Reteta de oua umplute

Reteta de oua umplute | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Lui Vladut al meu ii plac ouale (de curind), este masa preferata. Dar nu vreau sa ii dau prea multe oua si as vrea sa fac oua umplute cu carne sau ceva, numai ca nu stiu nici o reteta (stiu numai ca am mincat asa ceva si mi-au placut..).

Stiti cumva retete de oua umplute?

Multumesc frumos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy spune:

pentru copil cred ca o compozitie cu mai putina maioneza si eventual mai multa sunca de praga sau jambon din piept de curcan (tocat marunt si pus in umplutura) ar fi cel mai potrivit.

mai sunt si compozitiile pe baza de pateu de ficat, depinde ce prefera copilul. dupa gusturi si mofturile puiului, nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu umplu ouale cu propriul galbenus pe care il zdobesc si il amestec cu putin de tot ulei si o lingurita de mustar, cat sa fie pasta si mai pun o maslina/gogosar/patrunjel deasupra si gata. Alea cu maioneza ma lesina pe mine, dar pe copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Eu le umplu si cu ton din conserva amestecata cu un pic de maio si lamiie,sunt f.gustoase:-)

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Eu pun galbenusul pisat,pateu de pui,castravete murat,sare ,piper,le pasez toate si le amestec...apoi fac maioneza amestecata cu smantana,sare,piper si putina zeama de lamaie....nu pun peste oua ci pun direct pe farfurie/platou iar ouale le pun peste,deci daca vrei mananci numai oul daca vrei iei si maioneza.

LA MULTI ANI 2007!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

eu ti-as sugera sa zdrobesti galbenusurile impreuna cu ficat de pui fiert, cu almette si putin unt. Apoi umpli ouale cu aceasta pasta si ornezi frumos cu patrunjel sau ii faci ochisori si cioc de rata din gogosari, castraveti, etc... Daca e nevoie sa faci crema mai lichida, foloseste un pic de smantana sau apa in care ai fiert ficatelul de pui. In acest fel eviti mezelurile, maioneza, mustarul, care nu cred ca sunt indicate unui copil asa de mic. Pateul de ficat eu il fac in casa dupa aceasta reteta: ficat de pui fiert blederuit cu almette si putin unt. Iese f f bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu mai fac o crema de branza putin sarata(o rad) frecata cu putin unt si cu marar sau patrunjel tocat marunt si umplu ouale fierte cu ea(nici eu nu as da cu maioneza la copilashi)

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nici nu stiam ca se pune maioneza! Eu umplu ouale cu o pasta facuta din galbenusurile lor, la care adaug brinza (de vaci sau chiar telemea rasa), un pic de smintina si mustar. Ornarea cu ce am la indemina in acel moment. Uneori mai pun deasupra un fel de "sos" facut din smintina din aceea foarte lichida in care fie pun un pic de sare, fie un pic de mustar, fie nimic.

Pofta bunutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by kid2003

eu ti-as sugera sa zdrobesti galbenusurile impreuna cu ficat de pui fiert, cu almette si putin unt.

Si eu asa umplu ouale. Daca e vreo sarbatoare, pun maioneza in centrul farfuriei, cine vrea, il unge. Dar pentru copii e fara.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput