Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
daryana spune:
Diana R, multam mult de raspuns , ii dam inainte cu legumele... Raman datoare cu o praji cand mai trecem prin Arad, sau poate ajungi tu la Buc?Am vazut pozele, ai niste pusti adorabili si Vladut parea asa de fascinat de mosul, cred ca ati avut o atmosfera nemaipomenita...
Incercam in vacanta asta sa ii introduc 2 mese de solide cat de cat pe care sa le pape cat sunt eu la lucru, sa dam divort complet de biberon. E incredibil, de 3 zile de cand nu mai vede biberonul suge asa de constiincios, parca nu e copilul meu... Cerealele, facute cu laptele meu, le papa foarte bine...
Ursulia, m-am parapadit de ras cand am citit schemele lui bebe prin pat, seamana cu niste figuri de break-dance, neaparat sa-l duci la dansuri pe acrobatul mic.
Virgi, felicitari ptr primul mama, pana la urma s-a prins puiuta care cine e, probabil ca esti super-fericita...
Pupici la ciresei si spor la pregatirile ptr rev...
DianaR spune:
Diana, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine!
Miki si Virgi, mosul era tatal uneia dintre fetite si bune prieten cu noi. Il poti vedea aici fara costum.
Cami, atunci curaj, mergi la coafor! Nici mie nu mi-a venit inca ciclul.
Ralucis, a mai facut temperatura Ilinca?
Marry, of apendicita... Bine ca a trecut!
Dana felicitari ptr. statul in picioare!
Ursulia, se vede ca Mircea papa bine, a luat frumos in greutate.
Camelia.t sanatate multa!
Lyly, astia doi ai nostri se vorbesc la mancare, ieri a manact bine Timi si alaltaieri, azi neam. Asta e...
Arabela, ce dulce ii victoras in costum de mosulet...
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by adriella
CamiM mie inca nu mi-a venit ciclu, inca alaptezi dar ma bate gandul ca in vreo 2 sapt sa intrerup ca dupa aceea e mai greu.
DIanaR poze superbe,distractie pe cinste cu un mos adevarat. Felicitari, sa-ti traiasca puiutii!
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)
Multumim! Si felicitari ptr progresele lui Tavi, superharnicut!
De ce vrei sa renunti la alaptat? E asa de frumos, si intarcatul cand e bebe mai mare e dificil dar ptr asta nu trebuie sa renunti asa repede la alaptat...
DianaR spune:
quote:
Originally posted by Monnica
Stiti de la ce varsta se pun bebelusii in premergator? De la 8 luni?
dar in scaunel pt masuta?
mamica lui Alexandru (04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph
In premergator cel mai bine dupa ce se ridica singuri in picioare dac tii musai sa-l pui. In scaunul de masa cand sta bine in fundulet macar spijinit.
DianaR spune:
Daryana, chiar mi-ar place mult sa ne vedem! Intr-adevar Vladut a fost chiar impresionat de Mos, n-as fi crezut!
Ma bucur ca David suge bine acum, ma bucur ca ti-am putut fi de folos. acum esti in concediu? Pai aveti 2 mese deja de cereale si legume, numa bine.
Terorista mea mica adoarme tot mai greu... E din ce in ce mai dificil s-o adorm... Azinoapte la 3 a adormit...
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI Eduard-Cristiansi Mircea -Andrei pentru implinirea a 7 luni
LA MULTI ANI SEBY pentru implinirea a 8 luni
LA MULTI ANI Sfefanita (Wapi)
Ralucis multa sanatate ILINCAI
Dana felicitari Lui Andrei pentru ridicatul singur in picioruse
Ursulia felicitari si lui Mircea
Marry am vazut pozele cu Robert ,ce freza avem ...
Camelia t multa sanatate va doresc .
Virgi si eu primesc muscaturi de la David
Lyly mai greu te mai prinzi Razacila ,vrea sa te menajeze ,are grija de mamica lui de aia nu mamnca ca sa nu-ti dea ti-e de lucru. Eu zic sa nu-ti faci probleme din moment ce nu mananca inseamna ca se satura doar cu laptele ,cand i se va face foame va manca cu siguranta si altceva.
DianaR spune:
La multi ani Andrei, Mircea, Octavian, Ana si Erik pentru 7 luni!
La multi ani Sebi ptr. 8 luni!
La multi ani Alexandru pentru 6 luni!
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor de ziua onomastica!
Si cu intarziere, Cristianilor si Cristinelor pentru 25!
ama_kaly spune:
Multumim fetelor pentru felicitari! Uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi si celor ce poarta numele de Stefan/Stefania!Diana si Seb tot la 3 noaptea adoarme mai nou.Acum am venit acasa de la dentist unde m-am intalnit cu o mamica care m-a sfatuit sa ii dau fenobarbital sa ii reglez somnul.Ea i-a dat fetitei ei 3 luni de zile fenobarbital si diazepam ca sa doarme noaptea si asa i-a rezolvat pb cu somnul.
Evident ca eu nu o sa ii dau, dar nu stiu ce sa mai fac.Vreau sa ajung la Stanciu sa-l intreb si pe el.Cine are nr lui de mobil sa mi-l de a si mie pe pm va rog frumos!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
adelapop spune:
salutare mamici
sunt si o mamica de iulie-agust si la voi am gasit mereu raspunsurile pe care le cautam
fetita mea are 4 luni si 3 saptamani iar in cursul acestei luni nu a luat decat 300 grame desi ar fi trebuit sa ia macar 500
eu o alaptez pe bianca exclusiv la san si de la inceputul lunii am incercat diversificarea
spun ca am incercat pentru ca am renuntat la sucurile de fructe ca nu reusesc sa ii dau decat 10 ml cu lingurita (refuza biberonul din cauza sanului) si pe urma nu mai papa lapte cateva ore bune
insa seara reusesc sa ii dau 2 sau 3 linguri de cereale
a inceput sa se si trezeasca noaptea dar de asta nu mai zic nimic (cred ca de foame)
intrebarea mea este daca e normal sa incep sa ii dau supa sau piureul de legume de acum desi as putea sa ii mai dau san
mi se pare ca renunt prea curand la san dar si dr de familie si pediatra insista sa ii dau ca sa o ingrasam putin
si mi-au recomandat urmatoarele legume: pastarnac, patrunjel morcov, telina, ceapa (o scot cand fac piureul) si o lingurita de ulei de masline
va rog mult sa faceti lumina in capul meu zapacit de diversificare
va pup pe toate
zax spune:
Salutare mamici, tatici si ciresici!
Speram sa fii petrecut cu totii un Craciun linistit! Si la noi a fost foarte frumos, cu tot familionul si cu printul in centrul atentiei;
Uram bolnaviorilor sanatate multa!
La multi ani de Sf. Stefan celor care poarta acest nume!
La multi ani sarbatoritilor de astazi: Sebi, Lavinia Ileana, Maria Alexandra, Eduard Cristian, Mircea Andrei.
PS.
Astazi e si ziua mea (Stefana), insa e o zi trista pentru ca am fost la o inmormantare. Trist final de an pentru multi dintre noi...
Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru