Cu ce ne imbracam de revelion??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mai fetelor, incepand cu adolescenta si terminand cu anul trecut, am avut in noaptea dintre ani, numai lenjerie rosie, si bani...la greu pe mine.PROSTII!!!!
sINGURUL AN IN CARE am facut si bani,am avut si o viata linistita, si iubire, si tot ce o femeie si-ar putea dori, a fost exact anul acesta, care tocmai trece.
Si in noaptea dintre ani(2005-2006), am fost imbracta in alb, din cap pana in picioare,fara bani la mine, doar cu al meu de mana, indragostiti pana peste urechi, o sticla ieftina de sampanie,pe malul marii in Brazilia,sarind cele 7 valuri(conform traditiiei de la ei) si punandu-ne o dorinta, care...Slava Domnului s-a implinit, exact la un an....
Asa ca eu raman la ALB(puritate, liniste sufleteasca, calm...)mi-a adus tot ce mi-am dorit de la viata.

Cat despre tinuta dintre ani...sa ma ierte Cristina dar chiar sunt tare in lipsa de idei.
Dar, fiind un loc/bar/club rustic, ma gandesc ca nu ar merge ceva elegant!Parerea mea...cred ca o tinuta sexy(mergem pe considerentu:e mai sexy ce se banuieste a fi, decat ceea ce se vede)si efectiv rustica,ar merge de minune!
Adica:o bluza cu mainicile largi, dar care ar putea fi pe corp, cumva barcuta la gat, sau sa descopere usor umerii,si un pantalon eventual cu talie medie,peste care merge o curea lata ...
sau ar merge o fusta stramta pe talie, si usor larga in jos(ma iertati , ca nu prea ma pricep sa explic), peste care -la fel- merge aplicata o curea
Accesoriile dau tonul asa ca...eu as opta ptr un colier hawaian,in acelasi ton cu cureaua...
cam asa m-as imbraca eu, daca as merge intr-un loc rustic!

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole10+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mai, pana la urma merge orice atat timp cat te simti bine si cand te asortezi cat de cat cu ceilalti. nu cred ca conteze atat de mult localul in care te duci.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Ne spui pana la urma cum a fost lumea imbracata?

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna!!! Multumesc tuturor de sfaturile date. Intr-adevar , compleul cu care doream eu sa merg nu ar fi mers. Asa ca m-am imbracat cu o pereche de pantaloni negri 3/4, cizme elegante negre cu un toc foarte inalt si o bluza mai aparte , cu maneci tot 3/4. Multe fete erau insa in jeansi...

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

AAAAAA....SI CE ERA MAI IMPORTANT, LA MULTI ANI TUTUROR!!!UN AN NOU CU SANATATE , BUCURII SI REALIZARI!!!!

Cristina
noi doi

Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.

Mergi la inceput