Mamici de septembrie-octombrie 2007

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut

Hai sa ma inscriu si eu pe listuta voastra Eu sunt Andrea, UM 01.12.2006, DNP 10.09.2007, data nasterii 10.06.1976. Mai avem o fetita, Stefania de 2 ani si 5 luni, am nascut natural, fara probleme si probabil la fel va fi si de data aceasta. Testul l-am facut pe 31 dimineata si a fost pozitiv din prima, dar aveam o presimtire de o saptamana deja.

In legatura cu greata de dimineata, la mine trece daca mananc ceva imediat cum ma dau jos din pat - ideal este sa mananci ceva inainte sa te dai jos din pat - si sa mananc putin si des - sa nu astept sa mi se faca foame.

Eu sunt racita, sunt racita din 14 decembrie, pana am facut testul am luat o groaza de medicamente (Coldrex, Nurofen, Solpadeine, Paxeladine), dar sper sa fie totul bine. Si in continuare folosesc Colargol si Rinofug pentru nas pentru ca nu pot respira deloc (nici nu pot vorbi atit de infundata sunt).

A, inca ceva, sa va duceti la medicul de familie pentru ca avem dreptul la un rand de analize gratuite in fiecare luna si la vitamine - Prenatal.

Sarcina usoara va urez la toate si o lista cat mai lunga!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Oricum eu cred se va sti cam cum sta treaba.Si daca vei avea colul deschis poate sa faca cezariana si mai devreme...Am vazut multe fete care aveau cezariana "la cerere", adica programata.Important sa ajungem macar la 37 de saptamani, si bblusi sa fie sanatosi!
Eu am ajuns la cezariana intamplator, ca poate daca se stia din timp ca nasc prin cezariana, nu mai astepta doctorul sa am bb asa de mare la nastere, si imi facea cezatiana mai devreme.

Alina5+ si Alex

Mergi la inceput

Bine ai venit Andreea!!!!!
Te trec acum pe listuta noastra!
Eu tot am fost racita bine de tot, dar vad ca deja e mult mai bine, mai tusesc si mai curge nasul, dar e mult mai bine!
Sa-ti traiasca fetita, presupun ca acum iti doresti si un baietel!?

Sarcina trecuta, eu tot asa faceam, cum mi se facea greata cum mancam bine, si imi trecea cat de cat, suportam mai bine greturile, ca din cate stiu, avand stomacul gol ti se face si mai tare greata.

Alina5+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Bine ai venit Andrea si ai grija sa nu mai iei pastile! Cum adica analize gratuite in fecare luna?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

M-a luat un somn si pe mine. Imi vine sa pun capul pe birou. Si am de treaba destul de multa, dar nu ma mai streseaza nimic. Inainte ma agitam, ma enervam, dar acum nu ma mai scoate nimic din pepeni. Poate doar sotul .
Alina, doctorul meu lucreaza la Elias. Mi se pare o alegere buna. La cealalta sarcina ma duceam la o doctorita de la Caritas. S-a purtat bine cat am fost insarcinata, dar m-a suparat cand m-am dus la control dupa ce am pierdut-o. Efectiv nu si-a mai adus aminte de mine, avea impresia ca trebuie sa imi dea anticonceptionale sa iau , asa ca am schimbat-o pentru alt doctor. De fapt, si cat am fost insarcinata avea un fix: sa facem ecografie ca poate s-a oprit in evolutie. Si a tot cobit asa pana cand s-a oprit.

Sim
Asa creste bebe

Mergi la inceput

La Elias am inteles ca e destul de bine, si doctori sunt foarte buni.
Important ca acum sa fie totul bine, si bb sa fie sanatos!

Eu am nascut la Municipal, si acolo am sa raman, ca deja stiu ce si cum e pe acolo.

Alina5+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Myral, da avem dreptul la un set de analize gratuite in fiecare luna (sange, urina). Eu la Stefi le-am respectat cu sfintenie si la fel am de gand sa fac si acum. Numai ca aceste analize ti le da medicul de familie.

A, am uitat. Si eu la Stefi in primul trimestru am dormit pe mine. Acum parca nu mai este la fel de rau, poate si pentru ca nu mai am timp sa dorm. Oricum voi incerca sa dorm macar cele 8 ore obligatorii pe noapte, cu toate ca de cand am nascut apuc sa dorm doar 6-7 ore.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Buna FETELOR,

pe data de 30 dec am avut frumoasa surpriza sa am 3 teste pozitive,cred ca mai faceam cateva daca ma lasa sotul....pe 2 ian am fost la ecograf iar medicul mi-a confirmat sarcina ,care este foarte mica...a spus sa ma intorc peste 2 saptamani pt analizele de sange si ecograf.
mi-a dat sa iau Duphaston 3 pastile pe zi pt fixarea sarcinii si mai iau Elevit Prenatal 1 pastila pe zi.
drept sa va spun sunt putin ingrijorata pt ca nu prea am simtome de sarcina,inafara de o foame permanenta si as dormi non stop,merg foarte des la baie.
sanii nu mi s-au marit si nici nu ma dor,iar cu raul nu am probleme sper ca totul este in regula...SI AM MAI BAUT SI UN KETONAL PT DURERI DE CAP NESTIIND CA SUNT INSARCINATA,si cate un pahar de vin de sarbatori.

Sarcina am obtinut-o destul de greu dupa 3 ani de asteptari ,tone de analize,diferite tratamente hormonale,naturiste,am facut si o laparoscopie si uite ca minunea a venit cand ne asteptam mai putin.
in luna noiembrie ne-am mutat in alta tara si probabil eram preocupati de problema mutatului,de vama ,de bagajele care nu mai ajungeau dn romania....

datele mele sunt:
UM 26.11.2006
DNP 02.09.2007
DATA NASTERII 10.12.1974

Va doresc la toate sarcina usoara si BB sanatosi si mancaciosi.

Va pup LAVINIA.

Mergi la inceput

Bine ai venit Lavinia!!!Te-am trecut pe listuta!
Stai linistita, ca nici noi nu prea avem mari simtome. Deocamdata......

Tocmai ii spuneam prietenei mele , ca am o foame in mine de zici ca nu am mai mancat de o luna, si ca asa am sa ajung f repede la 60 kg, acum am 55.

Andreea, multumesc ptr informatii referitoare la analize si medicul de familie. Sa-i fac o vizita cat de curand!

Alina5+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Bun venit noilor burtici. Eu stau cuminte inca, pana luni cand fac echo...apoi promit sa devin activa, sa va spun toate datele...
In functie de echo de luni aflu si daca raman aici sau imi iau bagajele si ma mut la mamici de iulie - august.

Andreea

Mergi la inceput