacantza in 3 in aprilie!
Danast si Florinini-ce mai facetzi?
Bombo,Mirela, ANAM,ANDA, Irina, ALI,SILVI, BIANCA, si restul-pupici si sper ca e totul ok!

Denisa
Denisa 13w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA las ca o fi ok cu bebelina(ul) ,acum n-o sa mai fi tu atat de panicoasa ca prima oara.De ce nu-ti place la odisee?
Cu Giova am vorbit ieri,erau pe la Poiana Marului pe drum
DANA lasa ca trece scafarlia,important e ca v-ati distrat bine.Si eu am luat un nurofen azi,tot capul era de vina,mai rar la mine,chestii d-astea cu dureri de cap,dar s-a nimerit azi
ANA zi-ne mai, ce planuri secrete ai?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu prin zona...
A fost frumos la Sovata, pacat ca vremea nu a tinut cu noi si nu a nins. Azi am vrut sa mergem pana la Bucini dar la Sovata ploua asha ca nu am mai mers nicaieri. Am cam stat, am mancat, am mai iesit prin statiune si cam atat am facut 3 zile. Am dus o gramada de mancare si a ramas tot o gramada, mai puteam sta linistit 2 zile cu ce mai aveam. Sandra a fost foarte fericita ca s-a jucat cu baietii Monopoly si de vreo 2 ori i-a si batut. Ne-a placut la toti, casa unde am stat e superba cu toate facilitatile. Mi-a fost foarte dor de Dani dar i-a cam facut probleme cu somnul peste zi la soacra-mea, se pare ca e invatzat in patul lui.
Dani a inceput sa faca 3-4 pasi singur mi-a dat soacra-mea vestea prin telefon. Maine daca reusesc am sa il filmez.
Eu sunt cam obosita,am cam sarit cu somnul pe acolo...
L-am vazut pe bebe Marco cu bradul...e superb
Toaleta Emmei e super
L-am vazut pe Mark citind
la Dia pt ieri ...(daca as fi avut nr tau de tel ti-as fi rimis mesaj ca m-am gandit ieri la voi)
L-am vazut si pe Angelo cu porcusorul pusculitza...
Felicitari Roxanica pt pasii facuti
Si in rest...toate bune si frumoase, am citit cam selectiv, maine sa stau sa citesc mai aprofundat.
Va pe toate.
Merg sa ma uit la Basic Instinct 2 pe Pro.
Noapte buna tuturor.
JG, drum bun, distractie frumoasa si sa faci multe poze sa ne areti si noua Franta. la Carla.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dragi mamici, inainte sa ne dati disparuti pe harta UE, va uram un an nou extraordinar! mai grozav decat cel trecut nuc red ca se poate, doar atunci ne-au venit piticii pe lume - unora:) totusi, sa vi se implineasca secretele, dorintele, visele, gandurile si sa aveti parte doar de clipe de neuitat alaturi de prichindei!

noi "e bine", crestem, facem pasi cu mami si cu tati, asa dintr-o data, ieri am invatat cum e cu mersul in 4 labe, la 10 luni si o saptamana dar nu e interesant decat ca viteza, ca ne place mai tare sa ne "tsupaim". mai stim si sa ne ridicam singuri in picioare, grozavie, ce mai, atatea ne-a adus mos craciun, adica ne-a facut nitel mai activi si mai dornici de miscare:)

maine speram sa dam de iarinutsa si de szaboali, inca nu i-am dat tel, dar tare sper ca o sa vrea sa ne vedem:) daca e sa fie, facem poze. pacat ca am desfacut bradul, dar poimaine ne intoarcem la resedinta din UE:))
pana una alta, pupici si sa nu ma bateti tare ca-s codasa la ce se petrece, da n-am apucat nici sa respir bine de atata pune masa-ia masa:)

muuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dragele mele,
Va doresc ,ca in anul 2007 sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de familiile voastre si alaturi de spiridusii frumusei si multa ,multa sanatate ca e mai buna decat toate.

Cu intarziiere urez si eu un sincer La multi multi anisori si multa sanatate spiridusilor sarbatoriti in zilele in care am lipsit.

Angelos,
Alexandra,
Diana,
Anastasia
Sa aveti parte numai de lucruri bune in viata si sa le aduceti multe, multe bucurii parintilor.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput