Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

..si-mi pare rau daca mesajul meu a sunat nitel tzafnos (l-am recitit, critic), dar eram si eu o mama (..de ochios) exasperata!
inc-odata, saru'mana!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am votat si eu, doar pozele care mi-au placut in mod deosebit, care au fost pe gustul meu. Adica am dat: 5 stele la cea care mi-a placut cel mai tare si pe care o consider pe locul 1; 4 stele pentru locul 2; 3 stele pentru locul 3; 2 stele pentru locul 4; 1 stea pentru locul 5. Pe locul 1 la mine este "Inger ganditor", iar pe celelalte locuri am pus chiar mai multe poze (cate 2-3 pe locurile 2,3,4,5).
Precizez modul de evaluare ca sa nu se supere careva pe mine ...

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:
Originally posted by danielac

quote:
Originally posted by Marilena12

Hai ca am lipsit si eu o data si cand am revenit m-am trezit si acuzata ca am votat pe simpatii si antipatii. Cum as fi putut s-o fac, habar n-am, ca nu stiu sa fi citit pe vreo poza cui apartine ca sa decid daca antipatizez pe careva si daca ma razbun astfel pe poza lui. . Am votat si eu o groaza de poze in functie de gusturile mele si de cat de bine realizata mi s-a parut a fi poza. Dar sa fiu acuzata ca am votat o poza cu mai multe puncte si alta cu mai putine, chiar nu ma asteptam. E cam aiurea, ca doar nu am obligat pe nimeni sa-mi voteze fotografia, ba chiar m-am bucurat de fiecare punct. Nu pentru mine, ci pentru puiul meu.

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Marilena, chiar voiam sa intreb a cui este minunea mica in roz, ca am votat-o mai demult!!! super fetita ta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Multumim pentru voturi si aprecieri!!! Este fetita mea dulce.

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Am votat si eu, doar pozele care mi-au placut in mod deosebit, care au fost pe gustul meu. Adica am dat: 5 stele la cea care mi-a placut cel mai tare si pe care o consider pe locul 1; 4 stele pentru locul 2; 3 stele pentru locul 3; 2 stele pentru locul 4; 1 stea pentru locul 5. Pe locul 1 la mine este "Inger ganditor", iar pe celelalte locuri am pus chiar mai multe poze (cate 2-3 pe locurile 2,3,4,5).
Precizez modul de evaluare ca sa nu se supere careva pe mine ...

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Caprioara, desi am poza in concurs si suntem chiar in primele 10 locuri deocamdata, si poza mea preferata este tot "inger ganditor" mi-a placut poza asta de la inceput!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Sunt unele poze din top 10 care sunt demne de a fi publicate si vazute de cat mai multi ochi.
Mie imi place foarte mult poza "Iubire" (locul 5, deocamadata). Foarte frumoasa si expresiva.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Multumesc si eu tuturor celor care mi-au votat poza!
Nu pot vedea cine, pentru ca nu sunt in topul primilor 100.
Oricum multumesc mult!
Nu ne cunoaste nimeni pe aici deocamdata, deci a fost apreciata doar poza si atat! Recunosc ca nu este foarte artistica! Asa ca sunt sigura ca a fost votata pe drept!

Multumesc frumos pentru voturi!

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Adevarul este ca anumite poze care sunt chiar in top, nu stiu pe ce criterii au fost votate. Sunt chiar oribile... dpdv fotografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu am votat multe poze care nu erau neaparat perfecte dpdv fotografic, pentru ca mi-au trezit emotii. Sunt multe poze impresionante ca mesaj. Acum depinde si de gusturi, mie daca mi-a placut mult un bebelus, l-am votat din tot sufletul, poate pentru ca sunt mamica de bebelus si am sentimente foarte puternice pentru copii. Daca as fi votat inainte de a fi mama, poate ma impresionau mai mult altfel de imagini. Asta nu inseamna ca am votat doar poze cu bebelusi. Plus de asta, ca si fotografii nu mi s-au parut deloc nereusite. Si doar nu suntem fotografi profesionisti, cred ca fiecare a trimis poza care a reprezentat pentru el cea mai importanta realizare din 2006.

MARILENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mie nu mi s-a parut nici una oribila, si chiar daca mi s-ar fi parut, nu as spune asta aici. Totusi.
Gandeste-te ca poate cei care le-au votat au vazut si altceva la ele decat partea tehnica. Si pentru acel "ceva" le-au acordat 5 puncte.

ps. Eu n-am nici o poza in concurs

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Mi-am propus sa nu ma mai enervez dar LUIZAM nu crezi ca ai c-am intrecut masura? Esti cumva fotograf de meserie ca sa stii sa apreciezi mai bine fotografiile?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput