Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!
Raspunsuri - Pagina 25
DARAEL spune:
Si a venit si aceasta zi minunata, tocmai potrivita pentru a-i ura tanarului Rares cele cuvenite.....
La Multi Ani smecherelului Rares Ioan (ad_rasnov)
!!!
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
Credeti ca Viata e grea ? Asa o fi... dar trece repede
ad_risnov spune:

Multumim mult de tot pentru urari si pentru gandurile voastre bune
!!! Din pacate eu nu am avut timp sa intru pana la ora aceasta pe forum pentru ca azi am organizat o mica petrecere acasa, cu cativa copilasi si mai multi parinti
. Rares a fost in elementul lui, mai ales ca se intelege mai bine cu oamenii mari decat cu copiii
.
Rares a fost tare fericit pentru ca a primit toata ziua niste cadouri minunate de care s-a bucurat din suflet
. Deja doarme cu una dintre masini
.
Maine promit sa pun si cateva poze.
Pupici si toate cele bune!!!
Roxana_G spune:
Bianca
Sa fii sanatoasa si norocoasa, sa ai numai bucurii si sa ii bucuri pe parinti! 
Rox
11+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
aramona spune:
Va pup pe toate si pe toti!
Nu am mai intrat de o vesnicie...mi-e greu cu doi, singuura, fara ajutor....Acum sunt din nou cu amandoi acasa, pe antibiotic!
Sunt epuizata fizic si psihic...ce bine era dc faceam copii mai devreme (adica pe vremea cand eram si eu mai pustoaica!!! Nu mai am rabdare...of...
Allen mananca doar san, a luat super bine in greutate, Maysa e o nazdravbana, face cat 10 baieti la un loc (n-o spun eu, ci mamici de baieti!)
Trecem noi si peste asta, crestem...crestem...!
Insa e super frumos! Ma uit la cei doi copilasi ai mei si nu-mi vine sa cred ce minuni am!
Va pup pe toate! Sarcina ushoara noilor gravidutze, ma bucur sa aflu astfel de vesti!
Multumesc din suflet pentru urari, chiar daca tardiv, urez tutuor copilasilor un "la multi ani" din suflet, sa creasca mari sanatosi si voiosi, sa-si bucure parintii!
Si nu promit, insa mai incerc sa postez cate un mesaj, din cand in cand...cand pot!
Si voi veni si cu poze!

DARAEL spune:
Credeti ca am fugit ? Nop... nu scapati asa usor.... M-am ascuns
printre petrecaretii
care au navalit la petrecerile de astazi
.....
La Multi Ani Bianca-Iustiana (dady68)
La Multi Ani Andrei (onix)
Ah, ce bine ma simt..... its party time..... fug acum sa prind inca o felie de tort... nu-i asa ca vreti si voi
?
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
adlemi spune:
Bianca 
Andrei 
Maria 
Jessica Sara 
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://www.dropshots.com/adlemi
Roxana_G spune:
Andrei 
Maria 
Jessica Sara
Sa fiti sanatosi, norocosi si voiosi!
Rox
11+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
DARAEL spune:
La Multi Ani Maria (amipreda)
La Multi Ani Jessica Sara (DanaEma)
Chiar daca nu ati mai scris de mult, noi nu v-am uitat si avem pentru voi un loc special in gasca smechereilor de ian feb
.....
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
DARAEL spune:
A sosit vremea Amintirilor din Copilarie
.... Sper ca voi fi iertat ca am "uitat" pe drum mutuneii
...
Autor: saphir
Raspuns la: 15/02/2004 21:32:27
Adina, se pare ca numai noi doua am ramas pe aici!Tare "guralive" or mai fost fetili istea pana or nascut...apoi....pace!!!
Pe mine m-a mai lasat tusea...in rest, ma plictisesc!
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: DARAEL
Raspuns la: 16/02/2004 01:14:29
Se pare ca atata am ras cu dopul care acuma este, acuma nu mai este, incat am ajuns si noi sa aflam cum e cu treaba aceasta !
Anunt important : aseara am pierdut dopul gasitorului i se va da o recompensa
gelatinoasa !
Fete dulci, Darael se interneaza dimineata pentru a scapa de cerclaj pentru ca, desi ideea era sa fie scos vineri, dopul cu pricina si cateva contractii l-au facut pe nenea dr. sa ne cheme dis-da-morning la spital. Pe data viitoare,
DARAEL & Maria-Daria (38 W)
A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile. DEMOCRIT
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: Roxana_G
Raspuns la: 16/02/2004 01:45:59
Bine v-am regasit mamici si burtici! De data asta va pupam in duet, eu si BB Alexandra Maria. BB s-a nascut pe 10 februarie ora 17.30 la Municipal (cu Dr. Badiu), natural, usor si fara sa o supere pe mami. Este o scumpa mica si draguta.
Felicitari tuturor noilor mamici! Sa va traiasca BB-ii si sa fie sanatosi si papaciosi.
Imi pare tare rau ca nu am dat nici un semn pana acum, insa ne acomodam un picut mai greu. Oricum, multumim mult de griji si urari si le doresc viitoarelor mamici curaj mult si nastere usoara.
