Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

iarasi eu

- am facut ceva curatenie prin lista noastra, am renuntat la marea majoritate din link-urile utile - daca vreti sa punem altele in loc - utile pt mamici - dati link-ul si il atasam la lista, am facut si lista sarbatoritilor de ianuarie ... daca mai sunt modificari pe undeva anuntati si una dintre noi le va face.

Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

va pup fetelor! LA MULTI ANI, cu sanatate, fericire si bucurii, ca impliniri sufletesti vor fi cu siguranta, numai uitandu-ne la minunile noastre cum cresc pe zi ce trece!!!
mai treceti inca o mamica la listuta, care desi n-a mai dat semne de ceva timp, v-a citit in fiecare zi: bebe eric, nascut pe 15 dec, ora 10.00, 4 kg, 56 cm, Apgar 9, cezariana. e un cumintel, exceptand maraiturile din cauza burticii (dar pana una alta sab simplex functioneaza, om vedea ce-o fi si mai incolo, avem debridatul la indemana pt orice eventualitate..), papa la san, mai bag si completare dar doar seara ca sa fim siguri ca avem o noapte linistita, am iesit si la primele plimbarici pe malul marii, asta pt ca a fost o vreme superba, si mamicile de constanta stiu ce zic :)
cam atat pt moment, va pupacim in formatie completa, ca acum trebuie sa ne pregatim de baita :) daca se incepe capitol la scutece, dati-mi si mie o veste, un pm ceva, sa stiu unde va gasesc!!!
LA MULTI MULTI MULTI ANI inca o data!!!!

Deea, mami de Eric

PICS

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

am pus si poze sa-mi admirati motanul, ca si eu v-am sorbit din ochi puii de fiecare data cum mai apareau pozici noi ...
offff, tare sper sa pot si eu intra mai des sa stau la taclale cu voi, ca tare dragi imi sunteti, desi imi fac aparitia o data la o mie de ani....
pupici inca o data!!!!

Deea, mami de Eric
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fetele, am cam facut-o lata, fara sa vreau si chiar fara sa fie cazul. azi au venit socrii, am stat la masa, pana cand i s-a facut foame bebelinei. eram cu ea in dormitor, si la un moment-dat a venit si alex. era deja 6, nu am dormit deloc in timpul zilei, asa ca l-am intrebat daca mai stau ai lui, fara sa imi dau seama ca baby phone-ul era deschis, si tare mi-e ca m-o fi auzit. ideea e ca imi pare rau daca chiar s-a intamplat asa, ca e inutil acum cand nu am ce sa ii reprosez femeii, fata de alte dati cand chiar am multe nemultumiri la adresa ei.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by a_deju

am pus si poze sa-mi admirati motanul, ca si eu v-am sorbit din ochi puii de fiecare data cum mai apareau pozici noi ...
offff, tare sper sa pot si eu intra mai des sa stau la taclale cu voi, ca tare dragi imi sunteti, desi imi fac aparitia o data la o mie de ani....
pupici inca o data!!!!

Deea, mami de Eric
ERIC

vaaai, ce bebe frumos! sa iti traiasca! e asa de frumos...
noi nu i-am luat inca leagan, asteptam sa o scoatem pe bebelina din casa, sa vedem amandoi ce luam.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LA MULTI ANI,2007!!!

Dragele mele mamici si viitoare mamici,va doresc din suflet ca noul an sa va aduca muuulte bucurii si muuult mai multe impliniri,va doresc ca noul an sa va faca mai bune ,mai rabdatoare cu cei din jur,sa va dea muuuulta sanatate voua si celor dragi voua .
Va multumesc pentru aceste clipe minuntate petrecute alaturi de voi ...aici,la odisee si imi doresc sa raminem in acesiasi trupa si pe mai departe.Am gasit in voi o mama care m-a alinat de multe ori,am gasit o doctora care a stiut sa ma sfatuiasca corect si nu in ultimul rind un prieten drag care a stiut sa-mi fie alaturi si sa ma ajute la nevoie.
Va multumesc din suflet tuturor,imi sinteti foarte aproape de suflet si imi doresc sa ramineti la fel.Va iubesc!!!

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

a_deju - bine ai revenit. am admirat si eu grasunul. sa-ti traiasca.

quote:
Originally posted by dandusa
... Am gasit in voi o mama care m-a alinat de multe ori,am gasit o doctora care a stiut sa ma sfatuiasca corect si nu in ultimul rind un prieten drag care a stiut sa-mi fie alaturi si sa ma ajute la nevoie.

Doamne cat adevar. you dandusa pt vorbele astea frumoase. m-ai emotionat - frumos spus.

p.s. trecem sau nu la clubul scutecelor? ma ingrijoreaza aelita ca nu mai apare - o chefuit azi noapte si acum ... ne tine pe jar.
Hai ne faci onorurile?

Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

cred ca aelita doarme la cat a petrecut.....ce facem,trecem sau nu la clubul scutecelor??o fi nascut draga de ea???

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

BAMBO,
ce frumos ne-ai colindat!!!Multumim...
MIRONA,
poop tare
DOLORES,
ai un baiat frumos foc,seamana leit cu mami.Mosulica din pozici este adorabil,unde ai ascuns pozele pina acum?!?Si ochiii,sint ai tai...,nici nu se pune problema...,foarte reusit...si ce de cadouri ati avut voi sub bradut...,tare frumos...!

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

La multi ani!

Sa aveti parte de un an mai bun decat cel care a trecut!

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput