masina de facut paine!
Raspunsuri - Pagina 2
tyaa spune:
Kid2003, m-am gandit si eu ca a fost prea mult lichid numai ca am crezut ca o sa iasa mai pufoasa, ca painea la cuptor.
Faina am masurat-o cu paharul pe care il are masina, apa la fel, celelalte ingrediente cu lingurita din dotare. Poate trebuia paharul mai plin.
Am si deschis masina de mai multe ori, habar nu am cand, ca mai framanta si iar se oprea si tot asa....
Mai incercam, mai incercam....pana ne iese perfect
Multumesc fetelor.
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
Delidana spune:
Tyya, masina nu se deschide sub nici o forma in timp ce face piinea!!!
Daca zici ca ai respectat instructiunile referitoare la ingrediente inseamna ca asta a fost cauza piini lasate: faptul ca ai deschis capacul in timp ce mergea. La inceput, cind pui ingredientele, masina le amesteca, apoi face o pauza, apoi iar le amesteca. Asta se intimpla de citeva ori. Nu se deschide capacul masinii decit la sfirsit, cind suna (ca la microunde). Eu am o masina Hitachi de vreo doi ani si sint foarte multumita de ea.
De asemenea, temperatura camerei in care este amplasata masina influenteaza piinea. Cind era foarte cald si umed aici, piinea iesea mai pufoasa si crestea mai mult. Acum a scazut drastic umiditatea din aer si e mai racoare, iar piinea iese mai mica, are coaja mai subtire si nu mai e asa de pufoasa, desi folosesc aceleasi ingrediente in aceleasi cantitati. Este foarte buna insa si-a schimbat consistenta.
Citeste bine cartea care vine cu masina, acolo ar trebui sa ai toate indicatiile si contraindicatiile. Daca urmezi totul pas cu pas asa cum scrie, ar trebui sa nu ai probleme.
Uite aici un link despre masini de facut piine, in engleza: http://www.realfoodliving.com/breadmachine.htm
Mai incearca si spune-ne cum ti-a iesit.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Siminaf spune:
Scuze de off-topic, dar m-am uitat pe pozele de pe la semnaturi.
Oana, ce mare si scump s-a facut Andrew! Si ce seamana cu tati, nu?! Sa va traiasca!
Delidana, m-am uitat de cel putin 3 ori la pozele tale si tot nu ma satur! Su-per-be!
Delidana spune:
Siminaf, multumesc de aprecieri.
Am un sot pasionat de fotografie, printre altele...
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie