Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
Anda sunati la banca si blocati.va conturile!!!!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
monica70 spune:
MARAKI stai linistita,ca-s blocate deja demult - din pacate
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
irinatunza spune:
La multi ani !!!!! Jasmine sa cresti mare , sa fii sanatoasa si sa ai o viata linistita si frumoasa alaturi de parintii si de surioara ta.
Bombo, . Si eu am patit-o cu Sabi o data. Tot asa am prins-o de minuta, dar din fericire n-am apucat-o rau si n-a patit nimik. Dar m-am speriat rau pentru ca mi-am dat seama ca se putea intimpla ceva nasol. Si eu cred ca n-ar fi rau sa i se imobilizeze minuta pina ii mai trec durerile.
Pupici
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Denisam spune:
Salutare,
Mirela-multa putere curaj si mereu scrieen si cere ajutor, de aia suntem aici, la bien si la rau
BOMBO -tare rau imi pare de Jasmine,bine totusi ca nu e rupt nimic,ii dai niste supozitoare sau tylenol si nu te mai stresa si invinui ca mai totzi avem intentzia asta, si dragos face mereu la fel si eu uneori si se maiintampal, din prea mult elan sa ii ajutam-emma de cateva ziel o maiia in freza si socru-meu crizeaza ca cica nua vem grija, dar o sa se mai intample din astea, dc merg singuri acuma..
Irinaa-unde esti mai?
Daniela- cum mai esti?
Anda-imi parerau de furt, sper sa nu se maiintampel nimic urat pina plecatzi! Pupicei la Mark!
Anas,Doina, DanaEne,Andiaro, Bumbitza,Astery, Acina si restul-pupici dulci si numai bine!
Silvi si Giova- mabucur ca v-atzi intalnit!Pupicei la baietzi frumosi si lamamicile lor1
Moni- si sora lui Dia a facut azi niste rize d eplins si eu am lasat-o de cateva ori si i-am zis soacrei ca e ok sa plinga si sa invetze sa nu mai faca crize atata timp cat nu se invinetzeste si nu tremura si invata ca nu primeste orice vrea ea si merue cand vrea
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Chiar vorbeam ieri cu Anda: Cand a venit Mirela in Ro ,au avut accident cu masina! Miri la fel ... Andei i-a fost sparta masina Cine mai urmeaza? Sper ca Ana de Spania nu o sa pateasca nimic !!!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
irinadum spune:
Buna seara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Intai uram si noi la multi ani tuturor copilasilor nascuti luna asta ca noi am fost ocupati si chiar dc am trimis pe messenger la fetele pe care le aveam in lista cred ca nu toate au citit. Deci le dorim tot binele din lume , multa sanatate si tot ce isi doresc. Pupici azi lui JASMINE si nu in ultimul rand lui Angelinos ( pt ca nu stiu dc pot intra maine) si Alexandrei .
Va multumim mult de tot tuturor celor care ne-au urat numai de bine si sa stiti ca a fost foarte emotionant sa vad ca atata lume se gandeste la noi.
Din pacate acum nu prea am timp sa stau ca mergem la un biliard insa am sa intru sa va povestesc cum a fost la mot( a luat pieptan ,pix, bani si chei de masina) sau la craciun insa tineam sa va spun ca m-am amuzat tare de tot azi vazand comentariile privind mosul nu de alta dar mosul ala urat e ...fratele meu...care de altfel e super dragutz...dar a fost opera mea...adica eu l-am aranjta asa urat incat sa nu il recunoasca copii vecinilor nostri care sunt mai marisori si se puteau prinde.
In rest toate relativ bune si vad ca la voi aproximativ la fel.
Un gand special pt Mirela si pt Astery.
Doina esti draguta ca te-ai gandit la noi.
Iar de noramea ce sa mai zic...nu gasesc ultima ei isprava de care comentati...dar noi suntem un pic suparati ...ca nu e tocmai fidela gagica...deci...
Va pup si promit ca intru anul asta sigur . Mereu ma gandesc la voi si va citesc cu drag.
doina_laila spune:
Dana Ene si Silvi, multumim pentru aprecieri . Silvi am vazut trusa, de "baba" curioasa mai sunt. Repede sa vad si eu! E faina trusa, sa o folosesti cu placere!
Maraki, e vorba de cezariana. Acusi fac anul si eu inca mai simt operatia.
Lasa ca-i bun tortul si in tava. Succes maine, sa ai o zi frumoasa si nu te mai enerva din cauza unora, ca soacra si cumnata. Da cu ignore, cum spun fetele!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
irinatunza spune:
Nu stiu daca mai reusesc sa intru miine, asa ca am sa mai fac din seara asta inca o urare unui alt spiridus care miine face un anisor.
La multi ani !!!!!!!!! Angelos, sa fii sanatos, sa ai parte numai de lucruri bune in viata si sa le aduci parintilor tai numai bucurii.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Denisam spune:
Donia- ce operatzie?
Astery-sanatate sa treaca toate pina la Anul Nou!
Maraki-pupici la Angelos, cum va petrecetzi exact maine?
Irinutza-pupicei!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
anabordea spune:
Fetelor, in primul rand va urez sanatate multa celor ce au nevoie precum si bebeilor. Sa dea Domnul sa se rezolve toate pana de Revelion. In al doilea rand va multumesc de sugestii... Inca nu m-am hotarat..la restaurant daca sunt mai putin de 35 de persoane nu se inchiriaza tot spatiul si nu se poate dansa, nu stiu unde sa fac tava si cum sa ii rupem turta...La un loc de joaca e cam putin probabil sa gasesc spatiu pt 20 de adulti, iar acasa e cam inghesuit..uff greu e...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album