FIV 96

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Galuscuta e trist ceea ce ti s-a intamplat la TM...ai de unde alege in Bucuresti, documenteaza-te,aici sunt fete care sigur te vor ajuta si sa dea DD sa iei cea mai buna decizie si pana la urma sa iti tii puiul in brate!
AndradaP ai trecut prin atata suferinta...imi pare rau...care e explicatia ca ai facut torsiune de ovar?Din cauza tratamentului pt FIV?Te admir ca esti fata luptatoare, numai astfel vei reusi, bafta multa!
Thea_m felicitari din suflet pt cele doua comori cum bine le spui, DD e mare si ti-a rasplatit suferinta!Iti doresc sarcina usoara si astept vesti de la eco de pe 9 ianuarie !!
Oana , Sheri ce faceti fetelor dragi, pe cand mergeti de manuta la mister T?Va pupicesc!!!

O zi cat mai frumoasa tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nicoll75 ma bucur sa te vad pe aici, sper sa nu stai prea mult si sa treci bariera la odisee cat mai repede. Fetele te vor ajuta si te vor sustine in ceea ce faci. Bafta multa si pupici
thea_m te felicit si aici pentru minunile din burtica si iti tin pumnii pe 9 sa le auzi inimioarele
andrada.p curat ghinion ai avut. Ma bucur totusi ca moralul tau e ridicat si bafta multa la ET cu embrioni congelati
Felicitari proaspetelor gravidute si mult succes anul asta aspirantelor

gabi

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

KoraPop nu stiu clar motivul. se pare ca trompele mele sunt foarte lungi si mobile. ovarul s-a marit in urma tratamentului de FIV si, cumva, s-au intalnit. Eu nu sunt sigura ca asta a fost motivul. Ovarul meu drept a fost inflamat (anexita) vreme de 10 ani. Ma durea la fiecare ciclu si intotdeauna l-am simtit altfel decat pe cel stang. Sunt sigura ca daca n-ar fi fost problema asta, FIV-ul ar fi decurs normal. Dar nu stiu...

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Andrada cred ca cel mai bine ar fi sa nu te mai gandesti la trecut, ce a fost a fost...e important ca vei face ET cu embrionii congelati si iti tin pumnii sa fie bine,ai toate sansele!Fii optimista!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll75 spune:

Buna fetelor.ma bucur enorm ca am fost aceptata de voi.pentru mine este un refugiu sa pot discuta de problemele mele.cand mi-am facut dosarul valoarea estradiolului era normala.toate analizele au iesit perfect.s-a schimbat valoarea in timpul inhibarii.mai departe nu am ajuns.si unde mai pui ca sant la capatul pamantului si fac foarte greu rost de medicatie.sper sa o iau de la capat in luna iulie,dar pana atunci ma voi informa foarte bine si cu ajutorul vostru voi reusi.
va pupicesc si astept noutati despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Va multumesc , fetelor, m-ati ajutat mult ...am inceput sa sun la clinici in Milano iar daca nu voi incerca in Ungaria, voi vedea...o sa va tin la curent cu ce decid.
Inca o data va multumesc

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Doamne, Andrada prin ce ai trecut! Mi-au dat lacrimile cand am citit ... Vad ca esti o persoana puternica si sunt convinsa ca vei reusi data viitoare!

Moniland, cum adica, nu mai faci la Timisoara FIV? Unde te-ai gandit sa faci?

Thea, FELICITARI pentru cei doi bebelusi! Cine este dr.Codreanu? Nu mai esti pacienta dr.Moisa? Ai facut o stimulare foarte usoara si vad ca ai urmat un protocol diferit fata de ceea ce stiam eu la Giulesti. Oricum, important este rezultatul, punct ochit, punct lovit!

Fetelor, va doresc LA MULTI ANI si un an mai bun, un an roditor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutare gagici!!!

Andrada pdoamne prin cate ia trecut...nici nu stiu ce sa-ti spun. e bine ca ti-ai revenit in primul rand psihic, o sa te refaci si fizic ...si apoi la treci la facut BB!!!


thea_m FELICITARI GRAVIDUTASARCINA USOARA SI LA TERMEN SI BB-I SANATOSI - o vste super, ne-ai mai ridicat moralul!!!

Nicollebine ai venit...si sa nu stai prea mult pe aici, sa treci la Odisee. Despre estradiolul tau nu stiu ce sa-ti zic...suntem o mana de fete care stim cam tot ce se poate despre FIv...dar la faza asta ??? Poate te lamureste cineva

Betty, Teodoran, aniast, Lachice mai fac gravidutele??

Kitta cum stai cu tratamentul??? cand mergi la eco??

Kora tu cand incepi???te-ai hotarat??

Moniland ma bucur ca nu facila Tm...experienta Galuscutei m-a dezumflat complet. te-ai hotarat unde il faci??

iliuta, Klama bucur ca v-ati cunoscut,

Aldolina Bafta iubito, 2007 e anul care ne aduce si noua in brate

CristiniciTe-ai integrat direct la Sibiu???

Va pup pe toate

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Multumesc Cora, Gabiu, Avalon,Pussi.
Avalon sunt in continuare pacienta dr. Moisa, dar cum ea nu face FIV am facut cu dr. Dorina Codreanu. Nici eu nu stiam de ea pana nu m-a prezentat Moisa si la inceput am fost putin dezamagita ca nu voi face FIV cu Marinescu sau Dracea. Dar temerile mele nu au fost justificate, pentru ca a dat dovada de profesionalism si multa bunavointa. Nota 10 pentru echipa FIV de la Giulesti. Am facut o stimulare usoara pentru un FIV pentru ca, de fapt, pornisem incepusem aceasta stimulare pentru o inseminare, si ulterior s-a virat spre FIV. Noroc ca aveam analize recente, iar feeling-ul dr. Moisa a fost foarte bun in ce ma priveste. Cred ca de asta n-am facut FIV cu Marinescu: nu ar fi primit o pacienta pentru FIV la jumatatea tratamentului de stimulare.
Andrada chiar mare ghinion. Sa iti dea Domnul putere sa depasesti aceste clipe grele si sa continui pana iti vei tine puiutul in brate.
Zisa Cami te felicit pentru forta morala si sufleteasca de care dai dovada si cu care reusesti sa treci peste greutati. Toata durerea asta se va transforma intr-o zi in bucurie.

Teodora
6+
Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

AndradaPchiar te asteptam cu vesti ca eram amandoua la aceeasi dr. (intre timp eu am renuntat la Giulesti!). Tot dr. Bucur te-a si operat? Ce tratament de stimulare ai avut? Imi pare rau pentru tine, speram chiar sa fii printre reusitele d-nei dr., dar inca o data se confirma ca organismele noastre sunt diferite si din pacate necontrolabile acolo in interior.
Theaesti prima veste buna pe anul acesta, desi minunea ta s-a intamplat anul trecut. Iti doresc di tot sufletul sa fie bine pana la capat si ....nu are de ce sa nu fie bine, nu?
Pussimultam de grija. Ieri de-abia am facut prima doza de Menogon 4/zi si maine 04.01 ma duc la analize hormonale, dar eco nu imi face. Probabil ca e prea devreme ca sa vada cati s-au format. Pe 08.01 fac eco si atunci sper sa se vada productia. Deocamdata nu simt nimic.

Mergi la inceput