Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 - PARTY!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

LA MULTI ANI , ALEXANDRU !!!!! Sa cresri mare, sanatos si voinic !!!

La multi ani, iubitul meu, Albert !!!

Multumim ptr. urarile la adresa lui Albert. Astazi l-am luat la firma cu noi si maine seara il sarbatorim cu invitati !!

Sa il ajutam pe Alexandru

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Alexandru
Albert

Ioana, am vazut pozele, frumosi foc baietii vostri!!! Cred ca mereu este galagie si veselie la voi in casa!

Roxana, stiu si eu ca sarcinile "cu probleme", de genul nepotrivirilor cromozomiale (sau multe altele), sunt eliminate de corp, fara alte "explicatii" .... si poate ca-i mai bine asa....
Durerea mea cea mare a fost ca nu am fost sigura ca sarcina s-a oprit in evolutie si, datorita recomandarilor prea grabite ale dr-ilor, am chiuretat-o. Este posibil ca inainte de chiuretaj, sa fi avut avort spontan, dar este posibil sa fi dat si peste dr-i incompetenti sau lipsiti de interes in a ma ajuta sa pastrez sarcina. Din pacate, acum nu mai pot afla adevarul.....
Insa am invatat multe despre mine si despre viata, in general, din experienta asta!
Cat despre analizele pt care mi s-a recoltat sange azi (citomegalovirus, rubeola, toxoplasma, chlamydia, toxocara +urocultura), am aflat tot de pe forum. Ai putea si ar fi bine pt linistea ta, mai ales acum, sa le faci si tu.
Sunt cam scumpe, au costat in total 328 lei la Synevo in Cta, dar prefer sa fi dat banii astia doar pt a afla ca sunt sanatoasa si pot sa-mi vad linistita de viata!!!
Sotul meu scumpic, aseara, m-a facut sa rad si sa plang in acelasi timp: "Sa stii ca EU sunt pregatit din toate punctele de vedere sa devin inca o data tatic!!!"

O zi frumoasa tututror!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vic, sunteti tare dulci tu si sotul tau. Va descurcati voi sa o luati de la capat. Sa stii ca prietena mea a asteptat 2 saptamani inainte de chiuretaj si pana la urma tot acolo s-a ajuns. Tot asa spera ca mai este ok.
Dar acum pari mult mai bine si e bine ca ai facut si analizele. Eu le-am facut deja, fii fara grija. Eu sunt cam ipohondra de felul meu si la sarcina asta si mai si ca la prima. Pupici lui Sebi, sa ne mai povestesti ce face.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani Albert, La multi ani Alexandru.Sa fiti veseli si sanatosi mereu

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Va pupic si va doresc weekend placut! Azi m-am simtit mult mai bine. Ma duc sa ma tund si sa ma coafez si acasica.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani tuturor puiutilor de ianuarie - februarie sa cresteti mari,sanatosi si frumosi si sa aveti viata plina de bucurii!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 31+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

LA MULTI ANI TUTUOROR PUIUTILOR SARBATORITI PANA ACUM.SA CRESACA MARI,FRUMOSI SI INTELIGENTI CUM SUNT DEJA!!!!!
VA PUPAM CU DRAG SI NU V-AM UITAT!!!!!!!!

Am intrat sa va anuntam ca vom avea un BAIETEL!!!!!Nu stiu inca numele,dar va anunt.Se va naste la sfarsitul lui mai.
Va pup

poze
Iri +22 si Iris

Mergi la inceput

Cosmin Sa cresti mare, sanatos si voinic!

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani......tuturor, dar mai ales puiutilor nostri
Robert!
Daniel-Alexandru!
Matei!
Mircea!
Mihnea-IIoan!
Dragos!
Alexandru(lavv)!
Laura!
Amelia!
Eduard-Andrei!
Robert(ramonaa)
Rachela!
Alexandru(lia70)!
Albert!
La multi ani Cosmin!

Sa cresteti mari, frumosi , sanatosi si norocosi cat cuprinde!

La multi ani pentru anul 2007!
Sa fie plin de impliniri, fericire si spor in toate!
Ramonaa, felicitari! Sa-ti creasca mare sanatoasa si cuminte!
Iris, sarcina usoara si o nastere fara dureri!Sa-ti traiasca samburelul-baietel!
Roxana, dubla felicitare! Sa fiti fericiti in noua casa si alaturi de noul membru al familiei. La mai mare!

Doamne, ce de lume noua...tare ma bucur sa aflu vesti bune despre fiecare. Vrem nu vrem am pus o picatura de suflet in relatia noastra cu fiecare eveniment placut sau mai putin placut, si am participat la momente din viata nostra, pe care cred ca nu le vom uita niciodata. Ma bucur ca existati!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am ratat o gramadade petreceri ....
deci, in ordinea numerelor de pe tricou:

Eduard-Andrei
Robert
Rachela Alexia
Alexandru
Albert Eduard
Thomas Adrian