Inimioare de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
Monica-Elena spune:
LA MULTI ANI PTR SF.ION CA NU STIU DACA MAI POT INTRA.
la multi ani ptr Ioana a Irinei, ptr Corbioana si ptr toti piticii si mamicile care poarta acest nume. sa aveti parte numai de bucurii si fericire.
irinabungau spune:
Monica Elena , multumim foarte mult pentru urari!!!!
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
andre_ea spune:
Fetelor, a dat ieri Tudor un cap de canapea. A fugit tare s-a impiedicat si s-a lovit de bratul canapelei care are o chesie tare cum e cantul usii. S-a lovit ingrozitor de tare. A capatat o umflatura mai mare ca cea de cand a fost lovit cu bicicleta. Am zis ca mor. Peste noapte i-a trecut umflatura, dar a ramas cu o dunga urata care incepe din par si se termina in sparnceana. Nu stiu cum face copilul meu de se loveste numai la cap.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Laura25 spune:
Buna, fetelor!
La multi ani si sa aveti un an 2007 mai frumos, mai bogat si mai plin de iubire decat 2006. Sanatate multa si numai realizari frumoase!
Am tot citit zilele astea, dar am patit ca Irda, nu mai incap de copii la calculator de cand am descarcat 5 Gb de Beby einstein. Ai mei nu stiu sa zica, dar trag de scaune si maraie intr-un mod sugestiv .
Noi ne luptam de cateva zile cu o pacoste de raceala care ne infunda nasul si nu ne lasa sa mancam si sa dormim ca lumea, dar suntem pe drumul cel bun, spre vindecare.
Rares se lauda cu 4 maselutze, dar care au iesit pe nesimtite, spre norocul nostru. Bianca are in continuare doar 2 masele si 6 dinti. Eu sper sa-i iasa totusi cei 2 dinti din fata.
De revelion am fost cu uratul pe la rude, apoi program normal: papa, joaca, somn ( am sarit peste baie), noi TV, sampanie, pupaceli, somn.
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
ema.nu.ela spune:
ca mi-am adus aminte: cort din ala din 3 bucati (intreba cineva) am vazut la carrefour orhideea in bucuresti la 75 ron.
n-am luat ca noi avem o casuta mai mica din fas si ala mi s-a parut tare mare.
irinabungau spune:
Andre_ea, si Ioana face ce face si tot la cap se loveste.... a inceput de pe 1 Ian si o tine tot asa!!!! Sper sa nui fie ziua si lovitura, ca o leg de pat!!!!! Pupam cucuiatul mic, sa se faca bine!!!
Laura, de unde ai desacrcat Baby Einstein??? Ca vreau si eu....
Va pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
Dianami spune:
Salutare!
Acusor, multumim frumos! Felicitari pt. mutat! Chiar daca e cu chirie, e ...altfel, te inteleg perfect . Am vazut pozele cu Teo, e un scump, are falcute ca ale Iuliei, numai bune de pupat non-stop . Iar tu arati f. bine !
Cortul l-am luat din Orhideea, 3 piese 52 ron, inainte de Craciun. Am citit acum mesajul Emanuelei si vad ca e mai mult...s-o fi scumpit. Daca ajung maine te anunt de pret. Si eu am cautat mai mic, dar nu mai aveau decat asa, dar sunt multumita.
Am uitat sa te felicit pt. nepotica! Sa fie sanatoasa, norocoasa, iar mami sa se refaca rapid si sa aiba mult laptic!
Pupici!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Anis, te-ai intors in Bucuresti? Sau vrei sa nasti la Breaza ? Am vazut ieri la stiri ce nameti sunt la munte .
Irina, multumesc de aprecieri, nici Ioana nu e mai prejos. Mie imi plac fetitele cu bucle, are si Iulia momentan, sper sa nu-i dispara . Ma bucur ca ati petrecut frumos cu tati acasa .
Andreea, pupam cucuiul lui Tudor, sper sa-i treaca repede. Imi pare rau ca v-ati necajit. Nu am mai vorbit acolo, a intervenit ceva. Vorbim pe mess.
Albinutzza, imi place numele albinutei mici . Sarcina fara probleme in continuare, mai ai putin .
Dianami spune:
Dede, pupam pe domnisoara Medeea cea frumoasa! Ai avut un Revelion pe cinste in garda . Intre o sarma si o salata...hop si un bebe .
Yasmari, m-ai dat gata cu peripetiile tale. Ai un talent la povestit...e imposibil sa nu starnesti macar un zambet. Sunteti bine acum? Sper ca da .
Irda, tinem pumnii la masele, noua ne-au iesit fara mari probleme, doar a ros tot ce putea roade. Eu as zice sa mai astepti o luna pana sa incercati sa faceti bebe, daca ai 2 ovulatii intr-o luna, una sigur nu-i buna. Mai bine stai inca un pic .
Dianami spune:
Ioana, e tare strengar Andrei cu chitara aia. Facem o trupa ? Imi plac pozele cu caciula de Craciunel . Sunteti niste frumosi toti 3.
Cami, Anda, un an bun si voua si familiilor voastre!
Emanuela, facem galerie maselutelor Mariei. Pt. pancake trebuie forma speciala parca, nu? Nu am facut pana acum, dar m-ar tenta, desi Iulia nu prea mananca dulce, doar gusta .
Laura, un an bun si voua! Si Iulia e amatoare de Baby Einstein, prefer sa o pun la un film din asta decat la desene animate. Felicitari pentru maselute si sanatate lui Rares!
Acusor, si Iulia tot asa se baga, prin toate cotloanele, am ajuns la concluzia ca vrea o ascunzatoare a ei . Si-asa am cautat de am innebunit suzetele, mai are doar una, celorlalte nu stiu ce le-a facut...le-o fi pus la gunoi . Norocul meu ca nu o cere decat la culcare, sa adoarma.