Mamici de septembrie-octombrie 2007

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alinkav, felicitari pentru samburel si sa ai parte de o sarcina usoara. Te asteptam si pe la nazdravanii nostri sa ne mai povestesti de Alex.
Felicitari si celorlalte fete si asteptam sa se ingroase randurile cu burtici.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Dragele mele, eu am avut stimulare controlata, si mi-e greu sa calculez exact data ultimului ciclu, dar pe foaia de la FIV mi-a scris dna dr. UM-30.11.2006, deci dupa calculele mele DPN-06.09.2007.
SI eu simt intepaturi in dreptul ovarelor, ma gandesc ca nu e nimic.
O sa mai intru si pe la alte subicete sa mai intre si pe mamicile "experimentate"...ca noi pe aici suntem incepatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by betty78

Anca eu am avut dureri de sani, dar in partea laterala spre exterior, niste zvacniri in abdomen - dar placute, intepaturi pe ovare, crize de personalitate cum ar fi plansete si urlete :)(si nu sunt genul - sunt o persoana foarte sigura pe mine) si cam in Z 10-12 de la embriottransfer (la tine ar fi cam in Z24-26 a CM am avut dureri menstruale deci cam la 10 -12 z de la ovulatie) si cam atat. Nu am avut nici un fel de spotting si nu am pierdut sange deloc. Dar am tinut si tratament de sustinere 6 Utrogestan ovule pe zi cate 2 la 8 ore si materna cu seleniu 1/zi (are acid folic). Iti urez o reusita din tot sufletul.

Va doresc un An Nou plin de reusite , sarcini usoare si bebici sanatosi!!!!!!!La Multi Ani!!!!!!!!

betty78

Eu azi sunt in Z26 si dimineata aveam temp 37 si am si eu simpome ca la CM,daca nu vine pana maine ,dimineata fac un test.
Va pup pe toate si va multumesc pentru raspunsuri
LA MULTI ANI AI BEBEI SANATOSI.........

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

La Multi Ani, viitoare mamici! Sa va mearga bine si sa fiti sanatoase voi si bebeii vostri. Sa aveti parte de clipe cel putin la fel de frumoase cum am avut eu anul trecut (si cum am in continuare cu micutza mea grasuna)....
Va scrie o mamica de sept-oct 2006.

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fete dragi, am o intrebare pentru voi. Aveti probleme cu constipatia? Si daca da, cum scapati de ea? Eu cel putin ma simt dupa sarbatorile astea.

Sim
Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna dimineata fetelor,
Aseara am avut o noapte de cosmar dar acum este mai bine. Multumesc mult pentru informatii (link -ul).

Irina.C, eu am gresit am avut ultimul CM pe 28 (considerat) asa ca DNP este 4 septembrie 2007. O sa te rog sa modifici. iar data mea de nastere este 19.04.1978. Multumesc frumos.

Bulinutza mea

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sim si eu sunt terminata. Am gasit in schimb un ceai verde cu vanilie si parca lamaie, care daca beau 1 litru ma ajuta ceva. Dar nu prea ma ajuta cine stie ce.

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am facut dim testul si este negativ.
Pupici la burtici

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna fetelor! Despre constipatie am citit ca ajuta kiwi mancat pe stomacul gol si apoi eventual o gura de lapte caldut, putina cafea tot dimineata sau o pastila de magneziu pe stomacul gol. Eu nu am probleme cu constipatia am cam mancat salata boeuf si din contra.... Betty78 sper ca te simti bine acum. Anca mai sunt sperante chiar daca a iesit testul negativ (se poate pozitiva si dupa 10 zile de intarziere). Datele mele sunt UM 1 dec DPN 6 sept. data nasterii 30 iulie 1976.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Felicit si eu noile gravidute si va promit solemn ca ma inscriu si eu la voi ori la septembrie ori la octombrie. Va pupic! Sarcina usoara tuturor!!!

Ioana

Mergi la inceput