Dr. Nayel - CF 2 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Florentina mersi de raspuns.Sa vad ce analize imi da si merg cu ele la med. de familie.La ce dr. esti?Eu sunt la Mariana Andrei.
Stiu ca trebuie sa ai rezultatele la analize cand te internezi,mi-a zis si Nayel sa le pastrez ca la internare mi le cere.Off,sper sa fie bine de data asta si sa ajung acolo.
Mirela5+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Mirela, la mine a fost si mai rau: Nayel nu mi-a dat nici o analiza de facut la inceput.
AM facut analize de gura doctoritzei de familie, care printre altele era hotarata sa bag elevit din luna a doua.(doamne ce bine ca nu am ascultat-o, ma ridicai cu macaraua acum).
Florentina a zis bine, ia de la Nayel lista cu ce trebuie facut si mergi la dr. de familie si vezi ce se poate face gratis. Pana la urma de ce platim Cas-ul ala, sau cum s-o fi numind el?eu muncesc de 9 ani (mooama, ce baba sunt);ar fi cazul sa beneficiez macar acum de o reteta gratuita si cateva analize.

Hei Florentina, cum a fost? Parca trebuia sa iti scoata firele azi, nu?Shine 34

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Shine mersi de raspuns.Asa cred ca am sa fac!
Florentina asa este,trebuia sa mergi sa-ti scoata firele,cum a fost?Sper ca nu ti le-a scos asistenta!
O prietena de familie a fost operata de dl.dr. si acesta a chemat-o la cabinet sa-i scoata firele si nu a lasat-o pe asistenta sa i le scoata,a facut-o el.Mie mi le-a scos la spital tot el,dar nu am simtit nimic,mi-a taiat doar capetele.Eram asa speriata si cand colo era un lucru minor!!!
Mirela5+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Mirela mie mi-a spus dr Nayel sa fac toate analizele dar ce insemna pt el toate nu stiu si m-am dus la medicul de familie si le-am facut pe cele gratuite si PAP a fost gratis ,l-am sunat pe dr si l-am intrebat daca trebuie sa fac si cultura de col si mi-a spus ca da iar pt asta am platit.Cand m-am dus cu rezultatele nu mi-a mai spus sa mai fac nimic din cele platite .Luna asta trebuie sa le repet dar astept sa merg la control sa-mi spuna ce analize sa fac.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

daca tot e la moda sa facem analize ia sa ii zic si eu...eu am fost la el in luna doua cu analizele recomandate de doctorita dinaintea lui si el mi-a mai zis doar de toxoplasma, CMV si listeria. De clamydia nu a pomenit nimic...o sa ma interesez eu ce e si cu asta si o sa ii zic...
Apropo, voi aveti carnet de gravida? Am inteles ca ar fi trebuit sa ni-l faca el si sa completeze acolo tot cand mergem la control...eu nu am asa ceva desi merg de la 2 luni la el...Medicul de familie a spus ca nu are asa ceva ca sa imi faca si sa vb cu ginecologul...
A aflat cineva cand e de garda sapt viitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristiana eu stiu ca medicul de familie trebuie sa-ti dea carnetul gravidei in care trece in fiecare luna TA,greutatea,rez. analizelor,si apoi mergi cu el la ginecolog sa treaca rez. de la eco si altele.O prietena de-a mea mergea mereu la ginecolog cu carnetul pe care il avea de la medicul de familie.Nici eu nu am avut.
RalucaMirela5+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Mirela, eu merg la Dr. Galamij. Ai incredere ca de data asta va fi bine, ai sa vezi!

Carnetul gravidei se da de la medicul de familie. Si eu tot de acolo l-am primit insa asa cum l-am luat este si acum! Nu mi-a completat nimeni nimic in el... o singura data l-am intrebat pe Nayel cum se procedeaza si mi-a spus ca medicul de familie trebuie sa-l completeze. Oricum nu am avut nevoie de el... ar fi fost bun insa sa il pastrez acolo, ca peste ani sa-mi aduc aminte ce si cum...

Ieri nu am mai ajuns la cabinet ! Am avut musafiri din Bulgaria si nu am avut cum sa plecam de acasa. Merg luni si sper sa nu fie prea tarziu!Tina, mami de Patrick si Maya

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

Mie mi-a spus medicul de familie ca ea nu are asa ceva...o sa il intreb si eu pe nayel ...oricum am 2 prietene care au nascut cu el si nu le-a trebuit...Apropo, si-a notat cineva ce acte ne trebuie cand mergem la spital?...nu de alta dar sa le avem pregatite ca daca ne apuca durerile nu ne mai gandim la ele...m-am dus eu la Smurd odata si am uitat sa imi iau si buletinul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

fetelor mi-am facut dosar de gravida....am pus acolo pozele de la egografia de 6 sapt...retete, masuratori, analize...o sa ma duc sapt viitoare la nayel cu ele sa imi spuna ce mai am de facut, daca mai am si sa ma duc peste medicul de familie ( la ce naibi s-or fi inventat si astia ca oricum nu sunt utili, cel putin doctorita mea)sa imi iau medical (prenatalul de la ea trebuie sa il iau?) si sa fac analize GRATUIT vreau acum (nu am facut nici o analiza gratuita cat am fost gravida si nici inainte pt ca de cate ori ma duceam la ea imi zice ca nu are cate ceva si sa ma duc in alta zi, asa ca am dat-o naibi si m-am dus la cantacuzino sau la hipocrat si am rezolvat pb. Apropo, de cate ori ma duceam ii dadeam bani, ca de... intram in cabinet si atat). Daca face fite si acum, sau refuza sa imi dea concediu medical ii fac un show

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

off, fetelor cand aud ca dati bani la medicul de familie!!!! el castiga de 10 ori mai mult de pe urma unei gravide decat de pe urma unui pacient obisnuit.... pe bune ca nu va inteleg.
cristianamat f rau ai facut ca ai lasat-o balta cu analizele si le-ai platit. era dreptul tau! concediul prenatal nu are cum sa nu iti dea, mi se pare ca incepand cu sapt 33 poti sa iti iei fara probleme. nu are ce fitze sa faca. oricum succes.

pt fetele interesate: am inteles ca joia asta e de garda

34+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput