Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna burtici

nu am mai intrat pt ca nu prea ma simt ok, am racit, m-a durut gatul, am tusit ca un magar...dar m-am imdopat cu tot felul de pilule si siropeluri homeopate si acum sunt mai bine.

ieri am fost la cosmetica si a fost totul ok, azi merg la manichiura-pedichiura. mai sunt 3 zile pana la rev si nici un semn asa ca sunt tot mai increzatoare ca de rev o sa petrec pe la prieteni si apoi...cu DD inainte.

Marina 36+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetele eu zic ca nu naste nimeni pe 31-1,decit daca vrea si e programata.
Simt eu ca apucam sa ne simtim bine de Rev si apoi ne punem si pe nascut.
Deci din data de 2 zic eu ca se deschide sezonul.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

ivona - sa traiesti, sa fii fericita, sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume, un bb sanatos si mancacios!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Ivona,
si din partea mea.
Maine urmeaza Liuda si pe 31 Albinuzza...si uite asa o tinem intr-un chef,aici pe forum.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

o cafea, un iaurt mare, mare si ma duc la culcare... cica eu muncesc... toti ma plang saraca femeie cu burta la gura si la birou.... iar eu, asa si fac... incui usa si ma culc!
a stati ca am mai facut o treaba buna - lista de cumparaturi, de ce avem nevoie ca sa mananc eu ca vaca de revelion! sa vezi cu ce ochi se uita la mine domnul cand o vede, ca are asa o mare placere sa se duca la cumparaturi... de nu va vine sa credeti!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Liuda,nu uita sa-i treci cadoul tau pe lista...ca atunci sigur nu mai merge nicaieri.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

daconst ai vreun glob de cristal?freaca-l bine si baga acolo o prezicere si pt mine ,sa nu nasc de revelion...

am fost ieri la dr si bebe e bine,are 3600g,insa colul e inchis si dur,m-a chemat dr f linistit pe 4 ian .asa ca zic ca stie el ce stie,ca parea f sigurdar na,morcov in fund tot am...

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
39+2 zile

Mergi la inceput

Gabi,asculta aici la "mama Omida",ca nu naste nimeni de Rev si Anul Nou,ca doar vor si bb-ii sa aibe o zi de nastere ca lumea...adica sa aibe motiv de petrecut si dupa.

Doar pe Aelita o suspectez ca ne trage teapa sa ramana la mamicile de nov-dec.

Dar nu scapa ea asa usor de noi.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai, ia vedeti voi sa nu va luati cu prezicerile Danei cu "nu naste nimeni" si sa uitati de mine duminica. Io maine mai intru si apoi ... sa va ganditi la noi si sa ne puneti vorbe bune la Doamne Doamne.

Cata 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Dana pe mine nu vrei sa ma sarbatoriti?:P Ca pe 1 urmez eu

Adinush 39+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput