Inimioare de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Laura nu am de ce ma supara pe tine . Eu am 'scris aceasta 'nazdravanie' ca pe un semnal de alarma. Mama a spalat joi rufele si a uitat sticla de clor in baie linga cada. Al meu copil a vazut-o, a venit cu ea in sufragerie si s-a asezat pe ea calare. Dopul a cedat din cauza greutatii si noroc ca era mama pe faza, l-a luat repede pe David, l-a pus in carucior si l-a si legat ca sa nu vina peste ea si a facut curat . Am mustruluit-o si eu pe mama cred ca a tras invatamintele de rigoare caci eu stateam relaxata bine mersi la servici crezind ca totul e bine si frumos.
Ma retrag si eu sunt somnorici si maine o iau de la cap cu scirbiciul la care ma duc ' cu drag si spor pentru al tarii viitor'.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna dimineata.

ANIS - Bine ati venit acasa sa-ti traiasca fetitele, si sa aiba parte numai de fericire noroc si sanatate in viata, iar tie refacere rapida

LAURA - am vazut shtrumphii impreuna cu piticul meu, sunt superbi sa le dea Dumnezeu sanatate si noroc, ce frumos se joaca ei!

La care Baby Einstein se uita piticii vostri cu placere ca am vrut sa il iau si eu si nu stiu pe care?

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Anis te rugam sa ne arati minunea mica.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Noua ne cresc caninii de sus si suntem putin cam maraiti dar din cand in cand doar. In rest facem numai prostioare, ca de aceea suntem mici si dulcici.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare gagici, m-am intors si eu de la Brasov, si
vreau in primul rand sa o felicit pe proaspata mamica ANIS, si pe Iarina, sa fie sanatoase si norocoase, multa putere tie Anis sa faci fata cu brio celor doua minuni ale tale!!!!

Noi suntem bine, a zburat extrem de repede saptamana de concediu.... dar a fost buna si aceea, nu cat sa ma odihnesc dar cat sa mai schimb peisajul si sa respir aer proaspat de munte. Zapada... a fost, dar numai pe munte. Am fost la sanius, Ioanei i-a placut la maxim, s-a speriat prima oara cand a cazut de pe sanie, dar noi am ras si a luat-o si ea ca pe o gluma... A fost o vreme superba, in Predeal am stat in maneca scurta pe partie, incredibila vremea!!! Nici nu s-ar zice sa suntem in mijlocul lui ianuarie ci undeva in aprilie, zau asa!!! Nu-mi miroase a bine schimbarea asta de vreme!!!!
Vad ca numai nasterea micutzei Iarina a mai animat putin forumul, in rest foarte slaba miscarea!!!!!

Anis, bine ai revenit acasa, cum iti gasesti putin timp....????..... asteptam sa ne spui doua vorbe despre voi si eventual si niste poze.... deja cred ca ti-am cerut prea mult!!!

Albinutza, multumesc foarte mult pentru vestea nasterii Iarinei, m-a bucurat foarte mult mesajul tau!!!!

Emaimee, poate ne mai intalnim la o plimbarica cu fetele pana sa pleci inapoi in Irlanda...!!!! O pupam cu mult dor pe Oana bomboana

Yasmari, de-abea acum am citit mesajul tau, iti multumesc foarte mult!!!

Oriadam, ce frumos!!!! O gradinitza!!!! Suuuuuper!!! Va doresc din tot sufletul vant din pupa pentru noua afacere si sa auzim numai de bine!! Felicitari si pentru baietelul din burtik, o sarcina usoara si fara probleme iti doresc din tot sufletul!!! Cat despre somn... eu am invatat-o destul de bine pe Ioana inca de cand era micutza, are acelasi ritual in fiecare seara : baitza, papa , somn!!! Doarme de la ora 20,30 pana la ora 7,30 iar dupa amiaza de la 2-4 cu aproximatie. Au existat si exceptii dar foarte rar. Din punctul asta de vedere pot spune ca sunt norocoasa. Nici la noi nu merge inca cu povestile, am incercat in cateva seri sa-i spun povesti, dar nu are rabdare sa asculte, crede ca-i de joaca si incepe sa se agite. Ca atare am renuntat, astept sa mai creasca putin si vom introduce si faza cu povestile.... de-abea astept!!!
Te mai asteptam pe la noi, stiu ca estiu extrem de ocupata, dar cand mai ai timp sa ne mai spui de voi, ok??!! Te

Acusor, si eu care-mi faceam probleme ca Ioana a mea a ramas in urma cu vorbitul!!! Si ea spune numai cateva cuvinte, nu are rabdare de loc sa ma asculte, cat despre repetat.... este un mic catar!!! Spune numai cand are eas chef, ne surprinde!! Dar daca-i spun sa repete dupa mine , se face ca nu intelege si pleaca de langa mine!!!

Laura, ce ma distreaza copilasii tai!~!!! Sunt niste scumpi!!!

Ursuletulpanda, ce ma bucur ca mai aflam ceva vesti de la tine!!! te asteptam mai des pe-aici!!!

Cristina, multa bafta la examene si te mai asteptam sa ne mai povestesti despre voi!!!!

Nicoll_Mada, ma bucur ca ai apucat sa te odihnesti putin in concediu, cat despre greturi... las' ca trec ele!!!!

Cati, si pe tine te asteptam mai des!!

Giana, foarte frumos nume ai ales, acum nu ramane decat ca bb2 sa fie fetitza...

Laura

Irda, sanatate multa mucoaselor!!!!

Cami, multa bafta la noua locatie, sper sa fie totul asa cum iti doresti tu si sotul tau sa vina cat mai curand la voi!!!

Katink, si eu sper ca anul acesta sa ne vedem cu fetele la mare!!!

MonicaElena, pupam buzitza reparata a lui Mihnea, sa speram ca nu ii va ramane semn!!!!

Va pup acum, sper sa scrieti si voi mai des,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Simonica, nu-mi place de loc tacerea asta a ta... Daca te putem ajuta in vreun fel, sa ne spui!!! Stii, de multe ori ajuta si numai faptul ca discuti cu cineva despre problema ta... Oricum, eu te imbratisez cu drag si sper sa treaca cat mai repede problemele!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ne-am intors si noi ieri din spital.Suntem bine.
Eu am febra laptelui, cu sanii varza de rani si febra 39...de abia astept sa scap de asta...

Aseara m-a pufnit plansul..o sa fie fffff greu..sunt mici amandoua..imi e frica ca nu fac fata.

Ingrid e fascinata de Iarina, o mangaie..se uita la ea..
Pun acteva poze si ma duc la nani..ca pic de oboseala..acumulata in spital..

Pozeee: http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762384706560

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

Anis,
felicitari, refacere rapida si multa sanatate!

Laura,
Maria mananca cereale de orez si grau si porumb expandate de la Romarc. sunt simple fara adaosuri. sau din cele de orez sau multicereale facute rondele de la Nutrizia sau alte firme. in general le iau din Carrefour sau de la plafar.
eu pun de mai multe feluri intro cutie, pun si stafide si le amestec si-i dau amestecate. in ultimul timp daca nu-i e foame alege doar stafidele si gata.

si-am inceput sa-i dau si morcov crud. mi-era frica sa nu rupa cu dintii bucata mare sa se innece dar vad ca ia cate putin.

de 2 zile maria a inceput sa mearga de-a bushilea. mare eveniment pt noi ca n-am mai vazut asa ceva. si cand nu-i dam ceva se enerveaza se pune in 4 labe si-ncepe sa urle.
aseara am tuns-o din nou ca iar avea pleata mare si s-a speriat infiorator cand a vazut parul curgand peste ea. a urlat de credeam c-o sa vomite. apoi spalatul si uscatul pe cap...mare tragedie...zici ca cine stie ce i s-a intamplat. la noi uscatul pe cap e chin mare ca are par mult si des si nu-i place.

mamica de maria, 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Anis am vazut pozele cu proaspata minune mica. E cu adevarat FRUMOASA, asa cum putini nou-nascuti sunt! Inca o data va urez multa sanatate, tie sa iti treaca repede febra laptelui si micuta sa pape bine. Grijile lasa-le deoparte pt ca o sa te descurci cu siguranta. Esti o mama care isi iubeste copiii iar asta e cea mai importanta conditie ca totul sa mearga bine.

PS: cu pozele astea mi s-a facut un dor de bebe miiiic

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Doamne , ANIS, ce dulce este Iarina, si ce maaareee este!!! Eu zic sa nu intri in panica, este greu intr-adevar, dar te vei descurca tu ca esti fata descurcareatza!!! Te pupic, sper sa-ti treaca febra laptelui si sa scapi de durerile de sani.

Am pus ceva fotografii de la noua casa, daca vreit sa vedeti casutza noastra, va invitam sa vizionati:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/album?.dir=75bere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Pupam,

poze

Mergi la inceput