Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carlitos spune:

Buna seara!Cum scap si eu de avertisment?Pleaaase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

am inteles mesajul vostru - dar acesta nu este un concurs de frumusete al copiilor. Pentru ca toti copiii sunt frumosi.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Pai atunci scoateti toate pozele cu copii din concurs,sa vedem ce ramane....

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Am trimis si eu o fotografie cu micutza mea,a intrat in concurs sau nu,ar trebui sa trimit alta? Totusi mi se pare destul de clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Mirella te rog sa nu vorbesti decat in numele tau. este regretabil ca rastalmacesti dupa bunul plac regulile acestui concurs. toate pozele vor intra la votare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Revin cu aceeasi intrebare: am trimis poza din 22.01.07 si era facuta cu un aparat ff performant, poza e ff clara. Va rog sa-mi spuneti daca o introduceti sau nu in album, altfel poate mai am timp sa trimit alta, daca prima nu e in 'standarde'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Departe de mine dorinta de a "rastalmaci regulile concursului dupa bunul plac",eu doar am semnalat faptul ca,la fel ca si mine,multe mamici au postat o poza cu copiii lor,nascuti in 2006,copii care au insemnat cea mai mare realizare a lor pentru acel an.
De acord ca sunt multe poze frumoase care nu contin poze cu copii ce transmit clar un mesaj cu un eveniment important,"secvente rupte din viata"-care au dupa parerea mea mari sanse de castig.
Ar fi fost frumos sa dati o "sugestie" mamicilor inainte de inceperea concursului de a nu trimite poze cu copii lor.
Mi-a facut placere sa privesc albumul cu poze,si fie ca cel mai bun sa castige!

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Am trimis si eu o pozica; abia astept sa o vad in album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FEEL spune:

Pai asa am inteles si eu, ce ne-a marcat cel mai intens in 2006 si poza sa reprezinte "despre copii". Si ce poate reprezenta mai bine decat un copil, nu?
Eu am trimis o fotografie de cateva zile si maine e ultima zi. Mai apare sau nu? Ca sa nu raman fara poza, sa trimit alta in acest caz. ADMIN astept raspuns te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fetelor, eu cred ca interpretati gresit cerinta concursului potrivit careia poza trebuie sa reprezinte anul 2006!

E normal ca cele care ati nascut in 2006 sa fie asta cel mai important moment al anului. Dar nu copilul in sine participa la concurs, ci poza, cu tot ce contine ea, cu toata compozitia ei!

TOTI copiii sunt frumosi, e greu sa spui care poate fi "cel mai frumos". Dar un copil poate fi fotografiat in mii de ipostaze care sa dea o poza demna de un concurs!

Sunt convinsa ca mamica aceea care a trimis poza cu copilul catarandu-se pa calorifer stie ca are cel mai frumos copil din lume, dar a preferat o poza in care copilului nu i se vede fata, dar poza aceea spune ceva, spune ceva despre copilul ei...

Gresesc?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Asteptam poze pina duminica seara. Apoi - nu vor mai fi acceptate poze. Dupa acea data ne vom concetra pe realizarea unui sistem de votare echitabil.

deci pozele la: poze@desprecopii.com

pina luni - vor fi puse toate pozele.

va pupam

Mergi la inceput