PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Uite ca am apsat pe ceva pe aici si l-am trimis asa...doar cu salutarea...
referitor la somnul asta...la noi situatia s-a mai imbunatatit de ceva vreme, dar nu e chiar totul ok. In sensul ca inainte adormea pe la 24.00, in brate la noi. Acum papa pe la 21.30 si adoarme pe la 22 (maxim 22.30) singur in patutul lui, in brate cu ursuletul si cu veioza aprinsa. Se tot maraie si se foieste, dar il las acolo si adoarme in final. La noi problema (daca pot sa-i zic asa) este pe la 4-5 (rar pe la 3.30) cand se scoala sa pape (160-200 ml lapte)si, desi am incercat sa nu-l bag in seama, nu se maraie sau foieste ci urla de-a binelea si nu-i trece decat in secunda cand simte biberonul. papa si apoi plec de langa el, il aud ca se misca, dar adoarme iar si se trezeste la 8.Am incercat in cateva nopti sa-i dau ceai sau apa (bea 200 ml de apa daca-l las), numai ca dupa o ora iar ii trebuie de papa.
Ce sa fac? El papa cam la 4 ore si in timpul zilei si ma gandesc ca de la 21.30 pana la 4 e chiar mai mult decat programul lui. Credeti ca poate sta pana dimineata doar cu cei 200 ml papati seara (cu 1 cupa cereale)? Sa-l las sa urle de foame noaptea? Cat sa-l las? O jumate de ora?Ca innebunesc dupa 3 minute....dar daca garantati ca tine figura cu lasatul sa planga, as incerca, mai ales ca din ianuarie ma intorc la job.

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

LUSHK, noi de revelion mergem la nasi pe la 22.00 si pe bebe il lasam acasa cu mama si cu soacra (care vine la noi de revelion). Vrem sa ne intoarcem acasa dimineata pe la 5-6, dar nu cred ca o sa rezistam atat, ca nu mai suntem nici noi tineri

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mihatocae, de ce sa nu-l lasi sa pape noaptea, cred ca singur va renunta la ea, cand va fi pregatit;
noi am iesit azi afara, si la vreo 500m de casa a inceput sa planga, n-am putut s-o potolesc deloc, ne-am intors (eu plina de nervi bineinteles); acum doarme, dar mi-e teama sa nu faca rosu in gat fiindca a plans non-stop pana acasa;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Hello,
Mi-a fost dor de voi desi doar vreo 2 zile nu am dat pe aici.Dependenta bat-o vina
Assa piersicuta sa se faca bine repede!
Mamanati exact asa am patit si eu cu David,pana pe la 6 luni jumate numai in brate leganat adormea si ma rupea de spate ce greu era.Pana cand mi-am luat inima in dinti si l-am invatat sa adoarma singur.Mai intai ziua apoi am incercat si noaptea.Ce sa zic,a fost greu si ffff stressant pt. urechi dar a meritat,atat de usor adormea dupa aceea,si acum bineinteles.
Eliya stii ca aici bebeii sunt grasani rau de tot,asa ca nu iti fa griji,e gena japoneza de vina;sa vezi ce o sa piarda din greutate cand incep sa mearga in 4 labe.Voi ce vaccinuri ati facut? Noi nu am mai prins polio,o sa il facem la primavara.Doar BCG-ul l-am facut.Pe la voi prin Osaka cum e?
Fetele daca nu reusesc sa mai intru anul asta va doresc un AN NOU FERICIT,petrecere frumoasa si anul viitor sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!
toate piersicutele si mamicile!

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Assa ma bucur ca Vladut e mai bine. Si suntem siguri ca pana maine ii trece. L-am trecut la lista cu dintzisorii.

Dariana vezi ca am facut lista si cu TATA. Dar cum ti-am mai zis acolo ai nevoie de 4 martori.

Katik si noi trimitem pupici Krisztinei si lui Robert. Si de abia asteptam sa se faca vremea faina sa ne intalnim.

Fetelor va multumesc ca mi-ati raspuns in legatura cu iesitul afara. Azi NU am iesit. Si vad ca acum si fulguie un pic. Da' fulgi dintr-aia mici.

De Revelion il lasam pe tati sa faca planuri: ori la nasi (cu discutii alea, alea) ori nu stim... Eu parca l-as duce pe Luca la soacra-mea sa doarma noaptea (desi mama s-a oferit sa vina sa stea cu el). Numa' bine as face si o proba. Ca parca in februarie m-as duce un pic pana in Austria, daca tot intram in UE, nu?! Dar ma mai gandesc.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Anasia stai linistita ca si Luca a facut la fel in ultimul timp. Plangea afara, dar nu a patit nimic raceli sau alte probleme.

Mihatocae eu zic sa-i dai lapte ca in timp va renunta la masa asta. Si eu am patit la fel cu Luca meu. A avut vreo saptamana in care se trezea pe la 3-4-5. Ii dadeam suzeta, dupa o ora iara si tot asa. Vreo 2 nopti am incercat cu suzeta. Dupa aia am inceput sa-i dau ceai, tot asa vreo 2 nopti ceai si trezit din ora in ora. Pana la urma n-am mai rezistat si i-am dat lapte. Vreo cateva nopti s-a mai trezit dupa care gata, s-a facut baiat cuminte si sper ca asa va ramane. Eu in schimb am observat ca, cu cat doarme mai mult ziua, doarme bine si noaptea. Luca, in general, adoarme pana in ora 9 si se trezeste pe la 7-8 dimineata.

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Consi cred ca nu se intampla nimic daca nu il scoti o zi doua afara. Daca nu mai sta in carutz incearca in marsupiu (mie mi se pare foarte incomod prefer wrap-ul). Cu statul in carutz a facut si Alexei tam tam la un moment dat dar a vazut ca nu are incotro si acum e fericit in carutz.
anasia stai linistita nu cred sa faca rosu in gat doar de la atat ca doar nu a urlat ore in sir in aer rece.
lushk eu merg cu prietenii la un restaurant de revelion. Alexei ramane cu mama mea. Vom pleca dupa ce ii facem baie si vom sta cat rezistam.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Muuh sa stii ca asa o sa fac. Poate isi revine si Luca. Eu il lasam sa maraie, dar ieri totusi nu s-a potolit.

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

consi;
muuh, ;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

quote:
Originally posted by Lushk

AAAaa...am primit de craciun de la bunici o handycam Sony si nu reusim sa copiem filmuletzele in calculator...fetele care detzineti asa ceva (ca parca am mai auzit pe-aici) cum reusiti? trebuie un program special sau cum? noi nu suntem foarte priceputi in ale calculatoarelor dar nici amatori...am incercat in fel si chip...nu vrea...Pliiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz...

Lushk

Ai nevoie de un program DVD Ripper care iti permite sa copii materialul inregistrat de pe dvd-ul camerei, o data finalizat,pe calculator. Il poti gasi, de exemplu, pe:

http://www.riphelp.com/downloads/dvddec.html

Sper sa-ti foloseasca!

Mergi la inceput