Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Angelos

sa cresti mare,voinic si sanatos si mai ales sa ii bucuri pe parinti.

Acina
am citit si eu povestea nasterii Buburuzului,sa va traiasca si sa va bucure.

Am mai vazut pozici cu Alain si Mario si cu Diana cu jucarioarele ei multe.

Noapte buna tuturor.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

ANGELOS, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatos, voinic si norocos, sa ai o viata fericita!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

silvi 3.5 kg, dar nu am tinut decat vreo 5 zile...acum nu m-am mai cantarit, sa nu stric sarbatorile . Ce e drept e ca nu mai am pofta de mancare, nu mai mananc asa mult cantitativ, si nici pofta de prostii nu mai am. Dar am mancat paine si cozonac si dulciuri acum de sarbatori.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Am ajuns si eu in fine la computer.
Multumesc, fetele, pentru cuvintele voastre, sunt super furioasa, nici nu mai imi trebuie vacanta, nimic! Nici nu vreau sa ma gandesc cate as fi facut cu banii aia.
DOINA, da, mi-au furat toti banii. Erau o gramada de bani. Acum va trebui sa intru pe cartea de credit pana iau salariul.
DEEA, nu vorbesc Romania de rau si nici nu generalizez nimic dar, vorba lui Moni, iti piere patriotismul cand te trezesti fara un ban si mai ales fara carduri si permis de conducere. Imi pare rau ca tara asta s-a umplut de hoti, in special zona Munteniei, ca oamenii sunt niste invidiosi si rautaciosi si ca inca la noi este stapan principiul sa moara si capra vecinului!
Ieri eram la starea civila, in Buzau, unde era plin de tigani, m-am dus sa imi iau un nou certificat de nastere, mi-a sunat telefonul, am raspuns si erau vreo patru tigani cu ochii pe mine sa vada unde il pun dupa ce am terminat de vorbit. Nu stiam cum sa ies mai repede de acolo. Dezgustator pur si simplu!

Mergi la inceput

Iar permisul de conducere nu a mai fost gasit, pe ala l-au luat, cine stie ce infractiuni comit hotii si mai trezesc in puscarie nevinovata!

Mergi la inceput

Nu am apucat sa citesc prea mult din urma, dar am aflat ca sunt bebei bolnaviori. Asa ca le urez multa sanatate, sa se faca bine!
Iar lui Angelo ii urez LA MULTI ANI, sa fie sanatos, fericit, norocos si sa le aduca numai fericire mamicii si taticului lor!
Maraki, si acum imi aduc aminte cum asteptam vesti de la tine! Ce trece timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!!
Obosita de numa, dar tot am intrat sa va citesc (macar cap. asta) si sa va scriu.
Ne-am intalnit cu Silvia si frumosul Alain, baiat cuminte, care s-a speriat de tipetele tarzanului meu.Nu s-au prea jucat ei impreuna, dar tot e bine ca nu l-a pocnit pe Alain, cum a facut azi cu Tudor, baiatul nasilor.
Am vazut pozele, eu sper sa le pun maine, impreuna cu altele.

Deea si eu vreau cura de slabire, despre ce e vorba?
Anda imi pare rau despre banii furati, of doamne, ce primire calduroasa. S[per sa fie si permisul printre carduri, sa nu mai umbli pe la pol. ca si asa stati putin.
Irina am vazut pozele de la cheful lui mario si cele de Craciun. super faine, bradul e misto, dar nu e natural, asa-i?

Noi de Craciun acasa, singurei, a venit nasul, care s-a deghizat in mos si cam atat. Am lenevit nu gluma, in ziua de craciun nu ne-am dat jos pijamalele de pe noi.
Marco nu a fost impresionat de nici un cadou, el era cu fierul de calcat dupa el, caci aspiratorul il ascunsesem. Si-a bagat dintii in 3 globuri, alte 5 mi-a dat jos. e pasionat de ele, la mama acasa a spart unul, noroc ca ale mele sunt din plastic.

Cam atat, mai citesc, si revin.....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Jasmine si Angelos!!!!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!!

Maraki a trecut un an...parca numai ieri primeam de la tine sms-uri. ce a trecut timpul....
Anda acum am citit, of ce rau imi pare de permis. Foarte nasol, nici nu-ti mai vine sa vi in tara.
bebeilor bolnaviori si multa sanatate.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Anda... chiar imi pare rau, sincer Eu nu prea stiu cum e sa fii furata, mie nu mi s-a furat niciodata nimic... si .. am lasat odata casa cu usa deschisa larg, timp de 2 zile cat am fost pe munte !!! Am iesit pe usa din balcon, si usa de la intrare am uitat sa o incuiem, si nici macar sa o inchidem. Cand ne-am intors, casa era aerisita bine, dar absolut toate lucrurile la locul lor.

Cat despre "indieni" ... nimeni nu ii vrea. Eu nu ii consider de ai nostrii, si ma tin de gandul asta, ca poate asa or pleca, si or lasa tara romanilor, si altor natii care sunt compatibile ... dar .. noh...curand intram in UE si patriotismul si nationalismul o sa fie o infractiune...iar tiganii ridicati la rang de concetateni. Si nu cred ca mai are rost sa continui, ca eu sunt tare suparata pe "vinderea asta de tara" ce se cheama "integrare".

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Gio.. toate la randul lor mami... toate la randul lor O sa va convoc la cura pe data de 8 ian. Zic si cura intre timp, dar acum.. chiar nu are rost Bucura-te de sarbatori !!!

Mergi la inceput