ajutor ! cezariana!

ajutor ! cezariana! | Autor: KIK

Link direct la acest mesaj

Craciun Fericit tuturor!
Fetelor am rugamintea la voi sa ma ajutati cu un sfat cat mai repede posibil. Sunt gravida in luna a IX-a si sufar de aritmie extraventriculara. Am facut fata cu greu sarciniii pana acum, orice efort sau emotie declansandu-mi aceasta stare. Am fost de nenumarate ori la cardiolog si chiar am tinut un tratament usor pt aceasta boala a mea. Am discutat si cu ginecologul (dr. Radoi de la Municipal) spunandu-i ca in situatia mea am nevoie de cezariana plus ca am 37 de ani. Insa dr. meu a tot ocolit subiectul spunand mereu ca mai avem timp sa vorbim despre asta bla bla si m-am trezit acum cu 2 sapt inainte de termen ca-mi spune ca nu-mi face cezariana, ca n-am nimic, ca e mai bine pt mine sa nasc natural etc. Sunt disperata pentru ca stiu ce inseamna aceste crize de aritmie, pulsul imi creste foarte tare am avut si 150 batai /min iar un efort m-ar termina. Medicul meu carDiolog, care e un foarte bun specialist de la Spitalul Militar, mi-a spus clar ca am nevoie de cezariana si chiar a scris pe bilet "se poate recomanda si efectua operatia de cezariana" si "evita efortul fizic" insa ginecologul meu spune ca nu-i suficient. Sunt disperata si nu stiu unde s-o apuc. Ce sa fac? O sa incerc acum sa-mi caut alt doctor sa-mi faca cezariana dar va da-ti seama ca-n situatia mea asta imi trebuia acum.
Va rog mult ajutati-ma cu un sfat!!!! Poate stiti voi un doctor bun care ma poate lua acum! Nu se pune problema de bani cum nu s-a pus si la dr. radoi...
kik

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina_Anca spune:

Craciun fericit si tie !
Imi pare rau sa aud asa ceva...nu stiu cum e posibil
Eu am nascut tot la Municipal de doua ori - cezariana.
Prima oara cu dl. dr. Badea, a doua oara cu dl. dr Constantinescu.
Ambele sarcini au fost monitorizate de dl. dr. Badea.
Am facut cezariana pentru ca asa am vrut eu si n-a fost nici o problema.La a doua am nascut cu altcineva pentru ca nu a putut veni dr. in timp util.
Daca vrei pot sa incerc sa fac rost de nr. dl. dr. Badea... desi nu stiu daca nu e vreo problema fiind in acelasi spital.
N-ai putea sa vorbesti cu cardiologul tau sa te ajute, poate chiar la Spitalul Militar, cu un alt doctor ?
Sanatate multa va doresc
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KIK spune:

Nu stiu ce sa spun ca acum sunt si sarbatorile si mai toti sunt plecati. Am auzit de dr. Badea dar ma gandesc ca fiind in acelasi spital o sa ma refuze. N-am decat sa incerc numai ca emotiile si tensiunea prin care trec nu-mi sunt bune acum.
Intr-adevar de ce sa-si mai bata capu' cu operatia ca doar nu-s VIP. Poate vede si Dumnezeu si o sa ma ajute, ca n-am facut rau nimanui niciodata.

Multumesc pentru raspuns! O sa ne agitam toti ai casei sa vedem ce putem face. Poate mai incerc inca odata la dr. Radoi...cu mai multi bani de data asta.
kik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Daca nu ti neaparat sa nasti la Municipal iti pot recomnada un medic extraordinar la CFR 2 (cu care eu am nascut acum 3 luni prin cezariana si cu toate ca au fost complicatii - am avut ruptura uterina - totul a decurs super )


Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )


"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!


Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!


Mergi la inceput