Dureri de sani ingrozitoare...
Sunt insarcinata in 37 de saptamani,si in ultimele zile am dureri de sfarcuri,mai precis cel stang.Trebuie neaparat sa strang sanul,pana nu iese colostru si putin laptic durerile nu ma lasa,simt numai arsuri.Astazi am avut programare la dr,si tocmai am aflat ca dr mea a demisionat???!!!! de la clinica,maine ma vor transfera la alt dr.Sunt foarte dezamagita,dar ce pot face?
Inca o intrebare?!Este normal ca bebelusa sa se retraga cand intr-o parte cand in alta a burticii??Mi se umfla burtica atat de rau(depinde de partea pe care se pune),si am dureri,de parca cineva imi umbla cu manusa de box prin stomac;-))Sper sa nu sa se apropie nasterea,cu toate ca toata lumea imi spune ca fiind fetita,sa ma astept oricand!
Va sarut si astept raspuns dragele mele!
Raspunsuri
Chantal spune:
Lorenyy, e normal sa te doara pieptul. Si pe mine ma durea si daca storceam cate o picatura de colostru ma simteam mult mai usurata.
Referitor la miscarile fetitei, si astea sunt normale. Si la mine se muta burta cand pe o parte cand pe alta. Nici nu stiu cum se inghesuia asa. E chiar comic. Si mai da si cu piciorusul si cu pumnii, normal, ca doar are personalitate bebe, nu?
In plus, la 37 de saptamani poti sta linistita. Bebe e la termen si e totul in regula daca se naste acum.
O nastere usoara si o fetita frumoasa si sanatoasa iti doresc.
Pepsi spune:
imi permit sa ma alatur si eu la ce-ti spune chantal, e normal cu sinii, ei se pregatesc ptr lapte! si faptul ca fetita e cind intr-o parte cind in alta, si asta e normal, imi aduc aminte de Dominic, care a avut 4.145kg la nastere si 52 cm, in ultimele saptamini mi-a stat cu fundul si picioarele in coasta stinga, si acuma ma mai doare locul ala, si-l tot impingeam cu mina, ca nici sa respir nu mai puteam. iar cu nascutul copii dupa 38 saptamini sint la termen, si asa se zice ca fetitele vin mai repede, dar nu e o regula, nastere usoara, un bebe sanatos, si pregateste bagajul de spital!
Flavia
+16, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Lorenyy spune:
Va multumesc din suflet ptr raspunsuri,sunt atat de stresata in ultimul timp,ba am burtica prea mica,ba bebelusa nu misca de ajuns,astazi imi venea sa plang ca daca nu are loc la mamii in burtica,cand ma uit la burtica mea,pot jura ca voi avea un pisoias de bebel;-)Voi nu v-ati facut probleme asemanatoare?
maricar spune:
Ba da, si eu imi puneam aceleasi intrebari: daca are loc bebelusul in burtica asta mica, daca a luat suficient in greutate, daca misca prea putin sau prea mult etc. Eu sunt insarcinata in 38 de saptamani, dar inca nu ma dor sanii si nici nu vad vreun semn c-ar veni lapticul. Numai ca stiu ca fiecare sarcina e diferita si am auzit fel si fel de povesti, asa ca incerc sa stau calma...atat cat pot.
mariavlad
vas spune:
eu am doar 21 de saptamani , dar am avut intr-o zi o durere atat de mare de sani ca nu stiam ce sa fac. Cum a aparut asa a si trecut.
Si mie imi trec prin cap aceleasi probleme, se muta de pe o parte pe alta ca ma trezeste si noapte, chiar si sotul meu a simtit, si ma gandeam tot la fel ca nu are loc in burtica, ma masor la fiecare saptamana sa vad daca isi face loc, dar alte mamici mi-au spus si mie ca e normal atat timp cat nu sunt insotite de dureri. E normal sa simtit disconfort in momentul acela, dar saracutii de ei nu s-ar plimba si ei un pic pe acolo. Si acum deja copii au mult mai multa energie de cand sunt mici , nu mai e ca pe vremuri, al meu a miscat mai repede de 4 luni, si femeile mai batrane ziceau ca nu are cum , ca e prima sarcina, de parca simteau ele in locul meu.
Nasteri usoare fetelor si LA MULTI ANI!
O sa fiu si eu mamica
elen spune:
buna
eu nu pot sa zic daca e sau nu asa (suntem inca micute), insa vin cu o intrebare: e normal oare ca la 20 s sa nu simt miscari in burtica?
mentionez ca am gemene, dar spatiu cred ca e acum :)
multumesc, va pup si la multi ani burticilor
Pepsi spune:
loreny, pai cite kg ai luat? dr iti masoara uterul, s-a dezvoltat bine? la eco bebe era cit trebuia in functie de saptamini? uita-te la pozele mele, ca am unele inainte sa nasc cu 1 saptamina, mi se parea imensa, am luat 21 kg pina la sfirsit! bebe era tare mare, a venit la 41 saptamini, nu mai avea loc! cu miscarile e normal sa nu-l simti tot timpul! il simti doar de citeva ori pe zi, acuma daca 1 zi nu-l simti deloc, mergi la medic.
elen, nu e regula daca ai gemeni tre sa-i simti mai repede, in jurul a 20 saptamini, +/- incepi sa-i simti. eu pe asta micu l-am simtit pe la 14 saptamini!
Flavia
+16, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic