Alocatie

Alocatie | Autor: inapopescu

Link direct la acest mesaj

Stiu ca de la anul indemnizatia este de 6 mil si alocatia de 2 mil si ca se scoate cea de 240.000.Intrebarea mea este dupa ce face copilul 2 ani alocatia cat va fi? Tot 2 mil?

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Ai vrea tu!(si eu)
Dupa 2 ani este 24 lei (240.000).

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rasfatz spune:

Alocatia de 2 milioane va veni tot pe card, ca si cea de 24 ron?
Trebuie sa facem ceva pt. ea (acte) sau vine "de la sine"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayla spune:

Parca am auzit ceva ca ar trebui sa mergem in ianuarie cu un extras de cont (pt cele care primesc alocatia si indemnizatia pe card) la Directia de Munca, pt a reconfirma datele pe care le au ei in baza de date, si ca ar trebui facuta si o noua cerere, dar nu sint foarte sigura. Le rog pe fetele care stiu mai multe, sa confirme sau sa infirme ceea ce stiu eu, ca sa nu induc lumea in eroare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimami spune:

Pt cine stie mai multe despre indemnizatia copilului va rog sa ma ajutati.
Eu o sa nasc in martie(dupa spusele medicului) cand ar trebuie sa-mi depun actele ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.m spune:

Buna,Alina!
Si eu trebuie sa nasc anul asta, dar prin aprilie
In ceea ce priveste actele stiu cate ceva:
- actele pt intrarea efectiva in "concediu" ingrijire copil se intocmesc dupa expirarea concediului post-natal, care trebuie sa fie de min 42 zile dupa nastere;
- mergi la Primarie, ar fi bine inainte de expirarea celor 42 zile, pt a te interesa ce hartii trebuie sa pregatesti, ei iti vor da si niste formulare de completat;
- dupa expirarea concediului post-natal trebuie sa mergi la locul de munca unde sa depui o cerere de suspendare a contractului de munca ( in vederea cresterii copilului de pana la 2 ani ); pe baza cererii tale angajatorul iti intocmeste decizia de suspendare a contractului de munca, precum si formularele catre primarie.
Cam asta stiu sa-ti spun.Poate te ajuta cu mai multe informatii o proaspata mamica, preferabil tot din Ploiesti.
Sarcina usoara!

Raluca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayyna spune:

buna!nu este corect ca din 2007 sa pierdem cei 24 lei...adica cei 8000 lei vor fi 6000 indemnizatie si 2000 lei alocatie iar cei 24 lei...?in loc sa mai creasca .ea scade...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Buna!
Eu cand am nascut eram studenta si nu am beneficiat de indemnizatie. Baietelul meu face 2 ani in septembrie si ar trebui sa beneficieze si el de alocatia de 2 milioane.
Stie cineva daca trebuie sa fac vreun demers sau vine alocatia marita direct?

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by irina81

Buna!
Eu cand am nascut eram studenta si nu am beneficiat de indemnizatie. Baietelul meu face 2 ani in septembrie si ar trebui sa beneficieze si el de alocatia de 2 milioane.
Stie cineva daca trebuie sa fac vreun demers sau vine alocatia marita direct?

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

Chiar in aceeasi situatie sunt si eu. Maine merg la Bancpost (primesc alocatia pe card) si incerc sa aflu ceva informatii. Scriu aici tot ce aflu .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky25 spune:

buna irina.si eu sunt in situatia ta.fetita mea face doi ani in iulie si m-am interesat in legatura cu alocatia si uite ce am aflat:primesti 2 mil de lei pana copilul implineste doi ani, incepand din ianuarie cu plata in februarie si mie mi-au spus ca nu trebuie sa fac nici un fel de demersuri, daca pana in prezent am primit alocatie.acuma nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu primeam alocatia intr-un cont care l-am deschis pe numele lui Petra. Iar indemnizatia pe numele meu. Oare acum vor vira doar 6 milioane in contul meu si 2 milioane la Petra? Cr4ed ca trebuie sa intreb si eu...sau poate stiti ceva voi....

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput