Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Aventura, Adela, Alinatxa, Daconst inca nu am nascut, dar asta am crezut ieri seara ca se va intampla, am avut contractii dureroase timp de 1 1/2, regulate la fiecare 15min. si am zis gata asta e. La mine acum e dimineata abia 6:59 pe cand la voi e 5:59pm de aceea am raspuns mai greu la mesajele voastre.
Va multumesc dragele mele ca sunteti aici si va am aproape.
Daca ma apuca nasterea Ioana o sa va dea de stire.

Catalina felicitari pentru bebe!!!!!!!! In sfarsit s-a implinit visul ...gata grijile sarcinii....urmeaza altele....

Ralu 38DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna fetelor, va salut pe toate, va urez un an in care sa va merga numai bine si sa nasteti usor bebei frumosi si sanatosi!!!!!

Va citesc aproape in fiecare zi, am devenit dependenta de voi si de forum, sunteti
Alinatxa, m-am uitata la pozele tale,si am avut o surpriza placuta!!! Imi pari asa de cunoscuta, nu vreau sa gresesc sau sa te superi ca te intreb>>>dar esti cumva din Prahova??si pe mama ta o cheama Jeni??
Daca da, atunci insemna ca nu m-am inselat si ca noi am fost colege la scoala generala. Iar daca vrei sa-mi raspunzi, poate vorbim incontinuare. Indiferent, eu iti urez sa ai o nastere usoara, sa aduci pe lume o fetita sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!!!
Va pup pe toate si sper cat mai curand sa pot sa scriu si eu la odisee!!!!

Mergi la inceput