Rox si BB Alexandra Maria (5 zile)
Autor: Adina Iulia
Raspuns la: 16/02/2004 04:13:15
Roxana si Alexandra, bine ati venit acasa!
Darael...ce sa zic...m-ai lasat cu gura cascata. Pai bine, asa ne-a fost vorba? Sa pierzi tu tocmai minunatie de dop...unde l-ai pierdut? Sa te ajutam sa-l gasesti?!
Pupici multi si iti tinem pumnii azi. Deci vine si Daria, draga de ea...
Saphir, acum chiar ca o sa ramanem singurele pe forum. Desi cred ca o sa mutam tabara...la bebelusi.
Adina+BB38W
Autor: saphir
Raspuns la: 16/02/2004 10:50:01
ALEXANDRA, bine ai venit!Roxana, refacere grabnica si sa ai un BB cuminte si papacios
DAREL, te asteptam cu vesti si daca nasti, o nastere usoara
Adina...dupa cate observ eu , trebuie sa ne mobilizam, ca altfel ramanem in urma .
Va pup
Saphir 39 saptamani
Raspuns la: 16/02/2004 11:30:18
Ei, Saphir, sunt convinsa ca mi-o iei si tu inainte si raman ULTIMA! Ca motata mea nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa... Intr-un fel e mai bine, ca mi-a zis anestezista ca nu-mi poate face anestezie daca sunt racita...cica peridurala da, dar generala nu ar fi recomandat...si nu putem sti exact cum stam cu nasterea...
Dar sunt fericita ca anestezista, care stia ca trebuie sa nasc ieri, a sunat in disperare sa vada cum stam...asa ca vine sigur la nastere si mi-a promis peridurala cu pompita, sa dau drumul la anestezic in functie de durere.
Darael, sa ne spui cand ajungi acasica care-i situatia! Vine Daria sau nu vine azi?!Promit ca actualizez eu lista cu coordonatele Dariei, ca un ajutor constiincios de scrib ce sunt!
Adriana, te asteptam acasa! Nu mai stim nimic de tine! Sper ca esti OK.
Adina+BB38W
-------------------------------------------------------------------------------
Raspuns la: 16/02/2004 12:07:05
Ce sa va zic ? Dopul l-am pierdut pe undeva, prin zona
, si nu-l mai gasesc !
Asa ca astazi dimineata pe la ora 10 am scapat de cerclaj. Despre nastere mai vorbim noi, caci numai micuta Daria stie cand vrea sa scoata ochisorii si nasucul in lume. Pana atunci, tuturor !
DARAEL & Maria-Daria (38 W)
A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile. DEMOCRIT
Raspuns la: 16/02/2004 12:19:09
Darael, sa vezi tu daca nu nasti in 2-3 zile! Ce te invidiez!
Pupici
Adina+BB38W
Autor: alina constantin
Raspuns la: 16/02/2004 12:19:55
M-a sunat Adriana. Se pare ca azi ies din spital. Mai pe seara probabil ca va va povesti chiar ea cu mai multe amanunte....cum a fost! Cred ca pe la 4 ma duc sa-i iau de la spital.
Va pup!
Alina
Raspuns la: 16/02/2004 13:43:53
Nu ies azi din spital...ies maine.Va tin la curent...azi Adriana era cam suparata ca nu prea i-a venit lapticul, dar o sa vina cu siguranta.
Autor: adlemi
Raspuns la: 16/02/2004 13:52:27
Salutare fetelor,care ati mai ramas pe aici...Noi inca suntem burtici si asteptam sa fim mamici.Desi azi teoretic ne expira termenul,vad ca nu se intampla nimic.Am avut oarece probleme in ultima vreme-cu doctorul,nu cu altceva...Drept urmare,ne-am schimbat doctorul,ne-am schimbat spitalul,ne-am schimbat conceptia...Se pare ca-i calc pe urme Ioanei 77,caci nu-s singura pacienta ce a evadat de la Pantelimon...Vom naste la Giulesti.Nu stim cum e acolo,dar doctorul cu siguranta e mai preocupat de starea noastra de sanatate...
Sambata ne-a desfacut cerclajul astfel incat BB Andrei are drum liber...Deocamdata nu da nici un semn ca s-ar grabi sa iasa.Am avut oarece contractii dar nu foarte dureroase si nici foarte regulate.Astept sa vad ce vrea domnul Andrei.Pana una alta m-am apucat de super curatenie prin casa(inclusiv spalat covoare-stiu,is nebuna...),dar nu m-as baza foaret mult pe lucrul acesta ca sa spun ca se apropie nasterea.Am tot facut super curatenii,am ajuns si la termen dar nu se grabeste sa iasa.Si pe de-o parte,parca nici nu-s pregatita psihic de marea intalnire.Asteptam.Cam atat de la noi.Am ramas ultimii...
Pupici la burtici,viitoare mamici!
Adlemi si BB Andrei (inca in burtica)
Raspuns la: 16/02/2004 16:14:01
Adlemi, pai cand am vazut ca ai postat am intrat repede si cu emotii sa vad cand ai nascut, si cum...si tu asa veste ne dai?!
Ce rau imi pare de Adriana ca nu vine azi acasa. Dar maine sigur ii da drumul, nu?
Adina+BB38W
Autor: Anina_n
Raspuns la: 16/02/2004 16:17:02
ce ma bucur ca ti-am vazut numele pe aici ! Nu mai stiam nimic de voi, ma bucur sa aflu ca sunteti bine !
Sunt cu gandul la voi ! Nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi !
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
Raspuns la: 17/02/2004 02:37:54
In Lumina si Iubire, ca Om intre Oameni am venit pe Pamant dorind ca Viata mea sa fie plina de Fericire, Sanatate si Bucurii, sub semnul Intelegerii si al Intelepciunii, al Dreptatii, Armoniei si Adevarului.
Sa fiti iubiti !
Maria Daria
Corrydo - 27 dec cezariana - Bogdan (2.800g/50cm)
Georgy - 27 dec cezariana - Cristian Constantin (3.300g)
Layla - 29 dec natural - Daniel-Alexandru (3.350g/50cm)
Diana_b 02 ian natural Mircea (4.400g/54cm)
dienuca 02 ian natural - Rares Alexandru (3.100g/51cm)
Lavv - 07 ian cezariana - Alexandru (3.150g/50cm)
Klavier (Adriana) 09 ian - Andrei
Ellie SUA 09 ian natural - Samuel Claudiu (3.300g/50,8cm)
Lala26 12.01 natural - Rares Petru (4 kg/55cm)
Ane2 - 17 ian cezariana - Rachella Alexia - (3.000g/53cm)
Caro (Lidia) - 18 ian natural - Thomas Adrian (3.115g/50cm)
Lia70 19 ian natural - Alexandru (3.700g /51 cm)
Helen 21 ian cezariana - Dan Cosmin (4.000g/53cm)
Firuta - ? ian cezariana - Eduard Andrei (3.900g/53cm)
miky24 23 ian natural Nikolas (4 060g/51cm)
Fabi, France 26 ian cezariana - Carina Flavia (3.150g/49cm)
Aramona 27 ian natural - Maysa Andrada (4.000g/...cm)
Narcisa 27 ian cezariana - Vivien (4.350g/57cm)
Andra28 27 ian natural - Mihai Alexandru (3.550g/53 cm)
Ioana77 28 ian cezariana - Arturicii Philip (3.000g/50cm) si Yann (2.400g/46,5cm)
Amuleta 29 ian cezariana - Alma (4.000g/52cm)
Magda30 30 ian cezariana - Ioana Miruna (2.750g/48cm)
Tatiana G 31 ian natural - Clara-Maria (3.200g/56cm)
Crisnemes - 31 ian natural - - ? (3.300g/56cm)
simona74 02 feb natural - Andreea Teodora (3.100g/?)
Andruska 06 feb cezariana - Matei (4.250g/53.5cm)
Babee - 06 feb natural - Philip alias Bubu (3.990g/52cm)
Elena I. 06 feb cezariana - Erica (2.500g/?)
Roxana_G 11 feb natural ? - Alexandra-Maria (3.650g/49.5cm)
Adriana (Ad_Rasnov) 13 feb cezariana - Rares Ioan (3.600g/)
DARAEL 16 feb natural - Maria Daria (3.500g/49cm)
IoanaCo - 12.02 - Cl. Stanca - Cluj, Dr. F.Florescu, baietel (Darius)
Adlemi - 16.02 - Spit. Pantelimon, Prof. Ancar, baietel (Andrei) - cezariana
DanaEma - 18.02 fetita
Saphir - 24.02 baietel
Adina-Iulia - 25.02 - Spit Universitar, Dr C.Grigoriu, fetita (Olivia Karla)
DARAEL & Maria-Daria
Raspuns la: 17/02/2004 08:38:31
Sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatoase si fericite toata viata si sa va ocroteasca Dumnezeu!
Felicitari parintilor! Te asteptam acasa cu vesti!
Bine ai venit, Daria! Sa ai parte in viata doar de bucurii! Sa fii desteapta, frumoasa si cuminte, sa ii bucuri mereu pe parintii tai!
Adina+BB38W
Raspuns la: 17/02/2004 10:50:18
Aiz e ziua cea mare: Adriana si bb Rares vin acasa. La 15.30 ma duc sa-i iau de la spital!! Va puuuuuup!!!
Autor: fabi
Raspuns la: 17/02/2004 10:54:39
Felicitari Darael, sa-ti cerasaca fetitza maer si sanatoasa si sa va bucurati alaturi de ea!!!!!
Autor: layla
Raspuns la: 17/02/2004 10:54:50
DARAEL FELICITARI SA-TI TRAIASCA PRINTESA!
MARIA DARIA Bine ai venit!
Layla si Daniel Alexandru 7 saptamani
Autor: Ioana77
Raspuns la: 17/02/2004 11:08:35
Sa ai parte de multa sanatate si de fericire!
DARAEL FELICITARI !!!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album